REF Shine Spray 050 150ml

REF Shine Spray 050 is een glansspray die ervoor zorgt dat de haren een schitterende glans krijgen, voor een verzorgde en gezond uitziende look. REF Shine Spray 050 geeft een finishing touch aan het haar en is geschikt voor elke stijl en elk haartype. De spray geeft het haar een optimale glans zonder het haar vettig of zwaar te maken. REF Shine Spray 050 is vrij van SLS, sulfaten, parabenen, alcohol en parfum.Zorgt voor een schitterende glansFinishing touch aan het haarGeschikt voor elk haartypeVrij van SLS, sulfaten, parabenen, alcohol en parfum Gebruik:Spray de REF Shine Spray 050 op ongeveer 25 cm van het haar voor een schitterende glans. Slechts enkele keren sprayen op droog of handdoekdroog haar is voldoende. 

€ 19.90

Read on...

Product
 

REF Sculpting Gel 433 150ml

De REF Sculpting Gel 433 is een gel die het haar versterkt en volume en glans geeft aan het haar. De gel heeft een medium tot sterke hold en is geschikt voor alle haartypen. Het haar krijgt een gezonde, mooie uitstraling waardoor het haar weer ongekend zal gaan stralen. Dankzij de medium tot sterke hold blijft het haar langdurig in het gewenste model. REF Sculpting Gel 433 is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en parfum.Versterkt het haarGeeft volume en glansMedium tot sterke holdVrij van SLS, sulfaten, parabenen en parfumGebruik:Breng een kleine hoeveelheid REF Sculpting Gel 433 aan in droog of licht vochtig haar. Style het haar zoals gewenst. 

€ 19.90

Read on...

Product
 

REF Pomade 550 85ml

REF Pomade N°550 Hold 5 - Shine 5 - Volume 0. Langdurige, sterke hold, high shine pomade voor een klassieke look. Gebruik: Breng aan op nat of vochtig haar. Stijl het haar zoals gewenst.

€ 19.90

Read on...

Product
 

REF Styling Wax 534 85ml

REF Styling Wax 534 is een haarwax die volume en glans toevoegt aan het haar dat extra steun nodig heeft. Deze haarwax bevat bijenwas en arganolie om het haar te verzorgen. Het kapsel blijft de hele dag flexibel waardoor het makkelijk te restylen is. De nieuwe, succesvolle wax is verrijkt met het Nordic Complex dat bestaat uit rode bes, bergframboos en zwarte bes extracten. REF Styling Wax 534 bevat geen parabenen, sulfaten en siliconen en is vrij van SLS. Volume en glansBevat bijenwas en arganolieMakkelijk te restylenVrij van parabenen, sulfaten, siliconen en SLSGebruikBreng een gewenste hoeveelheid REF Styling Wax 534 aan op de handen en verdeel de wax door het haar.

€ 19.90

Read on...

Product
 

REF Ocean Mist 303 175ml

REF Ocean Mist 303 is een zoutwater spray om de perfecte beachlook mee te creëren. Deze spray werkt perfect om een matte, warrige look te creëren. De spray is gemakkelijk uit het haar te wassen of te borstelen en is daarom erg fijn in gebruik. Het haar krijgt extra structuur door de spray van REF. Tevens wordt kroes en pluis aanzienlijk verminderd. De spray geeft een medium tot sterke hold. REF Ocean Mist 303 is geschikt voor alle haartypen en heeft een frisse geur.Ideaal om een beachlook mee te creërenGeeft het haar extra structuurMatte afwerkingVrij van SLS, parabenen, sulfaten en siliconenGebruik:Spray REF Ocean Mist 303 in vochtig haar en style het haar zoals gewenst. Gebruik voor het beste resultaat een föhn om het haar te drogen.

€ 19.90

Read on...

Product
 

REF Stay Smooth 141 125ml

REF Stay Smooth 141 is een zachte cr?me die het haar controle geeft en kroes tegen gaat. De crème is ideaal voor het creëren van een natuurlijke coupe die in model blijft. Het haar voelt zacht aan en krijgt een mooie glanzende afwerking. De crème maakt het haar glad en geeft een gezonde, natuurlijke uitstraling. REF Stay Smooth 141 is vrij van SLS en sulfaten.Vermindert kroes en pluisMaakt het haar glad en zachtIdeaal voor het creëren van een natuurlijke coupeVrij van SLS en sulfatenGebruik:Breng een kleine hoeveelheid REF Stay Smooth 141 aan op droog of vochtig haar. Creëer met de vingertoppen het gewenste kapsel.

€ 19.90

Read on...

Product
 

REF Thickening Spray 215 300ml

REF Thickening Spray 215 geeft fijn en droog haar direct een volume boost. Het haar wordt gelift vanaf de wortels en het haar wordt voller en dikker. De spray geeft een lichte hold waardoor het haar in model blijft. REF Thickening Spray 215 geeft het haar textuur en volume zonder het te verzwaren en is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.Geeft direct een volume boostMaakt het haar dikker en vollerLichte holdVrij van SLS, sulfaten en parabenenGebruik:Spray REF Thickening Spray 215 gelijkmatig over droog of vochtig haar en breng het haar in het gewenste model.

€ 19.90

Read on...

Product
 

REF Hold Shine Spray 545 75ml

REF Hold & Shine 545 is een spray die zowel een langdurige hold geeft als een prachtige glans over het haar. De langdurige hold zorgt ervoor dat het kapsel gedurende de hele dag in model blijft zitten. Dit is ideaal voor kapsels die langdurige controle nodig hebben om de dag door te komen. De spray van REF is gemakkelijk uit het haar te borstelen om zo het haar te restylen. REF Hold & Shine 545 is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.Langdurige holdPrachtige glansGemakkelijk uit te borstelenVrij van SLS, sulfaten en parabenenGebruik:Spray REF Hold & Shine 545 gelijkmatig over droog haar. Spray ongeveer 8 tot 10 centimeter van het haar en ga door tot het gewenste resultaat bereikt is.

€ 7.90

Read on...

Product
 

REF Flexible Spray 333 300ml

Een flexibele en gewichtloze haarlak voor een bewerkbare finishing. Ideaal voor re- styling en gaat pluizen tegen.

€ 19.90

Read on...

Product
 

REF Colour Boost Masque 200ml Radiant Red

De REF Colour Boost Masque is een intensief masker speciaal voor gekleurd haar. Met dit masker zal de haarkleur worden beschermd. De maskers verzorgen het haar intensief. De maskers zijn er in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een masker voor u beschikbaar is.Geschikt voor gekleurd haarBeschermt de haarkleurIntensief herstellend maskerGewichtloze glans en zachtheidGebruikBreng het masker aan op gewassen haar, verdeel het masker met de vingers door het haar. Laat 3 tot 10 min zitten. Afwerken met conditioner. Ook is het mogelijk de maskers te mengen om zo een nieuwe kleur te creëren. 

€ 20.90

Read on...

Product
 

REF Colour Boost Masque 200ml Cool Chocolate

De REF Colour Boost Masque is een intensief masker speciaal voor gekleurd haar. Met dit masker zal de haarkleur worden beschermd. De maskers verzorgen het haar intensief. De maskers zijn er in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een masker voor u beschikbaar is.Geschikt voor gekleurd haarBeschermt de haarkleurIntensief herstellend maskerGewichtloze glans en zachtheidGebruikBreng het masker aan op gewassen haar, verdeel het masker met de vingers door het haar. Laat 3 tot 10 min zitten. Afwerken met conditioner. Ook is het mogelijk de maskers te mengen om zo een nieuwe kleur te creëren. 

€ 20.90

Read on...

Product
 

REF Intense Hydrate Masque 200ml

De REF Intense Hydrate Masque is een intensief hydraterend masker speciaal voor droog en breekbaar haar. De Treatment Mask hydrateert het haar en zorgt ervoor dat de vochtbalans hersteld wordt. Het herstelt het haar van beschadigingen door styling.  Door de kokosnoot, berkenblad, rode bessen en olie van macademia zaden, wordt het haar zachter, beter handelbaar en glanst het. Deze gewichtlozer hydraterende formule is geschikt voor elk haartype en gekleurd haar. Het resultaat is het best te zien bij droog en breekbaar haar. REF Intense Hydrate Masque is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.Herstelt het haarVerzorgt het haarHelpt bij droog en breekbaar haarVrij van SLS, sulfaten en parabenen Gebruik:Breng een kleine hoeveelheid REF Intense Hydrate Masque aan op schoon, gewassen haar. Laat het ongeveer 3 tot 5 minuten inwerken. Spoel het goed uit en stijl het haar zoals gewenst.Voor ernstig beschadigd haar een nacht in laten werken. Daarna uitspoelen en het haar stijlen zoals gewenst.

€ 20.90

Read on...

Product
 

REF Ultimate Repair Masque 750ml

De REF Ultimate Repair Masque is een intensief herstellend masker. Het voedt en herstelt haar dat droog en beschadigd is door chemische behandeling en warmtestylers. Het masker past perfect bij de Repair Shampoo en conditioner. Het haar wordt versterkt, krijgt veerkracht en wordt zijdezacht. Het masker is geschikt voor dagelijks gebruik. REF Ultimate Repair Masque is vrij van SLS, sulfaten en parabenen.Intensief herstellend maskerVoor droog en beschadigd haarVrij van SLS, sulfaten en parabenenVersterkt het haarGebruik:Breng REF Ultimate Repair Masque aan op vochtig haar. Verdeel het masker goed en masseer het goed in. Laat het 3 tot 5 minuten inwerken en spoel het haar grondig uit. Het masker past perfect bij de Repair Shampoo en conditioner.

€ 43.90

Read on...

Product
 

6x Max Pro Steam

Zijn jouw nét gestylde haren altijd maar van korte duur? Max Pro's STEAM+ is dé oplossing! Deze stoom stijltang is een krachtige styling tool voorzien van 100% titanium platen dat werkt op stoom [3 standen] door middel van het met gedemineraliseerd water gevulde reservoir op de haar styling tool. Dankzij de combinatie van stoom, de negatieve ionen technologie en het bijgeleverde MOHI Hair Serum creëert de STEAM+ van ieder haartype langdurig zijdezacht stijl, krullend of golvend haar met een natuurlijke glans.De STEAM+ warmt snel en gelijkmatig op. Door de verstelbare temperatuur, behoud jij zelf de controle en is de stoomstijltang geschikt voor ieder haartype. De warmte is in te stellen tussen 150°C tot 235°C en wordt weergegeven via een LCD Display. Dankzij de dubbele voltage is de STEAM+ ook geschikt voor gebruik in het buitenland. Verder is de stoomstijltang voorzien van een veilige shut-off functie. De STEAM+ valt - na 60 minuten ongebruikt te zijn - automatisch uitDeze innovatieve stijltang wordt geleverd met een MOHI Hair Serum, een vulflesje zodat het reservoir gemakkelijk met gedeminirealiseerd water is te vullen en een extra reservoir.Levenslange Garantie:De Max Pro STEAM by MOHI Stijltang Zwart heeft na registratie een levenslange garantie.Gebruik: Voordat je start met stijlen dient het reservoir, dat is gevestigd op de STEAM+, gevuld te worden met gedemineraliseerd water om het stoom effect mogelijk te maken. Het reservoir is gemakkelijk los te koppelen van de stoom stijltang door het schuifknopje aan het uiteinde van de tool naar achteren te halen. Nadat het reservoir is losgekoppeld en het rubbertje open staat, is het mogelijk om het te vullen met gedemineraliseerd water middels het blanco vul flesje dat zich tevens in de verpakking van de STEAM+ bevindt.Belangrijk is dat het reservoir na het vullen zorgvuldig op de daarvoor bestemde plek op de stoom stijltang geklikt dient te worden.Let op: Wanneer dit per ongeluk bij onzorgvuldig gebruik mis gaat kan het slotje afbreken of lam worden.De STEAM+ is nu klaar voor gebruik. Unlock de tool door de schakelaar aan het uiteinde van de tang naar boven te klikken. Steek de stekker in het stopcontact en druk de powerknop aan de binnenkant van de stoom stijltang in om de tool 'aan' te zetten. Laat de STEAM+ in 8 seconden warm worden.

€ 905.70

Read on...

Product
 

3x Max Pro Steam

Zijn jouw nét gestylde haren altijd maar van korte duur? Max Pro's STEAM+ is dé oplossing! Deze stoom stijltang is een krachtige styling tool voorzien van 100% titanium platen dat werkt op stoom [3 standen] door middel van het met gedemineraliseerd water gevulde reservoir op de haar styling tool. Dankzij de combinatie van stoom, de negatieve ionen technologie en het bijgeleverde MOHI Hair Serum creëert de STEAM+ van ieder haartype langdurig zijdezacht stijl, krullend of golvend haar met een natuurlijke glans.De STEAM+ warmt snel en gelijkmatig op. Door de verstelbare temperatuur, behoud jij zelf de controle en is de stoomstijltang geschikt voor ieder haartype. De warmte is in te stellen tussen 150°C tot 235°C en wordt weergegeven via een LCD Display. Dankzij de dubbele voltage is de STEAM+ ook geschikt voor gebruik in het buitenland. Verder is de stoomstijltang voorzien van een veilige shut-off functie. De STEAM+ valt - na 60 minuten ongebruikt te zijn - automatisch uitDeze innovatieve stijltang wordt geleverd met een MOHI Hair Serum, een vulflesje zodat het reservoir gemakkelijk met gedeminirealiseerd water is te vullen en een extra reservoir.Levenslange Garantie:De Max Pro STEAM by MOHI Stijltang Zwart heeft na registratie een levenslange garantie.Gebruik: Voordat je start met stijlen dient het reservoir, dat is gevestigd op de STEAM+, gevuld te worden met gedemineraliseerd water om het stoom effect mogelijk te maken. Het reservoir is gemakkelijk los te koppelen van de stoom stijltang door het schuifknopje aan het uiteinde van de tool naar achteren te halen. Nadat het reservoir is losgekoppeld en het rubbertje open staat, is het mogelijk om het te vullen met gedemineraliseerd water middels het blanco vul flesje dat zich tevens in de verpakking van de STEAM+ bevindt.Belangrijk is dat het reservoir na het vullen zorgvuldig op de daarvoor bestemde plek op de stoom stijltang geklikt dient te worden.Let op: Wanneer dit per ongeluk bij onzorgvuldig gebruik mis gaat kan het slotje afbreken of lam worden.De STEAM+ is nu klaar voor gebruik. Unlock de tool door de schakelaar aan het uiteinde van de tang naar boven te klikken. Steek de stekker in het stopcontact en druk de powerknop aan de binnenkant van de stoom stijltang in om de tool 'aan' te zetten. Laat de STEAM+ in 8 seconden warm worden.

€ 458.85

Read on...

Product
 

Bumble and bumble Hairdresser apos s Invisible Oil Conditioner 200ml

Bumble and bumble Hairdresser?s Invisible Oil Conditioner is een conditioner met een hele dikke structuur die ervoor zorgt dat het haar zijdezacht wordt. Bumble and bumble Hairdresser?s Invisible Oil Conditioner maakt het haar pluisvrij, ontwart het haar en beschermt tegen haarbreuk. De conditioner bevat zes lichte oliën. Het haar zorgt ervoor dat het alleen de gewenste hoeveelheid oliën in zich opneemt.Gebruik: Was het haar eerst met de Bumble and bumble Hairdresser?s Invisible Oil Shampoo. Breng vervolgens een gewenste hoeveelheid Bumble and bumble Hairdresser?s Invisible Oil Conditioner aan in de lengte en de punten van het haar. Laat het even inwerken en spoel vervolgens grondig uit.

€ 36.00

Read on...

Product
 

Bumble and bumble Color Minded Conditioner 150ml

Bumble and bumble Color Minded Conditioner is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het helpt kleurvervaging te voorkomen. De conditioner is verpakt in een tube, net als de maskers van Bumble and bumble. Hoe langer de Bumble and bumble Color Minded Conditioner blijft zitten, hoe beter de werking is. De glans van de kleur wordt verbeterd en behouden. De conditioner zorgt ervoor dat het haar makkelijk te ontwarren is, dat het haar zacht wordt en wordt gehydrateerd.Gebruik: Was het haar eerst met Bumble and bumble Color Minded Shampoo. Vervolgens de Bumble and bumble Color Minded Conditioner aanbrengen in de lengte en de punten van het haar. Even laten inwerken en vervolgens grondig uitspoelen. De conditioner kan ook één keer per week als masker worden gebruikt. Het is dan de bedoeling om de Bumble and bumble Color Minded Conditioner tot 10 minuten te laten inwerken.

€ 36.00

Read on...

Product
 

6x Schwarzkopf BC Hyaluronic Moisture Kick Shampoo 500ml

Hydrateer uitgedroogd en breekbaar haar en geef het weer kracht en glans! Dankzij het verzachtende effect op je haar, is deze shampoo ook ideaal voor krullendhaar en kroeshaar! Je haar voelt direct zachter en is tot wel 85% beter handelbaar en doorkambaar!Gebruik: Breng Moisture Kick Shampoo aan op vochtig haar en masseer het zorgvuldig door je haar en over je hoofdhuid. Laat de shampoo kort inwerken en spoel het vervolgens uit met lauw of warm water.

€ 57.00

Read on...

Product
 

6x Sebastian Craft Clay 15ml

Craft Clay is de opvolger van Crude Clay. De matte texturizer is door de natuur gegeven: het zit vol bewerkte aardmineralen die je haar de hele dag in model houden. De matte fixatie voelt heerlijk, niet-vet aan. Werkt het beste op kort tot middellang haar.Gebruiksaanwijzing:soepel wrijven tussen de handen. Door droog haar werken om te kneden, separeren en vormen.

€ 80.94

Read on...

Product
 

Sebastian Craft Clay 15ml

Craft Clay is de opvolger van Crude Clay. De matte texturizer is door de natuur gegeven: het zit vol bewerkte aardmineralen die je haar de hele dag in model houden. De matte fixatie voelt heerlijk, niet-vet aan. Werkt het beste op kort tot middellang haar.Gebruiksaanwijzing:soepel wrijven tussen de handen. Door droog haar werken om te kneden, separeren en vormen.

€ 14.45

Read on...

Product