Italie Italia landen t shirt zwart heren

Italie / Italia landen t-shirt zwart voor heren. Op dit zwarte shirt staat een bordje met de tekst: ITALIA. Het bordje heeft de kleuren van de Italiaanse vlag! Dit t-shirt is leuk om cadeau te geven aan iemand die naar Italie gaat of fan / supporter is van Italie of een Italiaans sport elftal. Materiaal: 100% katoen, 145 grams kwaliteit.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Belgie landen t shirt wit dames

Belgie landen t-shirt wit voor dames. Op dit witte shirt staat een vlag met gouden medaille met nummer 1 erin en de tekst: BELGIE. De vlag heeft de kleuren van de Belgische vlag! Dit t-shirt is leuk om cadeau te geven aan iemand die naar Belgie gaat of fan / supporter is van Belgie of een Belgisch sport elftal. Materiaal: 100% katoen, 145 grams kwaliteit.Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Italie Italy landen t shirt blauw dames

Italie / Italy landen t-shirt blauw voor dames. Op dit blauwe shirt met wapen staat in grote letters de tekst: ITALY. Het wapen heeft de kleuren van de Italiaanse vlag! Dit t-shirt is leuk om cadeau te geven aan iemand die naar Italie gaat of fan / supporter is van Italie of een Italiaans sport elftal. Materiaal: 100% katoen, 145 grams kwaliteit.Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Amerika America schild supporter t shirt wit voor kinderen

Amerika / America schild supporter t-shirt wit voor kinderen. Op dit witte shirt staat een schild met de tekst: America supporter. Het schild heeft de kleuren van de Amerikaanse vlag! Het t-shirt is leuk om cadeau te geven aan iemand die naar Amerika gaat of fan / supporter is van Amerika of het Amerikaanse sport elftal. Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Rusland Russia landen t shirt zwart heren

Rusland / Russia landen t-shirt zwart voor heren. Op dit zwarte shirt met wapen staat in grote letters de tekst: RUSSIA. Het wapen heeft de kleuren van de Russische vlag! Dit t-shirt is leuk om cadeau te geven aan iemand die naar Rusland gaat of fan / supporter is van Rusland of een Russisch sport elftal. Materiaal: 100% katoen, 145 grams kwaliteit.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Spanje Spain schild supporter t shirt wit voor kinderen

Spanje / Spain schild supporter t-shirt wit voor kinderen. Op dit witte shirt staat een schild met de tekst: Spain supporter. Het schild heeft de kleuren van de Spaanse vlag! Het t-shirt is leuk om cadeau te geven aan iemand die naar spanje gaat of fan / supporter is van Spanje of het Spaanse sport elftal. Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Duitsland Germany schild supporter t shirt zwart voor kindere

Duitsland / Germany schild supporter t-shirt zwart voor kinderen. Op dit zwarte shirt staat een schild met de tekst: Germany supporter. Het schild heeft de kleuren van de Duitse vlag! Het t-shirt is leuk om cadeau te geven aan iemand die naar duitsland gaat of fan / supporter is van Duitsland of het Duitse sport elftal. Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Portugal schild supporter t shirt zwart voor kinderen

Portugal schild supporter t-shirt zwart voor kinderen. Op dit zwarte shirt staat een schild met de tekst: Portugal supporter. Het schild heeft de kleuren van de Portugese vlag! Het t-shirt is leuk om cadeau te geven aan iemand die naar Portugal gaat of fan / supporter is van Portugal of het Portugese sport elftal. Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Zweden Sweden schild supporter t shirt wit voor kinderen

Zweden / Sweden schild supporter t-shirt wit voor kinderen. Op dit witte shirt staat een schild met de tekst: Sweden supporter. Het schild heeft de kleuren van de Zweedse vlag! Het t-shirt is leuk om cadeau te geven aan iemand die naar Zweden gaat of fan / supporter is van Zweden of het Zweedse sport elftal. Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop