Inkleurbare prikkertjes 10x stuks

Blanco cocktailprikkers 10x stuks. Lege vlaggen prikkertjes om zelf te kleuren of op te schrijven. De prikkers zijn ongeveer 7,5 cm. Decoratie artikelen of hobby artikelen.

€ 2.85

Read on...

Product
 

50x Cocktailprikkers regenboog vlag 8 cm vlaggetje decoratie

50x Cocktailprikkers regenboog vlag 8 cm vlaggetje decoratie. Pakje met daarin 50x cocktailprikkertjes met een dubbelzijdig bedrukt vlaggetje met daarop de regenboog vlag. Ideaal om maaltijd/hapjes mee te serveren op een feestje in regenboog/Gay Pride thema. Materiaal: hout, FSC papier 100 grams kwaliteit. Formaat stokje prikker: 8 cm lang. Formaat vlaggetje: 3 x 4 cm. Borrelhapjes/tapas/kaasblokjes serveren wegwerp prikkertjes met vlaggetjes. Gekleurde regenbogen vlaggetjes voor tijdens de Amsterdam Canal Parade.

€ 6.99

Read on...

Product
 

Ijsparasols 15 stuks

Metallic ijsparasols. Set van 15x metallic ijsparasols in verschillende kleuren, de prikkers zijn ca. 10 cm lang. Prikkertjes voor o.a. op een kinderijsje. Materiaal: hout en papier. Feestartikelen en versieringen.

€ 2.10

Read on...

Product
 

Cijfer kaarsjes op prikker 8

Prikker kaarsje cijfer 8. Set van 8 houten prikkers met kaarsje waaronder een prikker met het cijfer 8 en twee prikkers met een ster.

€ 2.35

Read on...

Product
 

Cijfer kaarsjes op prikker 6

Prikker kaarsje cijfer 6. Set van 6 houten prikkers met kaarsje waaronder een prikker met het cijfer 6 en twee prikkers met een ster.

€ 2.35

Read on...

Product
 

Cijfer kaarsjes op prikker 2

Prikker kaarsje cijfer 2. Set van 3 houten prikkers met kaarsje waaronder een prikker met het cijfer 2 en twee prikkers met een ster.

€ 2.35

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop