Complete teken schilder doos 88 delig met een A4 Katten schetsboek

Complete teken/schilder doos 88-delig met een A4 Katten thema schetsboek. 88-delige tekenset/kleurkoffer. Deze complete tekenset bestaat uit 24 kleurpotloden, 18 watercolor potloden, 2 potloden Hb en 2 potloden 2B, 30 wasco krijtjes, 24 kleuren waterverf, 1 dubbele puntenslijper, 2 gummen, 3 penselen/kwastjes, 1 spons, 1 liniaal en 1 nietmachine. Deze kleurset wordt in een houten koffer geleverd. Afmetingen: ongeveer 43 x 26 x 5 cm. Kleurdozen/tekenset/schilderset hobby materiaal. Het A4 schetsblok bevat 50 vellen wit 80 grams papier. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Tekenset/kleurset koffer 88-delig, 1x A4 katten waaier schetsboek/ tekenboek/ kleurboek/ schetsblok wit papier

€ 37.98

Read on...

Product
 

Katten poezenkop schrijfbord memobord mdf 40 x 35 cm

Katten/poezenkop schrijfbord/memobord mdf met ophangoog 40 x 35 cm. Een krijtbord in de vorm van de kop van een kat/poes, met een ophangoogje zodat het bord kan worden opgehangen. Een leuke accessoire voor bijvoorbeeld een kinderkamer of in de praktijk van een dierenarts. Afmeting: ca. 40 x 0,9 x 35 cm. Materiaal: mdf hout. Dieren krijtborden/schrijfborden/menuborden.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Reistasje met tropisch design

Etui met ananas design. De roze etui heeft een design met ananassen. Wasbaar op 30 graden. Formaat ongeveer: 20 x 14 cm.

€ 6.99

Read on...

Product
 

4x zakjes Pool Buddy zwembad onderhoud tegen gladde zwembadbodem

4x zakjes Pool Buddy zwembad onderhoud tegen gladde zwembadbodem. Onderhoudsmiddel om algengroei en vorming van een gladde laag in uw zwembad te voorkomen. 1 sachet per week is voldoende om tot 2000 liter water te onderhouden. Te gebruiken in combinatie met chloor voor een optimale waterconditie, en zorgt voor een langere werking van het chloor. Anti gladde zwembad wanden zwembadonderhoud. Eerst mengen in wat water en dan toevoegen aan het zwembad. Nooit mengen met andere zwembad chemicali?n. Zwembad onderhoud / waterkwaliteit op peil houden / Hygienisch zwembadwater / Anti alg middel.

€ 14.00

Read on...

Product
 

Intex chloordrijver chloorverdeler voor kleine zwembaden 12 cm

Intex chloordrijver/chloorverdeler voor kleine (zwem)baden 12 cm, geschikt voor chloortabletten van 20 gram. Geschikt voor zwembaden met 5 tot 7000 liter water. Mini chloorvlotter/drijver voor het verspreiden van chloor in uw zwembad. Aan de onderzijde van de vlotter zit een draairing waarmee u de afgifte hoeveelheid van het chloor kunt regelen. Aan de bovenzijde zit een schroefdop waardoor u de chloortabletten gemakkelijk in de verdeler kunt inbrengen. Het formaat van deze chloordrijver is ca. 12 cm in diameter en 6 cm in hoogte. Chloortabletten niet inbegrepen. Materiaal: kunststof. Chloordrijver/verdeler voor hygienische zwembaden.

€ 4.99

Read on...

Product
 

Zwembad chloordrijver chloorverdeler voor tabletten 200 gram

Chloordrijver/chloorverdeler voor grote (zwem)baden. Geschikt voor zwembaden met 5000 tot 15000 liter water. Grote chloorvlotter/drijver voor het verspreiden van chloor in uw zwembad. Geschikt voor chloortabletten van 200 gram, welke langzaam en gereguleerd kunnen oplossen om uw zwembadwater in optimale kwaliteit te houden. Aan de onderzijde van de vlotter zit een draairing waarmee u de afgifte hoeveelheid van het chloor kunt regelen. Aan de bovenzijde zit een schroefdop waardoor u de chloortabletten gemakkelijk in de verdeler kunt inbrengen. Het formaat van deze chloordrijver is ca. 16 cm in hoogte. Chloortabletten niet inbegrepen. Materiaal: kunststof. Chloordrijver/verdeler voor hygienische zwembaden.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop