Hoe reis ik met tent en caravan

Steeds meer mensen, zowel jong als oud, ontdekken gaandeweg de charme van traag reizen, zij het met de caravan, tent of vouwwagen. Dichtbij, ver weg, hartje zomer of putje winter, kamperen kun je altijd en overal. Met dit boek helpen we je graag mee op weg naar de ideale kampeervakantie. Van kampeergroentje tot caravanexpert, dé gids voor iedereen. * Kiezen is winnen: alles over de keuze tussen camper en caravan, van aankoop en indeling tot rijstijl en winterstalling, inclusief handzame checklists en praktische tips * Handleiding voor de gemotoriseerde kampeerder: benodigde accessoires, milieu- en wegenvignetten, en plaatselijke kampeer- en verkeersregels * Praktische tips voor de tentkampeerder: reizen met of zonder tent, te voet, per fiets of met de auto Onder het motto sharing is caring worden in dit boek tal van ervaringen gedeeld, een greep uit de werkelijkheid van gepassioneerde kampeerders. Twijfel geen seconde, deze gids mag niet ontbreken op je verlanglijstje... of liever in je kampeerkit.

€ 22.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Hoe reis ik met tent en caravan
 

Kids in en met de natuur

Zoek je leuke manieren om samen met de kids de natuur te ontdekken? In dit boek vind je verschillende activiteiten die je in en met de natuur kunt doen. Het leukste aan dit boek is dat je heel wat benodigdheden gewoon in je huis, in je tuin of in het bos kunt vinden. Elke Vanhouche, ook gekend van de blog Sunkissed, verzamelde 55 leuke activiteiten om met kinderen te doen. Ga op pad in de natuur of haal de natuur naar binnen met de tips in dit boek. Van modderkoekjes maken en tekenen met stenen tot een memoryspel met natuurelementen en wandelen met dieren. Ontdek samen de natuur en geniet van elkaar!

€ 17.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Kids in en met de natuur
 

Zit stil!

Vele tienduizenden ouders en leerkrachten hebben sinds het verschijnen van de eerste editie van Zit stil! dankbaar gebruik gemaakt van deze basisgids voor het omgaan met overbeweeglijke kinderen. Voor deze nieuwe editie werd het boek aangevuld met de recentste wetenschappelijke inzichten. Een onmisbare handleiding voor het opvoeden van kinderen met ADHD en ADD, met vele concrete adviezen en praktische tips.

€ 21.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Zit stil!
 

Praten met je tiener

Tieners communiceren veel met elkaar, maar niet altijd evenveel met ons, de volwassenen die hen begeleiden. Hoe kunnen we dan het beste omgaan met hen? De vraag 'waarom' tieners doen wat ze doen leidt vaak tot conflicten en nukkig gedrag. En tot standaardantwoorden als: 'Daarom!'. Dit originele communicatieboek volgt bewust een ander spoor. Het laat zien dat je meer succes boekt met een duidelijke, betrokken praatstijl. Wie daarbij gezonde grenzen durft te stellen en ondubbelzinnige verwachtingen durft te creëren, komt tot een betere sfeer thuis. De stap van discussiëren naar onderhandelen levert een duidelijke win-winsituatie op, en zorgt voor realistisch ouderschap.

€ 24.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Praten met je tiener
 

Koken zonder punten

Of je nu op zoek bent naar een creatief receptje voor het ontbijt, de lunch, het avondeten of voor een lekker tussendoortje, in dit kookboek van WW vind je meer dan 60 originele gerechten. Een inspirerend kookboek vol lekkers: een omelet met rood fruit, een bloemkoolpizza, een druiven-perenijsje... Door te koken met gezonde voedingsmiddelen kun je zorgeloos genieten!

€ 19.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Koken zonder punten
 

Bravo voor Boefini

'Agent', zegt Boef. 'Wie ben ik?' 'Jij bent toch Boef?' zegt Agent. 'Niet meer', zegt Boef. 'Ik ben nu Boefini, de grote goochelaar. En jij bent mijn publiek. Ik ga een truc doen.' Een grappig verhaal om zelf te lezen, vanaf AVI M4.

€ 11.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Bravo voor Boefini
 

Professor Kleinbrein

Reis met Professor Kleinbrein terug in de tijd naar het oude Griekenland, het Romeinse rijk en de Egyptenaren. Ontdek alles over de strijd tussen Sparta en Athene, het paard van keizer Caligula en waarom de Nijl zo belangrijk was in het leven van alle Egyptenaren. Krijg antwoord op vragen als: * Wie waren Pythagoras en Archimedes? * Wat is het verschil tussen een viaduct en een aquaduct? * Hoe oud was Toetanchamon toen hij farao werd? 3 boeken gebundeld: de perfecte combinatie van feiten, humor en heel veel tekeningen.

€ 24.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Professor Kleinbrein
 

Tot kijk, Vos en Haas

Hee Vos! Hee Haas!' Het is Uil die zo roept. Hij zit in zijn boom en wenkt door het raam. 'Wat vreemd', zegt Haas. 'Heel vreemd', vindt Vos ook. Want sinds Uil een ei heeft, wil hij niemand zien.

€ 16.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Tot kijk, Vos en Haas
 

Zakboek voor de vogeltuin

Steeds meer mensen zijn gefascineerd door vogels, maar je hoeft daarom niet meteen de natuur in om ze te spotten. Met de tips die je in het Zakboek voor de vogeltuin vindt, lok je ze gewoon naar je eigen tuin, terras of balkon, waar ze naar hartenlust kunnen eten en nestelen. Je komt te weten welke planten, struiken en bomen de meeste aantrekkingskracht hebben op vogels en hoe je je tuin het beste inricht om hen zo veel mogelijk onderdak te verlenen. En met het gedetailleerde overzicht van alle vogels die je kunt verwachten in je tuin, kun je meteen aan de slag om ze te determineren.

€ 22.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Zakboek voor de vogeltuin
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 548 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme