Origin Extreme Chromized Red Stunt Step Complete

MGP - Origin Extreme Chromized Red - Stunt Step Complete

De extreme stuntstep van Madd Gear Origin is de ultieme complete voor gevorderde rijders vanaf 12 jaar die geen compromissen willen sluiten op het gebied van rijkwaliteit, duurzaamheid en prestaties! De origin extreme is de lichtste full-size complete scooter die we ooit hebben geproduceerd! Dit is bereikt door middel van geavanceerde fabricagetechnieken zonder concessies te doen aan de toonaangevende kracht van madd gear. De input van de berijder is gestoken in elk onderdeel en materiaal dat op het oorspronkelijke extreme is gebruikt, waardoor de ultieme complete scooter wordt geproduceerd die vertrouwen wekt en je rijden naar een hoger niveau tilt. Dit perfect uitgebalanceerde compleet weegt slechts 3,32 kg / 7,32 lbs.

In een oogopslag:

Deck: mgp 83° geïntegreerde light-af balhoofdbuis, mgp 10e generatie concaaf profiel 6061 aluminium t4 & t6 warmtebehandelde extrusie met interne ribbels / verkrijgbaar in 20 "l x 4,8" w

Vork: blindzijdige draadloze 6061 aluminium vork van 120 mm / standaard IHC

Klem: mfx x3 cobra 6061 aluminium drievoudig gemonteerd

Bars: mgp v2 turbine 23 "b x 26" t 6061 aluminium / oversized buitendiameter met interne ribbels

Handvatten: 180 mm flangeless mfx soft tpr swirls grind grepen met nylon bar-ends

Wielen: 120 mm corrupte aluminium kern met mgp gepatenteerde polyurethaanmix en holografische naafsticker

Rem: mfx v2 composiet blitz

Totale hoogte 89cm

Hardware: 6 mm

 

gewicht: 4,8 "- 3,32 kg / 7,32 lbg

€ 349.95

Read on...

Steps
Product
 

Fury G Verstelbare Kinderskates

Rollerblade - Fury G - Verstelbare Kinderskates

ONDERSTEUNING, VERSTELBARE MATEN, CONTROLE / STABILITEIT

Fury G is een urban-geïnspireerde skate die vier volledige maten aanpast. Een lichtgewicht, gegoten structuur voegt laterale ondersteuning toe voor beginnende skaters, terwijl 72 mm / 80A wielen in combinatie met SG3-lagers zorgen voor een goede balans tussen snelheid en controle. De manchetgesp en powerstrap zorgen voor een veilig sluitsysteem; rem is standaard. Voordelige prijzen maken van Fury een uitstekende skeeler op instapniveau voor kinderen.

KENMERKEN:

• KIDS GEVORMDE LAARS - Ondersteunende schaal met geventileerd ademend vermogen; drukknop verstelbaar vier volledige maten

• VEILIG SLUITINGSSYSTEEM - Vergrendelende manchetgesp / krachtband

• GEVOERDE PERFORMANCE LINER - Comfortabel stretchmateriaal voor aanpasbare maatvoering

• DUURZAAM GEÏNTEGREERD FRAME - Lager zwaartepunt zorgt voor stabiliteit en veelzijdigheid

ROLLERBLADE PERFORMANCE-WIELEN - 72 mm / 80 A gecombineerd met SG3-lagers voor gecontroleerde snelheid

SUPPORT, ADJUSTABLE SIZES, CONTROL/STABILITY

Fury G is an urban-inspired skate that adjusts four full sizes. A lightweight, molded structure adds lateral support for novice skaters while 72mm/80A wheels paired with SG3 bearings provide a good balance of speed and control. The cuff buckle and powerstrap ensure a secure closure system; brake is standard. Value pricing makes Fury an outstanding entry-level skate for kids.

FEATURES:

• KIDS MOLDED BOOT - Supportive shell with vented breathability; push-button adjustable four full sizes

• SECURE CLOSURE SYSTEM - Locking cuff buckle/power strap

• PADDED PERFORMANCE LINER - Comfort stretch material for adjustable sizing

• DURABLE INTEGRATED FRAME - Lower center of gravity provides stability and versatility

• ROLLERBLADE PERFORMANCE WHEELS - 72mm/80A paired with SG3 bearings for controlled speed

 

€ 89.95

Read on...

Skates
Product
 

Tribal Rogue IV Longboard Complete

Mindless - Tribal Rogue IV - Longboard Complete

De Mindless Tribal Rogue IV heeft de klassieke Rogue-vorm, nu met omgekeerde kingpin-trucks voor een grotere wendbaarheid.  Ideaal voor beginners of mensen die af en toe longboarden met zijn mooie subtiele concave!

The Mindless Tribal Rogue IV features the classic Rogue shape, now with reverse kingpin trucks for increased turning agility.
Ideal for beginners or those who take to longboarding occasionally with its nice subtle concave!

Type of Board

Pintail

Dimensions

Length: 96.35cm / 38”

Width: 24.75cm / 9.75”

Wheelbase: 71.50cm / 28.2”

Deck Construction and Info

Lightweight 7 Ply Maple Deck

Trucks

6.5” RK Trucks with Silver Tumble Finish

14 x 8mm Black Wedge Rubber Riser

Black Hardware

Bushings

78A SHR PU Cast White

Wheels

70 x 42mm 80a SHR PU Cast Team Wheels

Bearings

ABEC-5 Bearings

Maximum Rider Weight

90kg

 

€ 99.95

Read on...

Longboards
Product
 

Stratus Spectrum 46 Longboard Complete

Landyachtz - Stratus Spectrum 46" - Longboard Complete

Dezelfde Stratus die je kent en waar je van houdt, nu geperst in alle Canadese esdoorn voor een soepelere rit en verhoogde duurzaamheid. Het heeft een pittige flex, een symmetrische vorm en grote, zachte kicktails voor al je freestyle- en dansbehoeften.

 

De Stratus 46 is een flexibele longboard-vorm die speciaal is ontworpen voor freestyle en longboard-dansen. Met een lengte van 45,5 "bij 9,25" breed, met griptape alleen waar je het nodig hebt, heeft dit board voldoende ruimte voor al je cross-stepbehoeften. De Stratus Watercolour maakt gebruik van een 8-laagse Canadese esdoornconstructie om een mooi medium flex-gevoel te geven dat veel energie uit elke bocht teruggeeft, maar je toch een zelfverzekerd gevoel geeft bij het landen van tricks. De vorm is dit jaar lichtjes aangepast om te werken met de nieuwe Grizzly Gen 6 180 mm-trucks, terwijl er nog steeds veel pop is. De Stratus rolt op 63 mm Fatty Hawgs om het volledige licht te behouden en je vrachtwagens lekker los te laten rijden zonder je zorgen te maken over wheelbite.

Setup:

Trucks: Gen 6 180mm Grizzlies

Wheels: 63mm 78a (stoneground) Fattie Flat Banana Hawgs

Bearings: Spaceballs

€ 258.95

Read on...

Longboards
Product
 

Battle Axe Paper Tiger 38 Longboard Complete

Landyachtz - Battle Axe Paper Tiger 38" - Longboard Complete

Een klassieke pintail-vorm en een verlaagd sta-platform is misschien wel de beste combinatie voor iemand die voor het eerst een board wil pakken en wil leren rijden. Ga erop uit en verken je stad in stijl met een Battle Axe!

 

De Battle Axe Paper Tiger is een drop-through longboard van 38″ lang en 9,4″ breed aan de voorkant met een aanzienlijke tapsheid naar achteren. De 8-laags esdoorn constructie geeft het een gematigde hoeveelheid flex, wat, gecombineerd met zijn super lage rijhoogte en zachte concave, het een zeer stabiel platform maakt, ideaal voor beginners of rijders die op zoek zijn naar een snel, comfortabel board om op te pendelen. De Battle Axe is uitgerust met ons vlaggenschip van 180 mm grizzly Gen 6-trucks van 50 graden, ideaal voor diepe carves en zelfverzekerd cruisen. De wielen zijn 70 mm 78a Hawgs Supremes die ervoor zorgen dat je snel rolt, stevig vasthoudt en over alles op je pad kruist.

Setup:

Trucks: Gen 6 180mm Grizzlies 50° baseplate

Wheels: 70mm 78a Hawgs Supremes

Bearings: Spaceballs

€ 248.95

Read on...

Longboards
Product
 

Pocket Knife Black 29,6 Surf Skate Complete

Landyachtz - Pocket Knife Black 29,6" - Surf Skate Complete

De Pocket Knife is een super wendbare surf skate die in staat is tot geestverruimende lijnen en bijna onmiddellijke richtingsveranderingen. Kleiner dan de Butter, Pocket Knife geeft je toegang tot de strakste lijnen en de kleinste openingen. 

 

Pocket Knife is een 29,6 "lange Surfskate-vorm die 9,1" breed is en een agressieve taps toelopende neus en staart en een klassieke surfboard-stijl heeft. 7-laags esdoorn constructie houdt de rit mooi en responsief, terwijl zachte concave en een kicktail je voeten opgesloten houden voor elk obstakel dat je vervolgens wilt raken. Het zakmes wordt geleverd met onze nieuwe Banger Surf Skate-truckcombo met een Banger RKP-fronttruck voor maximale bocht en respons in combinatie met een Polar Bear 155-achterkant voor een stabiele, voorspelbare rit. De setup is afgewerkt met een set 63 mm 78a Fatty Hawgs met een glanzend oppervlak voor de soepele, gripvaste rit die je nodig hebt. De Pocket Knife Black Lines wordt ook geleverd met soft-top griptape voor maximaal comfort.

Setup:

trucks: bear l’s (front) polar bear 155 (rear)

wheels: glossy black fatties

bearings: Spaceballs

€ 224.95

Read on...

Surf Skate
Product
 

100mm Symetrics Superfast 90a Skate Wielen

Adapt 100mm Symetrics Superfast 90a - Skate Wielen

Ons geheel nieuwe wiel heeft een snelheidsprofiel voor gelijkmatige pascontrole en snel rollen. We hebben een 90a-compound gebruikt die ongeëvenaard is in zowel snelheid als grip.

Pieter zijn obsessie met het vinden van het perfecte wiel kostte ons meer dan een jaar; we hebben wielen van 3 verschillende fabrikanten, verschillende compounds en kernen getest.

Uiteindelijk hebben we besloten om onze eigen mal en urethaan te maken, aangezien geen van de wielbedrijven leverde wat we nodig hadden. Omdat we een volledig verduisterde skate wilden aanbieden, wilden we altijd al een zwart wiel met de prestaties van een puur wit wiel. Om dit doel te bereiken, hebben we gekozen voor een compound van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Het is het eerste PURE zwarte wiel op de huidige markt dat zowel snelheid en grip geeft als een lange levensduur. Zijn naam? De Symetrics Superfast.

 

Our all new wheel features a speed profile for even stride control and fast rolling. We used a 90a compound that is unmatched in both speed and grip.

Pieter his obsession with finding the perfect wheel took us over a year; we tested wheels from 3 different manufacturers, several compounds and cores.

In the end, we decided to create our own mold and urethane since none of the wheel companies provided what we needed. Wanting to offer a completely blacked-out skate, we've always wanted a black wheel with the performance of a pure white wheel. To achieve this goal, we went with the highest quality compound possible.

It's the first PURE black wheel on the current market to give both speed and grip as well as a longlasting lifespan. Its name? The Symetrics Superfast.

 

100mm/90a

Superfast compound

PURE black (no mixture lines)

Unique design and moldshape

Rounded profile with flow surface

Reinforced core

Set includes 4x Symetrics 100mm wheels

Designed for hyperskating, marathon and speed skating

€ 50.00

Read on...

Wielen Performance
Product
 

V3 165mm 45º Electro Lux Longboard Truck

Paris V3 165mm 45º Electro Lux - Longboard Truck 

(Let op: trucks worden per stuk verkocht)

Bereid je voor om de wereld te verblinden!

VOLGEND NIVEAU FABRICAGE

Geproduceerd met behulp van ons nieuwe gepatenteerde legeringsproces, maakt de Paris V3 gebruik van technieken die zijn afgeleid van gieten, smeden en extrusie om een moleculaire structuur te creëren met kracht die veel verder gaat dan elke andere gegoten truck op de markt.

DUURZAAM GEBOUWD

Ons nieuwe productieproces stelt ons ook in staat om een echte T6-warmtebehandeling te gebruiken die voor nog meer sterkte en duurzaamheid zorgt, waardoor de V3 een klasse apart wordt.

GERAFFINEERD, VERSTERKT ONTWERP

Verbrede hanger-schouders, grotere diameter van de hanger-loop en versterkte steunbalk van de grondplaat vergroten de algehele sterkte en integriteit nog meer.

ULTIEME REACTIE

Voor de beste respons en rebound zijn de Paris V3's gebouwd met een opnieuw ontworpen conische bus aan de bovenzijde en met de hand gegoten urethaan pivot cups voor een ultragladde draai- en rijervaring direct uit de kast.

DE PARIJS V3-FUNCTIES:

Gepatenteerd legeringsvormingsproces

Echte T6-warmtebehandeling

Sterkere, opnieuw ontworpen hanger

SCM440 assen van gelegeerd staal

Verbeterde 90a urethaanbusformule

Lichtere, versterkte grondplaat

Opnieuw ontworpen SCM435 Kingpins van gelegeerd staal

96a Met de hand gegoten urethaan draaikopjes

50 ° & 43 ° bijpassende rijhoogtes

50 ° & 43 ° Markeringssymbolen op de grondplaat

 

NEXT LEVEL MANUFACTURING

Produced using our new proprietary alloy-forming process, the Paris V3 utilizes techniques derived from casting, forging and extrusion to create a molecular structure with strength far beyond any other cast truck on the market.

 

BUILT TO LAST

Our new manufacturing process also allows us to use a true T6 heat-treatment which provides even further strength and durability putting the V3 in a class of its own.

 

REFINED, REINFORCED DESIGN

Broadened hanger shoulders, increased hanger barrel diameter, and reinforced baseplate support beam further increase overall strength and integrity.

 

ULTIMATE RESPONSE

For the best response and rebound, the Paris V3s are built with a redesigned top conical bushing and hand-poured urethane pivot cups providing an ultra-smooth turn and riding experience right off the shelf.

THE PARIS V3 FEATURES:

Proprietary Alloy Forming Process

True T6 Heat Treatment

Stronger, Redesigned Hanger

SCM440 Alloy Steel Axles

Improved 90a Urethane Bushing Formula

Lighter, Reinforced Baseplate

Redesigned SCM435 Alloy Steel Kingpins

96a Hand Poured Urethane Pivot Cups

50° & 43° Matching Ride Heights

50° & 43° Baseplate Marker Symbols

€ 40.95

Read on...

Trucks
Product
 

Alpha 80.5mm Longboard Wielen

Seismic Alpha 80.5mm - Longboard Wielen

80,5 mm hoge ALPHA-wielen

Verkocht in sets van VIER wielen.

80,5 mm hoog x 55 mm breed DH Race: Superieure toprolsnelheid, tractie en remkracht ... met verrassende snelheid en wendbaarheid voor een wiel van dit gewicht! 55 mm loopvlak • Lagerzitting 3,5% offset • Vierkante buitenrand, recht uitgesneden binnenrand • 9.125 oz. elk

 

Een sterk geoptimaliseerde balans van eigenschappen voor modern racen

• Grootte en momentum om u in een rechte lijn voorbij de concurrentie te leiden - maar toch wendbaar genoeg voor snelle acceleratie, snelle aanpassingen van rand tot rand en pittige technische voorbereidingen. Welkom in een heel nieuw rijk van FAST!

• Fijn gekalibreerde breedte en uiterst ondersteunde randen voor een soepele, voorspelbare hantering, zelfs in de moeilijkste hoeken.

• De allereerste urethaan die de skateboardindustrie ooit heeft gezien, geen uitzondering.

• Vernoemd naar de Griekse letter "alpha" (α), die in de wetenschap wordt gebruikt om rotatieversnelling weer te geven.

 

Description

80.5mm tall ALPHA Wheels

Sold in sets of FOUR wheels. 

80.5mm tall x 55mm wide DH Race: Superior top-end roll speed, traction, and braking power… with surprising quickness and agility for a wheel of this heft! 55mm running surface • Bearing seat offset 3.5% • Square outside edge, straight-cut inside edge • 9.125 oz. each

 

A highly-optimized balance of properties for modern racing

• Size and momentum to carry you past the competition in straightaways – yet agile enough for quick acceleration, fast edge-to-edge adjustments, and snappy technical pre-drifts. Welcome to a whole new realm of FAST!

• Finely-calibrated width and supremely supported edges for smooth, predictable handling through even the hardest corners.

• The very fastest urethane that the skateboard industry has ever seen, bar none.

• Named after the Greek letter “alpha” (α), used in science to represent rotational acceleration.

 

A giant step forward in race wheel engineering

• Stout S-shaped edge profile optimizes lip support, maximizes traction under extreme G’s, and ensures predictable slide initiation and hookup.

• Running surface features a 0.5mm concave that pre-loads edges, heightens rebound, and enhances in-slide feedback.

• Bearing seat offset 3.5% – 6.5% for progressive lip engagement and more consistent wear.

 

The Fusion™ core – integrating 15 years of advanced hub R&D

• 46mm tall x 44mm wide – the largest and most supportive hub ever seen in a wheel this size.

• Deep, wide “saddle” profile regulates lateral wheel flex, supercharges edge support, and ensures absolute mechanical lock with the urethane.

• 8 lateral support beams (hollowed-out for lightness and aesthetics) form wide ridges that create unprecedented circumferential lock and rebound.

• Robust bearing lugs.

• Formed from 85D fiber-reinforced thermoplastic – the toughest hub material in the industry.

 

Available in DEFCON™ ultra-high-rebound formula, in three finely-tuned durometer choices

Thoroughbred race ‘thane • Guinness WR speed • directional slide • long-lasting grip • slow, consistent wear

• 74A Plum (Aaron Hampshire pro signature wheel): Plush, velvety roll with extra edge hold, even on rough roads. Aggressive yet smooth slide with faster braking.

• 76A Mango: Vice-like grip and very snappy directional slide, with plenty of slowdown power. Ideal for aggressive racing.

• 78A Mint: Very stiff edges that give loads of grip with a friendly slide and crisp hookup. Ideal for smooth roads and lighter riders.

€ 99.95

Read on...

Wielen
Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop