Lichtblauwe nep diamant 4 cm van glas

Lichtblauwe nep diamant 4 cm van glas. Decoratieve, glazen diamant in het lichtblauw. Formaat diameter: ca. 4 cm, hoogte: ca. 4 cm. Materiaal: 100% glas.

€ 4.75

Read on...

Product
 

Bruine groene camouflage creme stift 60 gram

Bruine/groene camouflage verkleed/schmink stift voor kinderen en volwassenen. Ga verkleed als soldaat of militair met deze leger schmink. Inhoud: 60 gram. Gemakkelijk te verwijderen met water en zeep. U ontvangt 1 camouflagestick in bruin met groen. Army gezichtskrijt verkleedaccessoires.

€ 5.24

Read on...

Product
 

Haarbloem clip met rode roos

Haarbloem clip met een rode roos. Deze leuke haar clips met rode roos kan gebruikt worden als accessoire in het haar of op bijvoorbeeld kleding. Door de klem is deze makkelijk te bevestigen. De rozen haarclip is ongeveer 10 cm.

€ 1.50

Read on...

Product
 

Bruine leren kinder verkleed cowboyhoed

Bruine leren kinder cowboyhoed. Stoere cowboy hoed in bruine kleur met zwarte stiksels. De hoed is gemaakt van imitatie leer en is geschikt voor kinderen. De hoed omtrek is 56 cm. Carnaval verkleed hoeden.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Tropische verkleedset voor kinderen

Hawaii setje voor meisjes 4-delig. Verkleedsetje voor kinderen, bestaande uit: een kunststof strokenrokje welke voorzien is van een elastiek rond het middel, bloementopje en twee bloemen armbandjes. De rok is ongeveer 35 cm lang.

€ 5.50

Read on...

Product
 

Stoere kinder boeren kiel

Grijze boeren kiel voor kinderen. Een stoere boeren kiel geschikt voor kinderen. Met deze originele boeren kiel kunt uw kind zich helemaal inleven als boer. Bijpassende zakdoeken en petten vind u uiteraard op onze website. Materiaal: polyester.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop