Witte zwaan opblaasbare zwemband zwemring met veren 120 cm kids speelgoed

Witte zwaan opblaasbare zwemband/zwemring met veren 120 cm speelgoed voor kinderen en volwassenen. Opblaas band/ring in wit met een zwanenkop. De band is gevuld met veren en heeft een transparante bovenzijde, waardoor u de veertjes kunt zien. De band is geschikt om te gebruiken als speelgoed en is geen zwemhulp. Alleen geschikt voor zwemmers! Materiaal: vinyl. Formaat diameter, indien opgeblazen: ca. 120 cm, hoogte kop: ca. 109 cm. Inclusief een reparatie/sticker set. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar met een zwemdiploma. Waterspeelgoed zwembanden/zwemringen voor in het zwembad of op het strand. Vakantie opblaasbare banden/ringen voor jongens/meisjes/kinderen/dames/heren/volwassenen. Zwanen vogels dieren speelgoed. Opblaasband/opblaasring.

€ 16.99

Read on...

Product
 

Uilen print mok beker groen 300 ml

Uilen print mok/beker groen. Materiaal: porselein. Inhoud: 300 ml. Formaat: ongeveer 9 cm.

€ 3.99

Read on...

Product
 

T shirt wit voor kinderen met Smarty de uil

T-shirt wit voor kinderen van Smarty de uil. Dit witte t-shirt is van 100% katoen en is bedrukt met je favoriete dierenvriendje, Smarty de uil. Dit shirt is unisex, dus leuk voor jongens en meisjes! Materiaal: 100% katoen, 150 grams kwaliteit.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Houten vispuzzel met magneet hengel

Houten vis puzzel met magneet. Deze houten puzzel met 13 vissen puzzelstukjes wordt geleverd met een hengel met magneet zodat je ieder puzzelstukje heel gemakkelijk kunt verwijderen en terug kunt plaatsen door de magneet op het puzzelstukje te plaatsen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 9.99

Read on...

Product
 

LED kaarsen set 4 stuks met dansvlam op afstandsbediening

LED kaarsen met dansvlam op afstandsbediening, 4 stuks. Deze LED stompkaarsen werken op 2x AA batterijen, welke niet zijn inbegrepen. Materiaal: paraff / wax. Inhoud: 4 stuks. Afm.: 9 cm, 10 cm, 12 cm en 15 cm.

€ 21.99

Read on...

Product
 

Autoraam stickers feestelijke uilen

Autoraam stickers uilen. De raamdecoratie is gemaakt van zelfklevende folie zonder lijm, zonder resten achter te laten en is gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken. Materiaal: folie. Afmeting vel: 30 x 21 cm.

€ 4.25

Read on...

Product