Sexy Hair Style Control Maniac 50ml

Met Control Maniac beschik je over het beste van 2 werelden; zeer stevige hold, zonder dat je haar hard en stug wordt! Deze haarwax geeft een glanzende finish die de hele dag blijft stralen. Omdat je haar nooit stug en hard wordt, heb je bovendien altijd de volledige controle over je look!Gebruik: Breng Control Maniac aan op droog haar voor optimale ondersteuning. Breng vervolgens de gewenste look aan.

€ 13.50

Read on...

Product
 

Sexy Hair Healthy Soy Renewal Crème Oil 125ml

Verzorgende haarolie op basis van sojamelk. Dankzij de zeer milde werking is Soy Renewal ook te gebruiken bij hoofdhuidirritatie. Het geeft je haar weer een oppepper en dankzij het anti-verouderingseffect ziet je haar direct jonger en gezonder uit!

€ 16.50

Read on...

Product
 

Biosilk Silk Therapy Thickening Cream 177ml

Thickening Cream is een zeer soepele en lichtgewicht crème, waardoor je het makkelijk aanbrengt. De unieke formule wordt geactiveerd door middel van warmte. De crème hecht zich aan de haarzakjes en zet uit door de warmte, hierdoor voelt je haar aanzienlijk dikker en voller aan!Gebruik: Verdeel een kleine hoeveelheid Thickening Cream over je haar, concrentreer je op de haaraanzet. Laat het natuurlijk opdrogen, of gebruik een haardroger voor betere activering van de formule en extra volume.

€ 13.99

Read on...

Product