Balmain Moisturizing Shampoo 50ml

De Balmain Moisturizing Shampoo biedt de perfecte hydratatie voor zowel natuurlijk als gekleurd haar! De shampoo laat je haar natuurlijk glanzen en zorgt voor elasticiteit in je haar. De pure organische arganolie creëert sterk haar dat weer handelbaar is. Gebruik: Breng de shampoo aan op nat, ongewassen haar en masseer de shampoo goed in. Spoel de shampoo vervolgens uit en ga verder met de verzorging van het haar. Het resultaat: een directe boost voor het haar. De shampoo is vrij van parabenen. 

€ 7.50

Read on...

Product
 

Insight Dry Hair Nourishing Shampoo 100ml

Het reinigt op milde wijze en herstelt de elasticiteit en helderheid van zelfs het droogste haar.Het haar is zachter, van de wortels tot de punten. Geeft de elasticiteit, glans en flexibiliteit aan het haar terug.Gebruik: Aanbrengen op nat haar, gelijkmatig verdelen. Spoel het haar grondig uit.

€ 5.90

Read on...

Product
 

Matrix SoColor.Beauty Extra Coverage 90ml 510G

Een permanente crème haarkleuring met voorgemengde basis en het geavanceerde, diep-verzorgende Cera-Oil Conditioning Complex, dat de structuur van het haar verstrekt en de oppervlakte weer gladmaakt voor een langhoudende, rijke, grijsdekkende kleur met veel glans.

€ 7.95

Read on...

Product