Panasonic ER FGP62 Tondeuse

De wereldwijd unieke, door Panasonic gepatenteerde lineaire motortechnologie werkt volgens het principe van de magnetische levitatietrein: de krachtoverbrenging van de motor naar het schaarmes verloopt zonder wrijving. Het ingenieuze voordeel: De Panasonic ER-GP62 knipt altijd met constante kracht, ongeacht de accu of de haardichtheid. Hierdoor kunt u sneller en veiliger werken.Speciale technologie van de Panasonic ER-GP62De Constant Control van de ER-GP62 zorgt voor constante snijprestaties ongeacht de haardichtheid. Bij conventionele tondeuses neemt de snelheid van het schaarmesje af naarmate de haardichtheid toeneemt en de knipprestatie afneemt. Bij de ER-GP62 blijft de afschuifsnelheid van het mes onveranderd voor nauwkeurige resultaten in elk haar.Het met koolstofvezel/titanium gecoate schaarmes met een snijhoek van 45° zorgt voor een vlijmscherpe, superfathomabele snit - in zowel droog als nat haar, fijne contouren of complete machinale kapsels.Ergonomisch design en laag gewicht (slechts 155 g) zorgen voor optimaal comfort.Andere kenmerken van de Panasonic ER-GP62- Batterij/netvoeding- Milieuvriendelijk door minimaal stand-by energieverbruik- Ergonomisch design en "soft-touch grip" voor optimale hanteerbaarheid- 3 kamhulpstukken voor 6 snijlengtes: 3/4 mm, 6/9 mm en 12/15 mm- 1 uur oplaadtijd voor ca. 50 minuten draadloze werking- Lithium-ion-accu voorkomt bijna volledig het geleidelijke verlies van capaciteit tijdens het frequent opladen van de accu (= geheugeneffect)- Oplaadstation en apart opbergvak voor opzetstukken voor kammen- LED-indicatoren voor apparaatfunctiesTechnische gegevens van de Panasonic ER-GP62Stroomvoorziening 100-240 VOplaadtijd 1 uurBedrijfstijd ca. 50 min.Type aandrijving Lineaire motorGewicht 155 gScheerhoofd van roestvrij staalBreedte afschuifkop 39 mmknipprestatie 42.000 haren per seconde*Snijlengte 0,5 mm**Gemiddelde waarde volgens de interne meetmethode van PanasonicInhoud:tondeuseLader/laadstation3 opzetkammen voor 6 snijlengtes: 3/4 mm, 6/9 mm en 12/15 mm.Schoonmaakborsteloliegebruiksaanwijzing

€ 139.95

Read on...

Product
 

Fanola No Yellow Mask 350ml

De Fanolo No-yellow Mask is het masker voor gebleekt, blond of grijs haar. Het masker is geformuleerd met speciale paarse pigmenten welke gele tinten in je haar neutraliseren en de gewenste kleur naar buiten brengen.Daarnaast voedt het masker je haar voor zichtbaar meer glans en zachtheid!Gebruik:Breng het masker met wegwerphandschoenen aan op (handdoek) droog haar. Smeer het masker vervolgens in je haar door te werken vanuit de lengtes van je haar. laat het 3 tot 5 minuten intrekken en spoel het vervolgens goed uit.

€ 13.95

Read on...

Product
 

Babor Collagen Booster Cream 50ml

De Babor Collagen Booster Cream is een rijke dagcrème die je huid strakker en steker maakt zodat rimpels worden gecorrigeerd en je huid wordt verstevigd. Bij Babor draait alles om het krijgen van een mooie huid door het maximale uit jouw huid te halen. Hierdoor ervaar jij extra zelfvertrouwen, extra schoonheid en extra zin in het leven. Babor gelooft erin dat het merk elk mens nog mooier kan maken en het zelfvertrouwen kan  versterken. Elk product van Babor is een bewijs voor decennia aan expertise in huidverzorgingsonderzoeken.Gebruiksaanwijzing van de crèmeStap 1: Reinig je huid. Stap 2: Gebruik een serum en een toner. Stap 3: Breng de crème aan op je gehele gezicht en masseer zachtjes in. Resultaat na het gebruiken van de crèmeDe Collagen Booster Cream zorgt voor een zichtbaar gladgemaakte, verstevigde en jeugdig strakke teint.

€ 89.95

Read on...

Product