6x Redken Diamond Oil Glow Dry Gloss Shampoo 500ml

De Redken Dry Gloss Shampoo is een met olie verrijkte gel-shampoo die het haar glans geeft en voorbereid op een perfect glanzende blow dry. De Redken Gloss Shampoo is lichtgewicht en verzwaart het haar dus niet. Vuil en productresten worden met deze shampoo uit het haar verwijdert, waardoor je haar weer fris is en er energiek en stralend uitziet!Daarom Redken Diamond Oil Glow Dry Gloss Shampoo:Lichtgewicht, verzwaart het haar niet Ontdoet het haar van vuil en productrestenBereid het haar voor op het föhnenDiamant-achtige glansGebruik:Breng de Gloss Shampoo aan op vochtig haar en masseer het in. Laat even inwerken en spoel vervolgens grondig uit. Indien nodig, herhaal je dit nog een keer.

€ 105.00

Read on...

Product
 

2x L apos Oreal Tecni.Art Wild Stylers Beach Waves 150ml

L'Oréal Tecni Art Wild Stylers Beach Waves is een texturiserende saltspray en geschikt voor alle haartypen.Zorgt voor een intense textuur voor een warrig, net terug van het strand effect. Creëer sexy haar met een matte finish. Gebruik: Breng L'Oréal Tecni Art Wild Stylers Beach Waves aan op nat of droog haar. Defineer delen van het haar met je vingers voor getexturiseerd volume. In het geval van blokkade, houd de spray pomp onder een kraan met warm water.

€ 23.40

Read on...

Product
 

6x Fuente Protein Wellness Shampoo 250ml

Fuente Protein Wellness Shampoo is een shampoo die het haar voedt met extra proteïne. Door het gebruik van deze shampoo wordt het volume in uw haar optimaal. De shampoo bevat onder andere maretak en tarweproteïne. Daarnaast is de shampoo gebaseerd op puur natuurlijke ingrediënten. Het haar wordt verstevigt en krijgt een mooie glans. Fuente Protein Wellness Shampoo is vrij van SLS, parabenen en siliconen.Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid Fuente Protein Wellness Shampoo aan op nat haar. Masseer dit goed in en spoel daarna goed uit. Herhaal indien nodig.

€ 111.00

Read on...

Product