Zwitserland Switzerland schild supporter sweater zwart voor heren

Zwitserland / Switzerland schild supporter sweater zwart voor heren. Op deze zwarte sweater staat een schild met de tekst: Switzerland supporter. Het schild heeft de kleuren van de Zwitserse vlag! Deze sweater is leuk om cadeau te geven aan iemand die naar Zwitserland gaat of fan / supporter is van Zwitserland of het Zwitserse sport elftal. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

I love Austria sweater trui zwart voor heren

I love Austria sweater / trui zwart heren, voor de echte Oostenrijk fan of supporter. Op deze zwarte sweater staat in het groot: I (love) Austria, met de Oostenrijkse vlag in de vorm van een hartje. Leuke trui om cadeau te geven aan iemand die van Oostenrijk houdt of daarnaartoe op bezoek gaat. Ook leuk om gewoon zelf te dragen! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

I love Brasil sweater trui zwart voor heren

I love Brasil sweater / trui zwart heren, voor de echte Brazilie fan of supporter. Op deze zwarte sweater staat in het groot: I (love) Brasil, met de Braziliaanse vlag in de vorm van een hartje. Leuke trui om cadeau te geven aan iemand die van Brazilie houdt of daarnaartoe op reis gaat. Ook leuk om gewoon zelf te dragen! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Awesome 50 year 50 jaar cadeau sweater zwart dames

Awesome 50 year - geweldige 50 jaar cadeau sweater / trui zwart dames. Op deze zwarte sweater staat groot de tekst: This is what an awesome 50 year old looks like. Ken jij iemand die binnenkort 50 / vijftig jaar wordt? En wil je haar verassen met een fantastische sweater voor haar verjaardag? Leuk om cadeau te geven voor een verjaardag! Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Awesome geweldige trainer cadeau sweater trui rood dames

Awesome trainer - geweldige trainer cadeau sweater / trui rood dames. Op deze rode trui staat groot de tekst: This is what an awesome trainer looks like. Kent u een geweldige trainer / coach / trainster? Dan is dit een fantastisch kado voor haar! Leuk om cadeau te geven voor een verjaardag, Moederdag kado of gewoon zomaar! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Deze kanjer is machinist cadeau sweater zwart voor heren

Machinist kado sweater zwart voor heren. Op deze zwarte kado trui staat in blauw / witte letters de tekst: Deze kanjer is machinist net als een gewone man maar dan veel cooler. Een leuk shirt om aan een coole machinist cadeau te geven voor zijn verjaardag, Vaderdag of gewoon zomaar. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Awesome electrician elektricien cadeau sweater zwart heren

Awesome electrician - geweldige elektricien cadeau sweater zwart heren. Op deze zwarte trui staat groot de tekst: This is what an awesome electrician looks like. Kent u een geweldige elektricien? Dan is dit een fantastisch cadeau voor hem! Leuk om cadeau te geven voor een verjaardag, Vaderdag of gewoon zomaar! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

The real boss sweater trui zwart met roze letters voor dames

The Real Boss fun sweater / trui zwart met roze letters voor dames. Op deze zwarte trui staat in het roze de tekst: the real boss. Grappige sweater om cadeau te geven of om te dragen op een feestje, festival en in het algemeen. De mannelijke variant vindt u door te zoeken op: the boss sweater / 10186606. Samen zijn deze twee truien leuk als kado / huwelijkscadeau voor een bruidspaar of koppel, maar ook leuk om als stel / echtpaar te dragen op bijvoorbeeld een themafeest, een festival of gewoon in het algemeen. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Wit fun t shirt met vlinderdas in glitter goud heren

Wit fun t-shirt met een afbeelding van een vlinder strik voor heren. De strikdas op dit grappige shirt is van glitter goud. Leuk voor een thema/feestje. Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

€ 16.99

Read on...

Product