Piepschuim 3 cijfer 25 cm hobby knutselmateriaal

Piepschuim cijfer 3. Piepschuim cijfer 3 om bijvoorbeeld een leeftijd of jaartal mee te maken. De formaten van het cijfer zijn ongeveer 25 cm hoog, 16 cm breed en 3 cm dik en is gemaakt met het lettertype Arial Bold. Het piepschuim is gemakkelijk te verven (waterbasis) of te lijmen met styropor lijm of oplosmiddelvrije lijm. Materiaal: styropor piepschuim. Piepschuim cijfer vormen hobby/knutselmateriaal.

€ 4.99

Read on...

Product
 

Bijen kostuum verkleedaccessoires

Lange bijenprint handschoenen. Deze lange bijenprint feesthandschoenen zijn gemaakt van 80% polyester en 20% spandex. Lengte: 60 cm.

€ 7.99

Read on...

Product
 

Poster van planeten in zonnestelsel Melkweg voor op kinderkamer school 84 x 59 cm

Poster van planeten in zonnestelsel / Melkweg voor op kinderkamer / school, 84 x 59 cm. Het formaat van dit heelal / zonnestelsel poster is A1 (84 x 59 cm). Materiaal: zwaar papier. Deze Ruimte / zonnestelsel met planeten en de zon poster wordt geleverd in een koker. Mooie en leerzame poster als decoratie voor in een Ruimte kinderkamer / slaapkamer of cadeau voor een liefhebber van het heelal / melkwegstelsel, maar ook leerzaam voor op school.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Poster politieke wereldkaart met landen voor op kinderkamer school 84 x 52 cm

Poster politieke wereldkaart met landen voor op kinderkamer / school, 84 x 52 cm. Het formaat van deze politieke wereldkaart poster is 84 x 52 cm. Materiaal: zwaar papier. De poster wordt geleverd in een koker. Mooie en leerzame poster als decoratie voor in een kinderkamer / slaapkamer of cadeau voor een liefhebber van topografie, maar ook leerzaam voor op school. Leer uw kind meer over topografie / de oppervlakte van de aarde.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Wallpaper van palmbomen

Scenesetter palmbomen decoratie. Materiaal scenesetters: plastic. Formaat: 130 x 180 cm. Verander uw muur in een palmbomen landschap.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Kerst guirlande sneeuwbal 180 cm

Sneeuwbal slinger 180 cm. Slinger met nepsneeuwballetjes. Diameter balletjes: ongeveer 4 cm. Lengte slinger: ongeveer 180 cm.

€ 2.99

Read on...

Product