Matrix SoColor Cult (Semi Permanent) 90ml Sparkling Rose

Een rijk palet aan levendige haarkleuren beschikbaar in direct, toon-op-toon en permanent.De hoogste concentratie aan kleurpigmenten voor maximale levendigheidUnieke voorgemengde kleurenSuperieure verzorgingMengverhoudingen:Direct. Hoeft niet gemengd te worden met waterstofperoxide.Toon-op-toon = 1:1. Kleuring die gemengd wordt met 10 of 20 vol.Permanent = 1:2. Permanente kleuring die gemengd wordt met 30 vol en het haar verheldert en kleurt in 1 stap.Inwerktijd:Direct: 30 minutenToon-op-toon: 20 minutenPermanent: 35 minuten

€ 8.95

Read on...

Product
 

Rituals The Ritual of Dao Try Me Set

Deze prachtige giftset is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! Bevat een doucheschuim, bodyscrub en bodycrème. Herstel de balans van lichaam en geest met deze ontspannende producten op basis van witte lotus en yi yi ren.

€ 15.00

Read on...

Product
 

Wella Sun Hair and Body Shampoo 250ml

De Wella Sun Hair and Body Shampoo herstelt het haar na negatieve invloeden van de zon, de zee en chloorwater.  De shampoo voedt je haar waardoor het minder uitgedroogd is en geeft het daarnaast een mooie glans. 

€ 6.95

Read on...

Product