Haan Hand Sanitizer 30ml Sunset Fleur

De Haan Handgels houden je handen schoon en gehydrateerd. De spray bevat Aloë Vera waardoor je handen niet alleen worden gereinigd, maar ook gehydrateerd. Ook is het door de heerlijke geuren van de spray's nooit vervelend om je handen te moeten desinfecteren! De sprays hebben reisvriendelijke formaten, zijn gemaakt in Spanje en ondersteunen daarnaast het bouwen van watervoorzieningen in Afrika! Haan doneert namelijk 20% van haar winst aan projecten die watervoorzieningen realiseren in Afrika. 1 Haan hand Sanitizer van 30ml zorgt voor maar liefst 134 liter schoon water in Afrika. Het boren van veilige waterputten in kleine gemeenschappen in Afrika betekent betere gezondheidsomstandigheden, toegang tot onderwijs en een betere economische ontwikkeling.

€ 5.95

Read on...

Product
 

Babor Essential Care Moisture Balancing Cream 50ml

De Babor Essential Care Moisture Balancing Cream is een lichte gezichtscrème in moderne gelcreme textuur voor een gecombineerde huid en een vette huid. Je droge huid wordt grondig gehydrateerd met aloë vera, panthenol en polysacchariden en vettige zones worden gecompenseerd en gematteerd door rijstzetmeel. Bij Babor draait alles om het krijgen van een mooie huid door het maximale uit jouw huid te halen. Hierdoor ervaar jij extra zelfvertrouwen, extra schoonheid en extra zin in het leven. Babor gelooft erin dat het merk elk mens nog mooier kan maken en het zelfvertrouwen kan  versterken. Elk product van Babor is een bewijs voor decennia aan expertise in huidverzorgingsonderzoeken.Gebruiksaanwijzing van de crèmeStap 1: Reinig je huid. Stap 2: Breng een toner en een serum aan. Stap 3: Breng de crème aan over je gehele gezicht en masseer goed in. Resultaat na het gebruiken van de crèmeNa het gebruiken van de crème is je huid frisser en meer in harmonie. 

€ 28.95

Read on...

Product
 

Olaplex Traveling Stylist Kit

Olaplex Traveling Stylist Kit. Olaplex maakt het haar sterker, gezonder en de kleur blijft langer houdbaar. Meng de Olaplex Bond Multiplier No.1 rechtstreeks door de haarkleuring en voeg No.2 Bond Perfector toe na het uitspoelen en voor de shampoo aan te brengen. U zult een groot verschil ervaren dan met een haarkleuring zonder gebruik van Olaplex. Sterker en minder poreus. Nr 3 is geen onderdeel van deze set.Let op! Alleen voor professioneel gebruik.Inhoud: Bond Multiplier nr1 100ml, Bond Perfector nr2 2x 100ml

€ 104.95

Read on...

Product