Kérastase Genesis Defense Thermique 45ml

De Kérastase Genesis Defense Thermique is een anti-haaruitval en versterkende föhn fluide voor verzwakt haar dat gevoelig is voor haaruitval als gevolg van breuk. De vloeibare formule biedt anti-breuk bescherming en optimale hydratatie zonder frizz of het te verzwaren. De Kérastase Genesis Defense Thermique is verrijkt met Edelweiss Stamcellen en Gemberwortel, dit hydrateert, versterkt en beschermt het haar tegen hitte tot 220°C om het risico van haaruitval te verminderen als gevolg van breuk.Gebruiksaanwijzing van de Kérastase Genesis Defense ThermiqueStap 1: Spuit ongeveer drie tot vier pompjes van de spray en verdeel dit over je handen. Je kunt er ook voor kiezen om de spray direct per haardeel op je haar te sprayen. Stap 2: Breng de fluide aan op nat, gewassen haar en spoel niet uit. Stap 3: Style vervolgens naar wens. Gebruik eventueel meer spray wanneer je merkt dat je tekort komt voor de lengte en/of de dikte van je haar. Resultaat na het gebruiken van de Kérastase Genesis SprayNa het gebruiken van de Kérastase Genesis Defense Thermique is het haar glanzend, soepel heeft het een zijdeachtige touch. Gebruik voor optimaal resultaat ook de andere producten uit de Kérastase Genesis-lijn zoals de Kérastase Genesis Fondant Renforcateur conditioner, het Kérastase Genesis Masque Reconstituant haarmasker en de Kérastase Genesis Anti-Chute Fortifiant serum. 

€ 9.95

Read on...

Product
 

L apos Oréal Dia Light 50ml 4.65

L'Oréal Dialight is een toon- op toon haarkleur die perfect is aangepast voor gevoelig haar. Dialight is dus ideaal om de haarkleur te personaliseren of te corrigeren. Intens verzorgd resultaat, lichtgevende karakters en sublieme glans. Dialight: ideaal voor gevoelig haar (gekleurd, gepermanent, gladgemaakt, of haar met highlights/ mèches). Dialight heeft een zure pH dichtbij de natuurlijke pH van het haar en is heel zacht op het haar. Kleurdeeltjes doorgronden zacht het haar voor langdurige karakters. Dialight heeft respect voor de haarschubben, waardoor het haar ongelooflijk glanst.

€ 7.50

Read on...

Product
 

L apos Oréal Infinium Pure Extra Fort 300ml

Een Hypoallergene geur-vrije hairspray van L'Oréal Professionnel.L'Oréal Infinium Pure bevat een nieuwe formule zonder parfum of maskerende geur. Een neutrale geur tijdens het opbrengen en laat geen geur achter. Minimaliseert allergische reacties.

€ 7.95

Read on...

Product