Dierenbeeld bosuil 11 cm

Dierenbeeld bosuil 11 cm op stronk. Materiaal: polystone. Formaat: 8 x 6 x 11 cm. Uilen dierenbeelden thema home deco decoraties. Geschikt voor gebruik binnenshuis.

€ 5.50

Read on...

Product
 

Gele stropdas 41 cm verkleedaccessoire voor dames heren

Reeds gestrikte gele stropdas met een elastieken band voor rond de hals die u kunt verstellen middels een schuifje. Handige das die u niet zelf hoeft te knopen. Materiaal: satijn. Formaat: 41 cm lang vanaf de knoop. Geel thema Carnaval/feest verkleedaccessoires/feestartikelen voor volwassenen. Foute party gele stropdassen.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Rode glitter stropdas 32 cm verkleedaccessoire dames heren

Reeds gestrikte rode glitter stropdas met een elastieken band voor rond de hals die u kunt verstellen middels een schuifje. De das is bezaaid met glitters/glimmertjes/pailletten/lovertjes. Handige das die u niet zelf hoeft te knopen. Materiaal: polyester, kunststof. Formaat: 32 cm lang vanaf de knoop. Rood glitter thema Carnaval/feest verkleedaccessoires/feestartikelen voor volwassenen. Foute party stropdassen.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Blauwe glitter stropdas 32 cm verkleedaccessoire dames heren

Reeds gestrikte blauwe glitter stropdas met een elastieken band voor rond de hals die u kunt verstellen middels een schuifje. De das is bezaaid met glitters/glimmertjes/pailletten/lovertjes. Handige das die u niet zelf hoeft te knopen. Materiaal: polyester, kunststof. Formaat: 32 cm lang vanaf de knoop. Blauw glitter thema Carnaval/feest verkleedaccessoires/feestartikelen voor volwassenen. Foute party stropdassen.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Kerst dieren decoratie uilen

Hangdecoratie uiltje grijs 7,5 cm. Materiaal: polyresin. Formaat: ongeveer 6,5 x 5 x 7,5 cm.

€ 4.75

Read on...

Product
 

Brown bird Face shirt The Mountain

Vogel T-shirt uil. T-shirt van het merk The Mountain met afbeelding van het gezicht van een uil. Dit T-shirt met fotoprint is gemaakt met milieuvriendelijke inkten. Materiaal: 100% katoen.

€ 29.99

Read on...

Product