L'Anza Healing Style Sculpting Paste 100gr

Veelzijdige stylingpasta waarmee je super eenvoudig warrige, nonchalante kapsels met een lichte glans creëert!Wil jij graag een "net-uit-bed" kapsel creëren voor een nonchalante look? Dan is de L'Anza Healing Style Sculpting Paste hét product dat je nodig hebt. Met dit product creëer je super eenvoudig gelaagde of warrige effecten en is daarmee perfect voor fantasierijke vormen en stijlen!

€ 22.95

Read on...

Product
 

L'Oréal INOA 60ml C6.64

L'Oréal Inoa is een geurloze oxidatiekleuring zonder ammoniak met Oil Delivery System (ODS)-technologie voor een optimale kwaliteit van het haar en comfort van de hoofdhuid. Oneindige kleurresultaten, mooi verzorgd haar, een verbazingwekkende glans en een perfecte dekking tot 100% van de witte haren.

€ 9.20

Read on...

Product
 

L'Oréal Professional Serioxyl Thickening Detangling Conditioner Thinning Hair 1000ml

De L'Oréal Serioxyl Conditioner for Thinning Hair is een verdikkende en verzachtende conditioner voor dunner wordend haar. Hypoallergene formule geschikt voor een gevoelige hoofdhuid. De conditioner verzacht en beschermt een gevoelige hoofdhuid, terwijl het haar wordt verzorgd en de haarvezel verdikt. Deze conditioner is geschikt voor zowel gekleurd als ongekleurd haar.

€ 25.95

Read on...

Product