Grijze kast opberger met vaste deksel 44 cm

Een grijze opbergdoos/opbergbox met een handvat en etiketvak aan de voorkant. Handige opruimmanden, bijvoorbeeld voor het opbergen van kleding. De deksel zit aan de achterkant vast van de opbergmand. Materiaal: polyester/karton. Afmeting: ca. 44 x 33 x 22 cm. Inhoud: ca. 31 liter.

€ 5.99

Read on...

Product
 

Plastic stropdas kledinghangers zwart set van 2

Plastic stropdas kledinghangers zwart set van 2. 2 stuks kledinghangers in zwart, met 5 ringen om uw stropdassen of sjaaltjes netjes aan op te hangen. Materiaal: polypropyleen. Afmetingen: 40 x 22 x 3 cm.

€ 1.99

Read on...

Product
 

RVS brievenbus postbus met krantenvak 30 x 12 x 40 cm

RVS brievenbus / postbus met krantenvak 30 x 12 x 40 cm. Roesvrijstalen brievenbus met compartiment voor kranten. De sleuf van deze postbus is 29,9 x 3 cm. Kleur: zilver. Materiaal: RVS. Formaat: 30 x 12 x 40 cm. Brievenbussen/postbussen wit.

€ 38.99

Read on...

Product
 

Vogelhuisje nestkastjes lichtgroen hout 21 cm

Houten vogelhuisje/nestkastjes met dakje 21 cm. Lichtgroene nestkast geschikt voor kleine vogels. Hang deze nestkast gemakkelijk aan bijvoorbeeld een stevige tak van een boom. Nestkasten hebben ook in de winter een schuilfunctie en kunnen dus het jaar door blijven hangen. Materiaal: MDF hout. Afmeting: 21 x 16 x 12 cm. Diervriendelijke tuindecoratie accessoires vogelhuis/nestkast voor kleine tuinvogeltjes. Een must-have voor natuurliefhebbers. Vogelvriendelijke tuin.

€ 11.75

Read on...

Product
 

Bruin eikel vorm vogelhuisjes 25 cm

Een houten vogelhuisje/nestkastje, in de vorm van een eikel. Dit vogelhuisje is geschikt voor kleine vogeltjes, als mussen, meesjes en pimpel-/koolmeesjes. Plaats het huisje aan een boom of muur, op een hoogte tot max. 2 m, op een goed verborgen plek tussen dicht struikgewas of klimopplanten, op een rustige en enigszins beschutte plaats, dus niet pal in de zon of op de regenzijde, met een vrije aanvliegroute voor de vogel. Afmeting: 14 x 14 x 25 cm. Formaat gat diameter: ca. 3 cm. Materiaal: vurenhout/kunststof. Met ophangplaatje in het hout aan de achterzijde (bevestigingsmateriaal niet inbegrepen). Diervriendelijke tuindecoratie accessoires vogelhuisje/nestkastje voor kleine tuinvogeltjes. Een must-have voor natuurliefhebbers.

€ 17.99

Read on...

Product
 

2x Tuin decoratie beeld tuinkabouter Harold met hark en Gerard met gieter 29 cm nieuwe woning verhuizing cadeau

2x Tuinkabouter beelden Harold met hark en Gerard met gieter 29 cm. Set van twee tuinkabouter beeldjes, bestaand uit: 1x Harold met hark en 1x Gerard met gieter. Formaat per stuk: 10 x 8 x 29 cm. Materiaal: polyresin. Tuindecoratie/tuinversiering kabouters beelden. Leuk om cadeau te doen bij een verhuizing/nieuwe woning of voor de verzamelaar! , Dit artikel bestaat uit:, 1x Tuinkabouter beeld Harold met hark 29 cm, 1x Tuinkabouter beeld Gerard met gieter 29 cm

€ 17.98

Read on...

Product
 

Tuin decoratie beeld tuinkabouter Willy op een walvis 23 cm nieuwe woning verhuizing cadeau

Tuinkabouter beeld Willy op een walvis 23 cm. Willy het tuinkaboutertje in blauw zwempak met een zandkleurige puntmuts gedecoreerd met schelpen. Willy zit op een walvisje. Formaat: 24 x 23 cm. Materiaal: polyresin. Tuindecoratie/tuinversiering kabouters beelden. Leuk om cadeau te doen bij een verhuizing/nieuwe woning of voor de verzamelaar! Maritiem/zee/strand thema woondecoraties/tuin decoraties.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Tuin decoratie beeld tuinkabouters Leo en Wouter op elkaars schouders 26 cm nieuwe woning verhuizing cadeau

Tuinkabouters beeld Leo met Wouter op schouders 26 cm. Beeld van tuinkaboutertje Leo met zomerse outfit die op zijn schouders een tuinkabouter Wouter draagt die snoepgoed vastheeft. Formaat: 10 x 13 x 25,5 cm. Materiaal: polyresin. Tuindecoratie/tuinversiering kabouters beelden. Leuk om cadeau te doen bij een verhuizing/nieuwe woning of voor de verzamelaar!

€ 12.99

Read on...

Product
 

Rode fiets hotel receptie belletje

Fietsbel hotelbel in de kleur rood. Roodkleurige fietsbel in de vorm van een hotel bel. Het geluid van de bel klinkt als een hotel receptie bel. De bel heeft een doorsnede van 7,5 cm. Materiaal: metaal.

€ 3.85

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop