Stinkhond 8 Stinkhond naar het circus

Tadaaa! Stinkhond en Plattekat gaan naar het circus. Maar het is geen gewoon circus: in Circus Miracoli zijn de jongleurs onhandig, de olifanten nep en de clowns alles behalve grappig! En er zijn kapers op de kust! Ook Circus Carbonara is vastbesloten de show te stelen... Wat moeten onze vrienden doen?

€ 12.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Stinkhond 8 Stinkhond naar het circus
 

Underdogs

Rocky is een kleine pup met een grote droom. Hij wil de beste basketbalspeler van Dogtown worden. Maar dat is buiten pestkop Frida gerekend. Rocky en Frida zijn erg verschillend, maar ze houden allebei van basketbal. Wanneer het basketbalpleintje in hun wijk dreigt te verdwijnen, gebeurt het ondenkbare: Rocky's team zal moeten samenwerken met dat van Frida... WHAM! BAM! SLAM DUNK!

€ 14.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Underdogs
 

Het dikke boek van alle bijzondere dino's

WIST JE DAT * de schildpad Archelon zo groot was als een auto? * er een roofvis was met glazuur om zijn schubben? * de Muttaburrasaurus een ballon op zijn neus had om mee te toeteren? Een indrukwekkend boek vol ongelooflijke feiten en boeiende verhalen over dino's en hun tijdgenoten. Ga mee op een wonderbaarlijke expeditie die start bij het ontstaan van het leven en ontdek prehistorische wezens, van blauwalgen tot de megalodon en van de diplodocus tot de mammoet. * Fascinerende weetjes en verhalen over dino's, maar ook over angstaanjagende vissen en reusachtige insecten * Uitzonderlijk gedetailleerd * Adembenemende fotografie en prachtige illustraties

€ 22.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Het dikke boek van alle bijzondere dino's
 

Handboek Human Resource Development

Wat zijn ontwikkelingen en trends in het HRD-vakgebied? Hoe is leren op de werkplek, in teams en andere Organisatiecontexten te organiseren? Welke rol spelen onder andere leiderschap, technologie, talent- en ontwerpbenaderingen, prestatie en de HRD-professie daarbij? Meer dan ooit bestaat er belangstelling voor vraagstukken op het snijvlak van leren, werken en ontwikkelen. Het vakgebied HRD is dan ook voortdurend in verandering. Samen met 80 gerenommeerde auteurs geven Rob Poell en Joseph Kessels in de derde editie van dit handboek een breed overzicht van het onderzoek, van de theorie en van innovatieve praktijken die (aankomende) HRD-professionals kunnen inspireren. De 45 hoofdstukken vormen rijke reflecties op de werkpraktijk van leren en ontwikkelen in arbeidsorganisaties. In de afgelopen tien jaar hebben zich in sneltempo tal van nieuwe thema's ontwikkeld, zoals duurzaam HR, employability, learning analytics, online leren en talentontwikkeling. In acht delen geeft dit handboek een totaaloverzicht van het vakgebied Human Resource Development vandaag. Het biedt een breed en onderbouwd perspectief op de belangrijkste vragen die spelen bij het organiseren van het leren.

€ 79.00

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Handboek Human Resource Development
 

Frans in 2500 woorden

Dit boek biedt je een woordenlijst van de 2500 frequentste woorden aan, samen met meer dan 6000 relevante woordcombinaties uit hedendaagse teksten en krantenartikelen, en met ruim 500 korte zinssnedes uit dagelijkse gesprekken. In overzichtelijke kaders vind je bovendien nuttige tips rond de morfologie van de woorden, het gebruik van voorzetsels en de grammaticale regels. Frans in 2500 woorden heeft een opbouw van beginnend tot gevorderd niveau, zodat iedereen met vertrouwen nieuwe woordenschat kan verwerven. Aan het boek zijn online applicaties gekoppeld. Via een diagnostische test leer je vanaf welk niveau je kennis van de woordenschat lacunes vertoont. Je kunt dan vanaf dit niveau aan de slag met het boek of met de flashcards. Van grote waarde is ook de woordenschatkamer waar je antwoorden kunt vinden op vragen als 'Wat is nu precies het geslacht van woorden die eindigen op -e?', 'Welk voorzetsel gebruik je met bepaalde adjectieven?' en 'Welke frequente woorden gebruik je om te spreken over het weer?'.

€ 25.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Frans in 2500 woorden
 

Snel Simpel

Je kent tv-kok Loïc Van Impe van Zot van koken of Tussen Twee Vuren op vtm. In dit eerste boek van Loïc, dat eerder al verscheen onder de titel Loïc the Rookie Cook, serveert hij zijn allermakkelijkste gerechten. Ontdek hoe je met een kort boodschappenlijstje en in een mum van tijd met weinig gedoe superlekkere comfortfood op tafel tovert. Proef de quesadillas met kip of de pasta meatballs en geniet van de cheeseburger met spelt of de zelfgemaakte panpizza.

€ 22.50

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Snel Simpel
 

Leergrammatica Bijbels hebreeuws

Het boek 'Leergrammatica Bijbels-hebreeuws' van Karolien Vermeulen, Klaas A.D. Smelik koop je bij bookspot.nl, nu voor €32.50!

€ 32.50

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Leergrammatica Bijbels hebreeuws
 

Boeddha, zijn leer en zijn gemeenschap

Het boeddhisme is zonder twijfel een van de grote wereldreligies. In het tweeënhalve millennium dat ons scheidt van de geboorte van de historische Boeddha heeft zijn leer zich verspreid naar Zuid-, Zuidoost- en Oost-Azië. Het boeddhisme heeft het filosofisch en religieus leven van verscheidene volkeren diepgaand beïnvloed of is zelfs een integraal deel van hun traditionele cultuur geworden. Ook in de Verenigde Staten en Europa geniet het boeddhisme een groeiende belangstelling. In dit werk, Boeddha, zijn Leer en zijn gemeenschap, wordt de geschiedenis van het boeddhisme geschetst. Hierbij is er aandacht voor het levensverhaal van de historische Boeddha, voor de filosofie van de vroegste leer, en voor de filosofische en religieuze ontwikkelingen van de leer in de verschillende gebieden waar de leer van de Boeddha zich naartoe verspreidde. Ook de organisatie van het kloosterleven krijgt ruime aandacht. Het boek is aangevuld met een uitgebreide bibliografie.

€ 34.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Boeddha, zijn leer en zijn gemeenschap
 

Robber fikst alles

Robbers vader heeft een fiks-winkel. Mensen brengen er hun kapotte spullen. En Robbers vader maakt die. Maar soms fiksen Robber en haar vader iets heel bijzonders. Dat is erg leuk. Leuker dan anders. Een stofzuiger rijdt weg. Hij zuigt alles op. Niet alleen stof. Tot haar vader er op een dag genoeg van heeft. Hij kruipt in bed en komt er niet meer uit...

€ 12.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Robber fikst alles
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 764 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme