Paulownia houten dienblad 30 x 47 cm met opstaande rand

Paulownia houten dienblad 30 x 47 cm met opstaande rand. Paulownia dienblad met een opstaande rand met daarin handvaten, waardoor het dienblad gemakkelijker vast te houden is en producten er minder snel vanaf glijden. Ook uitermate geschikt om te gebruiken als woondecoratie decoratieplateau, bijvoorbeeld met kaarsen en/of bloemen/planten er op. Formaat: 30 x 47 x 4,5 cm. Materiaal: FSC gecertificeerd Paulowniahout (hout). Vaatwasmachinebestendig: Nee, handafwas wordt aangeraden. Goed afdrogen met een theedoek. Keukenbenodigdheden - Horeca dienblad - Dranken serveren - Serveerbladen/dienbladen van hout.

€ 10.99

Read on...

Product
 

Gestreepte rietjes van papier goud wit 30 stuks

Gestreepte papieren rietjes goud/wit. 30 stuks goud met witte rietjes van papier. Formaat: ongeveer 19,5 cm.

€ 4.95

Read on...

Product
 

4x stuks halfronde placemats van vinyl 34 x 39 cm wit

4x stuks halfronde placemats van stevig vinyl wit. De scheur vaste en stabiele placemats/onderleggers van ca. 1,6 mm dik vinyl zijn antislip, lichtecht en waterafstotend. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en beschermt de tafel en andere oppervlakken optimaal. Mooie placemats met creatieve print welke voor een stijlvol accent zorgen op een gedekte tafel. Formaat: 34 x 39 cm.

€ 31.96

Read on...

Product
 

4x stuks retro stijl placemats van vinyl 40 x 30 cm zwart

4x stuks luxe stijlvolle placemats van stevig vinyl. Moderne retro print zwart. De scheur vaste en stabiele placemats/onderleggers van ca. 1,6 mm dik vinyl zijn antislip, lichtecht en waterafstotend. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en beschermt de tafel en andere oppervlakken optimaal. Mooie placemats met creatieve print welke voor een stijlvol accent zorgen op een gedekte tafel. Formaat: 40 x 30 cm.

€ 23.96

Read on...

Product
 

4x stuks Ibiza stijl placemats van vinyl 40 x 30 cm roze

4x stuks Ibiza stijl patroon roze placemats van stevig vinyl. De scheur vaste en stabiele placemats/onderleggers van ca. 1,6 mm dik vinyl zijn antislip, lichtecht en waterafstotend. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en beschermt de tafel en andere oppervlakken optimaal. Mooie placemats met creatieve print welke voor een stijlvol accent zorgen op een gedekte tafel. Formaat: 40 x 30 cm.

€ 23.96

Read on...

Product
 

4x stuks luxe stijlvolle placemats van vinyl 40 x 30 cm blauw wit

4x stuks luxe stijlvolle placemats van stevig vinyl. Moderne vintage print blauw/wit. De scheur vaste en stabiele placemats/onderleggers van ca. 1,6 mm dik vinyl zijn antislip, lichtecht en waterafstotend. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en beschermt de tafel en andere oppervlakken optimaal. Mooie placemats met creatieve print welke voor een stijlvol accent zorgen op een gedekte tafel. Formaat: 40 x 30 cm.

€ 23.96

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop