Kemon Hair Manya Shaving Pleasure 125ml

De Kemon Hair Manya Shaving Pleasure Shaving Cream is een scheercrème die je benen verzacht met amandelolie. Na het aanbrengen van de crème wordt er een zacht schuim gecreëerd waarmee je gemakkelijk kunt scheren zonder vervelende bultjes, irritaties of roodheden te creëren.

€ 25.95

Read on...

Product
 

3x Matrix Total Results Pro Solutionist Instacure Leave in Treatment 500ml

Matrix Total Results Pro-Solutionist Insta Cure Leave-in Treatment.Instacure maakt de schubbenlaag glad en verzorgt overporeus haar. De olievrije formule houdt onhandelbaar, statisch haar en pluis onder controle zonder het haar te verzwaren. Speciaal ontwikkeld om kleurresultaten te verbeteren voor levendig haar met veel glans. Zeer geschikt voor droog haar met pluis en haar met verschillende niveaus van poreusheid.Gebruik: Spray op de lengten en met name op de drogere of meer beschadigde gedeelten. Niet uitspoelen. Kan voorafgaand aan een kleur- of omvormingsbehandeling worden aangebracht op zeer poreuze lengten om de opname van actieve chemicaliën te verminderen

€ 31.50

Read on...

Product
 

2x Wella Insta Recharge 2.1Gr Zwart

Heb jij last van een uitgroei maar heb je geen tijd om naar de kapper te gaan of je haar te verven? Dan is de Wella Insta-Recharge de oplossing! Dit product verbergt je uitgroei binnen enkele seconden maar is ook te gebruiken voor het verlengen van highlights, versterken en definieren van de wenkbrauwen of het verdikken en vullen van haarlijngedeeltes.Kenmerken:- Verbergt de uitgroei binnen enkele seconden.- Te gebruiken voor het verlengen van highlights.- Versterkt en definieert de wenkbrauwen.- Vult de haarlijngedeeltes op.- Verkrijgbaar in 5 tinten- Vervaagt bij de volgende wasbeurtGebruiksaanwijzing:Uitgroei camoufleren en bedekken: Breng de Insta Re-charge in een deppende beweging aan op de gewenste plek me de brede kant van de applicator. Herhaal tot de gewenste dekking.Highlights verlengen: Scheid het haar in de gewenste scheiding. Houd het haar plat en strak en breng de poeder aan met de smalle kant van de applicator voor een natuurlijk effect.Haarlijn vullen: Breng de poeder in een deppende beweging aan op de gewenste plek met de applicator. Herhaal tot de gewenste dekking.Wenkbrauwen versterken en definiëren: Begin aan de binnenkant van de wenkbrauw en gebruik de achterkant van de applicator om de juiste definitie ter creëren.

€ 29.00

Read on...

Product