Flamingo vogel sweater trui met dieren foto birds of the world zwart voor dames

Flamingo vogel sweater / trui met dieren foto birds of the world zwart voor dames. Deze sweater is bedrukt met een foto van een Flamingo met de tekst: birds of the world. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van Flamingos / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte vogels fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Vis sweater trui met dieren foto sealife of the world zwart voor dames

Vis sweater / trui met dieren foto sealife of the world zwart voor dames. Deze trui is bedrukt met een foto van een Vis met de tekst: sealife of the world. Een gave sweater voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van Vissen / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte Vissen fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Baardmannetjes vogel sweater trui met dieren foto birds of the world zwart voor heren

Baardmannetjes vogel sweater / trui met dieren foto birds of the world zwart voor heren. Deze sweater is bedrukt met een foto van een Baardmannetje vogel met de tekst: birds of the world. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van Baardmannetjes / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte vogel fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

IJsvogels sweater trui met dieren foto birds of the world zwart voor heren

IJsvogels sweater / trui met dieren foto birds of the world zwart voor heren. Deze sweater is bedrukt met een foto van een IJsvogel met de tekst: birds of the world. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van IJsvogels / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte IJsvogels fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Koningsdag t shirt Queen of soul met kroontje oranje voor dames

Koningsdag t-shirt Queen of soul met kroontje oranje voor dames. Dit oranje shirt is bedrukt met de tekst: Queen of soul en een soort stropdasvorm met een gouden kroontje. Houd je van dit muziek genre? Fan van o.a. Aretha Franklin, James Brown, en Steevie Wonder? Dan is dit een leuk t-shirt om aan te trekken als outfit / kleding naar een Koningsdagfestival, op de Koningsdagmarkt of op een andere happening tijdens Koningsdag. Ook geschikt om te dragen als Holland supporter. Materiaal: 100% katoen, 145 grams kwaliteit.Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Koningsdag t shirt King Kong met kroontje oranje voor heren

Koningsdag t-shirt King Kong met kroontje oranje voor heren. Dit oranje shirt is bedrukt met de tekst: King Kong en een soort stropdasvorm met een gouden kroontje. Ben jij de gorilla /zilverrug uit jouw vriendengroep of iemand die veel in de sportschool staat. Dan is dit een leuk t-shirt om aan te trekken als outfit / kleding naar een Koningsdagfestival, op de Koningsdagmarkt of op een andere happening tijdens Koningsdag. Ook geschikt om te dragen als Holland supporter. Materiaal: 100% katoen, 145 grams kwaliteit.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop