Schwarzkopf BC Bonacure Keratin Smooth Duo Layering 2x100ml

De Schwarzkopf BC Bonacure Keratin Smooth Duo Layering is een productduo dat je haar glad maakt en beschermt. De twee producten zorgen er daarnaast voor dat je haar wordt beschermd tegen hitte tot wel 210 graden. De producten bevaten Apricot Kernel olie, waardoor de handelbaarheid van je haar direct wordt verbeterd. De set bestaat uit een taming lotion en een anti-frizz shield. Gebruiksaanwijzin van de Smooth Duo LayeringStap 1: Begin met layer 1 en breng één tot twee pompjes van het product aan op het haar. Stap 2: Kam je haar door en breng vervolgens één tot twee pompjes van layer 2 aan. Stap 3: Style het haar zoals gewoonlijk.Resultaat na het gebruiken van het duoNa het gebruiken van beide flesjes geniet je van glad haar dat straalt en perfect handelbaar is. Daarnaast heb je geen last meer van pluishaar en is je haar beschermd tegen hitte. 

€ 17.95

Read on...

Product
 

Haan Hand Sanitizer 30ml Wood Night

De Haan Handgels houden je handen schoon en gehydrateerd. De spray bevat Aloë Vera waardoor je handen niet alleen worden gereinigd, maar ook gehydrateerd. Ook is het door de heerlijke geuren van de spray's nooit vervelend om je handen te moeten desinfecteren! De sprays hebben reisvriendelijke formaten, zijn gemaakt in Spanje en ondersteunen daarnaast het bouwen van watervoorzieningen in Afrika! Haan doneert namelijk 20% van haar winst aan projecten die watervoorzieningen realiseren in Afrika. 1 Haan hand Sanitizer van 30ml zorgt voor maar liefst 134 liter schoon water in Afrika. Het boren van veilige waterputten in kleine gemeenschappen in Afrika betekent betere gezondheidsomstandigheden, toegang tot onderwijs en een betere economische ontwikkeling.

€ 5.95

Read on...

Product
 

Babor Couperose Serum 50ml

Het Babor Couperose Serum is speciaal ontwikkeld om permanente roodheden en rode adertjes te verminderen. Met 2% anti-roodheidcomplex wordt het verschijningsbeeld van couperose verminderd en de vasculaire elasticiteit van de huid ondersteund. Bij Babor draait alles om het krijgen van een mooie huid door het maximale uit jouw huid te halen. Hierdoor ervaar jij extra zelfvertrouwen, extra schoonheid en extra zin in het leven. Babor gelooft erin dat het merk elk mens nog mooier kan maken en het zelfvertrouwen kan  versterken. Elk product van Babor is een bewijs voor decennia aan expertise in huidverzorgingsonderzoeken.Gebruiksaanwijzing van het serumStap 1: Reinig je gezicht. Stap 2: Breng een toneraan en dep het serum vervolgens zachtjes in op de huid. Stap 3: Breng vervolgens een crème aan en masseer zachtjes in.Resultaat na het gebruiken het serumNa het gebruiken van het serum is je gezicht gekalmeerd en minder rood. 

€ 56.95

Read on...

Product