Vlag van Sardinie 90 x 150 cm feestartikelen

Vlag van Sardinie 90 x 150 cm. Sardinische vlag om op te hangen aan bijvoorbeeld een vlaggenmast. Deze vlag van Sardinie is voorzien van twee metalen ophangringen en kan binnenshuis (binnen/indoor) en buitenshuis (buiten/outdoor) gebruikt worden. Bij langdurige blootstelling aan de weersomstandigheden kan de vlag verkleuren. Materiaal: 100% polyester, metaal. Formaat: 90 x 150 cm. Landen vlaggen feestartikelen en supporters/fans versieringen. Sardinie/Sardinische feestartikelen decoraties.

€ 6.99

Read on...

Product
 

Luxe zwaaivlaggen Denemarken 30 x 45 cm

Grote Deense luxe zwaaivlaggetjes op houten stok. Het formaat van deze Denemarken zwaaivlag is 30 x 45 cm en het materiaal is polyester. Deense vlaggetjes van sterke kwaliteit! Bestel hier Denemarken zwaaivlaggetjes en meer Deense feestartikelen en versiering uit voorraad.

€ 2.75

Read on...

Product
 

Accent richting pijlen stickers rood wit rond

Accent richting pijlen stickers rood/wit rond. Rode stickers met witte wijzende pijl. Je kunt de stickers overal op plakken en eventueel een tekst op de witte pijl toevoegen. De sticker heeft een diameter van c.a. 14,8 cm. Geef de juiste richting aan met deze weg bewijzering.

€ 0.49

Read on...

Product
 

3x Slinger rode hartjes 4 meter

3x Rode hartjes slinger 4 meter. Rode hartjes slinger van papier met een lengte van 4 meter. O.a. te gebruiken voor Valentijn en andere liefde thema momenten. Feestartikelen slingers en versieringen. U ontvangt 3 stuks.

€ 8.25

Read on...

Product
 

Bruiloft slinger met champagne flessen

Slinger champagne fles wit 6 meter. Papieren slinger wit met champagne flesjes. Ongeveer 6 meter lang.

€ 2.65

Read on...

Product
 

Hartjesslinger 2 meter rood

Hartjes slinger 2 meter rood. De rode hartjes slinger is gemaakt van papier en heeft een totale lengte van 2 meter. De rode hartjes zijn ca. 10 cm hoog.

€ 1.99

Read on...

Product
 

2x Lichtroze slinger van crepe papier

2x Feest of verjaardag versiering slingers roze 24 meter. Brandvertragende licht roze slinger van crepe papier. Een roze slinger is ongeveer 24 meter lang, 48 meter in totaal.

€ 11.98

Read on...

Product
 

3x Crepe papier slingers zwart

3x Feest of verjaardag versiering slingers zwart 24 meter. Brandvertragende crepe papieren slinger in de kleur zwart. Materiaal: crepe papier. De afmeting van de zwarte crepe slingers is 24 meter per stuk, 72 meter in totaal.

€ 17.97

Read on...

Product
 

Crepe papier slinger rood geel wit 6 meter

Crepe papier slinger in de kleuren rood, geel en wit. Formaat: ongeveer 6 meter. De slinger is brandvertragend. Leuke rood, geel met witte slinger om je feestje aan de kleden.

€ 1.79

Read on...

Product