3x Revlon Equave IB Volumizing Detangling Kit 2019 250ml 200ml

Deze kit is speciaal aangemaakt zodat jij controle hebt over het voeden van je haar en tegelijk klitten kunt voorkomen.Om dit voor elkaar te krijgen bestaat deze kit uit de volgende producten.Revlon Equave Hydro Detangling Shampoo 250mlMet deze ontwarrende shampoo zorg je er voor dat jouw haar goed gereinigd wordt en en diep gevoedt.Gebruik:masseer de shampoo in voor een zijdezacht resultaat, vervolgens goed uitspoelen.Revlon Equave Volumizing Detangling Conditioner 200mlOntwart fijn en gevoelig haar direct, geeft volume, body en zachtheid zonder het haar te verzwaren.Gebruik:Schudden voor gebruik.aanbrengen op vochtig of droog haar en vervolgend goed doorkammen; NIET UITSPOELEN!

€ 58.35

Read on...

Product
 

2x Wahl Finale Shaver Scheerfolie Goud

De scheerfolie van de 5-Star Finale Shaver (kniplengte van 0.1 mm) is gemaakt van de hoogste kwaliteit hypo-allergeen folie. Hiermee worden ongewenste irritaties op de huid voorkomen, zoals ingegroeide haartjes en bultjes. Ideaal voor de kwetsbare en gevoelige huid. Het huid wordt niet beschadigd dankzij een extra beveiliging op de messen.Tijdens het scheren is het uitoefenen van lichte druk voldoende om de Wahl Shaver effectief te gebruiken.

€ 59.50

Read on...

Product
 

6x Alpecin Medicinal Anti Vet Shampoo 200ml

Deze Alpecin Shampoo van Dr Kurt Wolff is speciaal ontwikkeld voor een vette hoofdhuid en vet haar tegen te gaan!Gebruiksaanwijzing: Was het haar met deze shampoo en spoel het goed uitMasseer de hoofdhuid niet teveel want anders stimuleer je de talgproductie des te meer.

€ 29.70

Read on...

Product