3x Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying Shampoo 250ml

Alle Kerasilk Revitalize producten zijn verrijkt met ECTOIN® - een van de meest krachtige beschermers uit de natuur die de hoofdhuid effectief behoedt van oxidatieve stress.Het wordt ondersteunt door segmentspecifieke ingrediënten die individueel tekenen van het verouderen van de hoofdhuid bestrijden en beschermen.Goldwell Kerasilk Revitalize Redensifying ShampooVoor dunner wordend, zwak haar.? Reinigt mild. ? De perfecte verzorging voor een gerevitaliseerde hoofdhuid en dikker,   voller haar.

€ 58.35

Read on...

Product
 

6x Biosilk Rock Hard Styling Gelee 177ml

Medium hold gel voor het creëren en definiëren van een glanzende wetlook!De Biosilk Hard Rock Styling Gelee is een gel die zorgt voor een glanzende wetlook en geeft stevigheid voor ieder gewenst kapsel.Ondanks de stevige structuur is de gel gemakkelijk uit te wassen zonder dat er residuen achterblijven.

€ 77.70

Read on...

Product
 

Gunslingers Clay Wax 75ml

Gunslingers Clay Wax is een dikke texture klei die definitie en houvast biedt, perfect voor die korte rommelige stijlen. Bevat natuurlijke klei voor een mat effect.Made in England, Cruelty Free, Vegan Friendly.

€ 11.95

Read on...

Product