Set fietsverlichting blauw voor wiel ventiel incl. batterijen

Zorg dat je goed zichtbaar bent met deze set blauwe verlichting. Deze lampjes kunnen worden aangesloten op een fietsventiel. Het is gemakkelijk te monteren. Past op elk ventiel dankzij de bijgeleverde adapters. Totale lengte van de ledverlichting is ongeveer 6,5 cm. Batterijen worden meegeleverd 3xAG10. Een set bevat 2 lampjes.

€ 2.99

Read on...

Product
 

Kinderfiets toeter blauw

Fiets toeter blauw 15 cm. Bevestig de toeter eenvoudig op het stuur van de fiets. Materiaal: plastic. Formaat: ongeveer 15 cm.

€ 2.70

Read on...

Product
 

Kinderfiets toeter groen

Fiets toeter groen 15 cm. Bevestig de toeter eenvoudig op het stuur van de fiets. Materiaal: plastic. Formaat: ongeveer 15 cm.

€ 2.70

Read on...

Product
 

Feestartikelen opblaas wandelstok

Opblaasbare wandelstok 90 cm. Opblaasbare wandelstok van ongeveer 90 x 26 cm groot.

€ 2.99

Read on...

Product
 

Intex opblaasbare paarse zwemband zwemring sterrenprint 91 cm

Intex opblaasbare paarse zwemband/zwemring met sterretjes motief 91 cm. Een zwemband van stevig vinyl, met twee handvatten. De zwemband heeft een diameter van ca. 91 cm wanneer deze opgeblazen is. Inclusief reparatiesetje. Met Nederlandse gebruiksaanwijzing. Voldoet aan de keurmerk/veiligheidsnorm, CE gekeurd en getest. Waterspeelgoed opblaasfiguren voor in het zwembad of op het strand. Zwembenodigdheden - Zwemringen - zwembanden voor kinderen en volwassenen.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Intex opblaasbare roze zwemband zwemring sterrenprint 91 cm

Intex opblaasbare roze zwemband/zwemring met sterretjes motief 91 cm. Een zwemband van stevig vinyl, met twee handvatten. De zwemband heeft een diameter van ca. 91 cm wanneer deze opgeblazen is. Inclusief reparatiesetje. Met Nederlandse gebruiksaanwijzing. Voldoet aan de keurmerk/veiligheidsnorm, CE gekeurd en getest. Waterspeelgoed opblaasfiguren voor in het zwembad of op het strand. Zwembenodigdheden - Zwemringen - zwembanden voor kinderen en volwassenen.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop