Kérastase Discipline Bain Fluidealiste Gentle 500ml

Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Sulfaatvrij is een reiniger speciaal voor chemisch behandeld en overbehandeld, weerbarstig haar. Geschikt voor alle typen weerbarstig haar (kroezend, krullend, golvend haar) van fijn, medium tot dik.Geeft controle en gedisciplineerd haar!Gebruik: Op nat haar aanbrengen en goed inmasseren door het gehele haar. Daarna uitspoelen en herhalen indien gewenst.

€ 23.75

Read on...

Product
 

SachaJuan Ocean Mist 150ml

SachaJuan Ocean Mist Ocean geeft jou de look die je haar krijgt na een dag op het strand met zon en zout water. Het geeft de ultieme strandlook aan jouw haar, denk aan trendy golven. De ocean mist voegt grip, volume en textuur toe! De SachaJuan Ocean Mist is vrij van parabenen en is compleet cruelty free + vegan. Het Zweedse merk SachaJuan wordt gedreven door schoonheid en eenvoud en baseert haar producten op de Ocean Silk technology. Hierin zitten proteïnen en minerale extracten afkomstig van zeealgen. Sachajuan gebruikt de vruchten van de zee om jouw haar te laten stralen! Gebruiksaanwijzing van de SachaJuan Ocean MistStap 1:Schud goed voor gebruik Stap 2: Spray in op droog haar en op 20 cm afstand. Kneed de spray goed in in je haar. Stap 3: Laat het even inwerken. Resultaat na het gebruiken van de SachaJuan Ocean MistDe SachaJuan Ocean Mist geeft jou de strandlook denk hierbij aan golvend haar. De ocean mist voegt grips, volume en textuur toe aan je haar! 

€ 21.95

Read on...

Product
 

Barnum Curling Iron Magnesium 38mm

De Barnum Curling Iron Magnesium zorgt voor soepele krullen of mooi golvend haar. Daarnaast werkt de krultang snel en maakt het gebruik van de nieuwe 'advanced magnesium' technologie en behoudt de krultang jouw natuurlijke vochtbalans van het haar. Je haar heeft een gezonde look en een fijne prachtige glans! Handig is dat de krultang een automatische uitschakelfunctie heeft na 30 minuten, daarnaast warmt de krultang snel op en koelt snel af. De Barnum Curling Iron Magnesium is erg duurzaam, heeft een hittebestendige handgreep met een softtouchafwerking en een stroomsnoer van 3 meter dat 360° draaibaar is. De temperatuur is in te stellen van 80 tot 220 graden hierdoor is het geschikt voor alle haartypes.Gebruiksaanwijzing van de Barnum Curling Iron MagnesiumStap 1: Gebruik een heat protector zodat je haar goed beschermd is tegen de hitte. Stap 2: Warm de Barnum Curling Iron Magnesium Krultang op door de gewenste temperatuur te kiezen. Stap 3: Pak een pluk en rol deze om de krultang heen. Houdt de pluk vervolgens een aantal seconden vast en laat de pluk vervolgens los. Zet de pluk vast met haarlak voor een ultieme hold. Resultaat na het gebruiken van de Barnum Curling Iron MagnesiumNa gebruik van de Barnum Curling Iron Magnesium geniet je van krullen die langdurig in model blijven. Je haar krijgt een prachtige glans waardoor het er erg gezond en gehydrateerd uit ziet.

€ 139.00

Read on...

Product