3x Kérastase Finish Laque Noire 300ml

Laque Noire is een vochtbestendige en fixirende lak voor een langdurige hold.Droge lak voor een perfecte lookt tot wel 48 uur.Laque Noire geeft een glanzende finish met anti pluis bescherming met een extra sterke Hold.Toepassing:Op 20 - 30cm van droog en in model gebracht haar aanbrengen.

€ 43.35

Read on...

Product
 

6x Wella SP Men Silver Shampoo 250ml

Wella SP Men Silver Shampoo. Evenwichtige shampoo met een zilveren reflectie. Geeft het haar een zilveren glans. Reinigt bijzonder mild. Neutraliseert de gele gloed van het haar. De innovatieve anti-verouderingstechnologie met exclusieve vitaminen en speciale reflecterende pigmenten gaat een gele gloed tegen en geeft het haar een schitterende zilveren glans. Bovendien worden het vochtgehalte en de weerstand van het haar verbeterd.Gebruiksaanwijzing:Gelijkmatig in het vochtige haar verdelen en licht inmasseren. 3 Minuten laten inwerken. Zorgvuldig uitspoelen.

€ 53.70

Read on...

Product
 

2x Revlon Revlonissimo Colorsmetique 60ml 8.23

Revlon Revlonissimo Colorsmetique is een haarkleuring van Revlon.Met een hoogwaardig resultaat in kleur, glans en verzorging geven de kleuren van Revlonissimo het optimale resultaat; iedere keer weer.Jouw haar zal makkelijker te borstelen zijn door het exclusieve verzorgingssysteem; gericht op het sluiten van haarpunten. 

€ 17.50

Read on...

Product