50x BSi Test strips voor zwembaden

BSi Test strips voor zwembaden. Om je zwembadwater het hele seizoen schoon en helder te houden, is het belangrijk om de waardes dagelijks te controleren. Met de 50 test strips kan je iedere dag de kwaliteit van je zwembadwater testen. Vergelijk de strip met de kleuren op de verpakking en onderneem de juiste actie om het zwembadwater weer op het juiste peil te krijgen. De ideale pH waarde voor je zwembad ligt tussen de 7 en 7,6. Een te hoge of te lage pH-waarde kan voor irritatie van de ogen of huid zorgen. Een te lage pH-waarde is ook niet goed voor je kunststof en metalen componenten van je zwembad. Inhoud: 50 strips voor de bepaling van pH, vrij chloorgehalte, totaal chloorgehalte, alkaliniteit en hardheid. Ook geschikt voor de jacuzzi. Na openen kun je de test strips 18 maanden gebruiken, daarna verliezen ze precisie.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Strandemmer zandbak speelset blauw voor kinderen 19 cm

Strandemmer/zandbak speelset voor kinderen blauw 19 x 17 cm. Het speelsetje wordt geleverd inclusief gieter, hark, schep en 2 zandvormpjes.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Strandemmer zandbak speelset roze voor kinderen 19 cm

Strandemmer/zandbak speelset voor kinderen roze 19 x 17 cm. Het speelsetje wordt geleverd inclusief gieter, hark, schep en 2 zandvormpjes.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Gekleurd speelgoed vliegertje regenboog

Regenboog vlieger gekleurd met leuke staart. Vrolijke vlieger met verschillende kleuren in ruit vorm. De vlieger is gemaakt van scheurvast ripstop polyester en wordt geleverd inclusief vliegerlijn op een winder. De vlieger vliegt heel gemakkelijk en heeft maar weinig wind nodig. Windrange: 15-45 km/u. Formaat: 58 x 70 cm. Lengte vliegerstaart: 250 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kindervlieger strandspeelgoed/buitenspeelgoed.

€ 12.99

Read on...

Product
 

Mini gazonhark bladhark met stalen tanden 40 cm

Mini gazonhark/bladhark met stalen tanden 40 cm. Deze hark van Hendrik Jan de tuinman is geschikt voor het bijeenrapen van bladeren en ander tuinafval. De mini hark is gemaakt van verzinkt staal wat roesten tegengaat en zorgt voor een langere levensduur. Formaat hark: 40 x 14 cm.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Mini zwarte spade schep 75 cm speelgoed

Speelgoed spade/schep zwart. Deze mini spade / schep is geschikt voor lichte verplantwerkzaamheden in zand en aarde. De schep heeft een houten steel van 75 cm. De maat van het blad is: 20 x 13 cm.

€ 16.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop