Anti diefstal rugtas rugzak rood 13 liter

Anti diefstal rugtas/rugzak rood 13 liter. Deze handige rugtas/rugzak is voorzien van een antidiefstalvak aan de achterkant, een binnenvak met USB-uitgang en micro USB kabel om bijvoorbeeld je powerbank aan te hangen en een zijvak met RFID-bescherming. Hierin zijn pasjes beschermd tegen skimmen. Gevoerde compartimenten voor een tablet van max 10 inch en een laptop tot 15 inch. Extra draagcomfort door de gewatteerde schouderbanden en achterkant. Inhoud: ongeveer 13 liter. Formaat: 28 x 40 x 12 cm. Materiaal: 300D duurzaam polyester. Kleur: rood melange. De eerste afbeelding is de kleur van de tas. De kleur van de tas op de detailafbeeldingen kan anders zijn. Anti-diefstal/zakkenroller proof rugtas/rugzakken voor op school/reis.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Anti diefstal rugtas rugzak petrol 13 liter

Anti diefstal rugtas/rugzak petrol 13 liter. Deze handige rugtas/rugzak is voorzien van een antidiefstalvak aan de achterkant, een binnenvak met USB-uitgang en micro USB kabel om bijvoorbeeld je powerbank aan te hangen en een zijvak met RFID-bescherming. Hierin zijn pasjes beschermd tegen skimmen. Gevoerde compartimenten voor een tablet van max 10 inch en een laptop tot 15 inch. Extra draagcomfort door de gewatteerde schouderbanden en achterkant. Inhoud: ongeveer 13 liter. Formaat: 28 x 40 x 12 cm. Materiaal: 300D duurzaam polyester. Kleur: petrol blauw melange. De eerste afbeelding is de kleur van de tas. De kleur van de tas op de detailafbeeldingen kan anders zijn. Anti-diefstal/zakkenroller proof rugtas/rugzakken voor op school/reis.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Grijs zwarte reistas weekendtas met schoenenvak 55 cm

Grijs/zwarte sporttas/weekendtas rugtas 55 cm. Deze tas beschikt over een schoenenvak, groot hoofdvak met rits, een voorvak met rits, 2 zijvakken met rits, een afneembare en verstelbare schouderband met schouderpad en verstevigde handvatten. U kunt deze tas dragen als sporttas, maar ook als rugtas. Afmeting: ca. 55 x 30 x 28 cm. Inhoud: ca. 45 liter. Materiaal: 300D / 600D polyester. Gewicht: 480 gram. Fitness/sporttassen - Weekendtassen/reistassen/rugtassen - Grote tassen met schoenenvak, in de kleur grijs/zwart.

€ 16.99

Read on...

Product
 

Anti diefstal rugtas rugzak zwart 13 liter

Anti diefstal rugtas/rugzak zwart 13 liter. Deze handige rugtas/rugzak is voorzien van een antidiefstalvak aan de achterkant, een binnenvak met USB-uitgang en micro USB kabel om bijvoorbeeld je powerbank aan te hangen en een zijvak met RFID-bescherming. Hierin zijn pasjes beschermd tegen skimmen. Gevoerde compartimenten voor een tablet van max 10 inch en een laptop tot 15 inch. Extra draagcomfort door de gewatteerde schouderbanden en achterkant. Inhoud: ongeveer 13 liter. Formaat: 28 x 40 x 12 cm. Materiaal: 300D duurzaam polyester. Kleur: zwart melange. De eerste afbeelding is de kleur van de tas. De kleur van de tas op de detailafbeeldingen kan anders zijn. Anti-diefstal/zakkenroller proof rugtas/rugzakken voor op school/reis.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Voetbaltas oranje grijs 30 liter

Sporttas/reistas oranje/grijs met verstelbare, gevoerde schouderband en gevoerde handgrepen. Deze tas is voorzien van o.a. een apart schoenenvak, een vak voor natte spullen, een vakje met rits voor waardevolle spullen aan de binnenzijde en een buitenzak van gaas. De inhoud is ca. 30 liter en het formaat is ongeveer 54 x 29 x 26 cm. Materiaal: 100% polyester (600D/420D). Merk: BagBase. Kleur: oranje met grijze afwerkingen. Sporttassen/weekendtassen/reistassen.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Voetbaltas rood grijs 30 liter

Sporttas/reistas rood/grijs met verstelbare, gevoerde schouderband en gevoerde handgrepen. Deze tas is voorzien van o.a. een apart schoenenvak, een vak voor natte spullen, een vakje met rits voor waardevolle spullen aan de binnenzijde en een buitenzak van gaas. De inhoud is ca. 30 liter en het formaat is ongeveer 54 x 29 x 26 cm. Materiaal: 100% polyester (600D/420D). Merk: BagBase. Kleur: rood met grijze afwerkingen. Sporttassen/weekendtassen/reistassen.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Voetbaltas navy grijs 30 liter

Sporttas/reistas navy/grijs met verstelbare, gevoerde schouderband en gevoerde handgrepen. Deze tas is voorzien van o.a. een apart schoenenvak, een vak voor natte spullen, een vakje met rits voor waardevolle spullen aan de binnenzijde en een buitenzak van gaas. De inhoud is ca. 30 liter en het formaat is ongeveer 54 x 29 x 26 cm. Materiaal: 100% polyester (600D/420D). Merk: BagBase. Kleur: navy met grijze afwerkingen. Sporttassen/weekendtassen/reistassen.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Voetbaltas met schoenenvak grijs roze 38 liter

Grijs/roze sporttas/reistas 38 liter. Handige sporttas/weekendtas met schoenenvak en afneembare verstelbare schouderband. De tas heeft diverse afsluitbare vakken. Materiaal: polyester. Formaat: ca. 48 x 30 x 27 cm. Sporttassen/weekendtassen/reistassen.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Voetbaltas met schoenenvak bruin 44 liter

Bruine sporttas/reistas 44 liter. Handige sporttas/weekendtas met schoenenvak en afneembare verstelbare schouderband. De tas heeft diverse afsluitbare vakken. Materiaal: polyester. Formaat: ca. 62 x 23 x 31 cm. Sporttassen/weekendtassen/reistassen.

€ 17.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop