Wild cooking

Groentekok Frank Fol (We're Smart® World) bedacht voor elk seizoen gerechten op basis van plukverse groenten en fruit. Hiervoor werkte hij met de juiste lokale producten van topkwaliteit en partners die altijd op zoek zijn naar net dat beetje meer. Het resultaat is een boek met de meest unieke smaakcombinaties. Geïnspireerd door zijn recepten creëerde Ilse De Vis (Wild Moon Ceramics) de Natuurlijke keramiek waarop de gerechten sfeervol gefotografeerd werden door Wim Demessemaekers (The Soul Food Photographer). Naast dit 'wilde' kookboek, vormen Frank en Ilse al jarenlang een sterk team. Hun culinaire tv-programma 'Z-Mastercooks' is één van de meest bekeken programma's op Kanaal Z.

€ 25.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Wild cooking
 

Breien voor groot klein

Heel veel jonge moeders, oma's en ook mannen laten zich verleiden om de breinaalden ter hand te nemen, zeker met de zachte garens die overal te verkrijgen zijn. Julie Jaeken is al jaren een grote breifanaat, en haar wol- en stoffenwinkel Julija's Shop is een begrip bij creatievelingen. In haar vijfde boek bundelt ze de mooiste modellen uit haar vorige boeken, die ze aanvult met enkele gelijkaardige modellen voor je pop. De modellen zijn bij Julie altijd heel eenvoudig, maar echte pareltjes door de mooie kleuren en hoogkwalitatieve wol. Een must have voor elke breifanaat!

€ 24.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Breien voor groot klein
 

Een Ei Voor Kip Kaat

ik wil een ei, tokt kip kaat. leg er dan een, kraait haan daan. ik doe mijn best, zegt kip kaat. maar het lukt niet. er komt niks. ik ga wel op zoek, kraait haan daan. wat voor ei moet het zijn, kaat? AVI M3 Leren lezen is een avontuur! Zet voorzichtige stappen of maak grote sprongen. Een reeks leuke verhalen voor jonge lezers, met eenvoudige zinnen en veel illustraties. Om voor te lezen en zelf te lezen.

€ 12.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Een Ei Voor Kip Kaat
 

Kleurboek wiskunde

De stelling van Pythagoras, Fibonaccispiralen, veelvlakken, machtskrommen, superellipsen en gulden snedes ... Dit kleurboek bevat een fascinerende collectie van beelden uit de wiskunde waar je op een creatieve wijze mee kan kennismaken. Je hebt geen voorkennis nodig om de figuren in te kleuren. Wie graag bijleert, vindt achteraan in het boek uitleg. Je kiest dus zelf hoe diep je in de wondere wereld van de wiskunde duikt. Dit boek is geschikt voor jong en oud: voor enthousiaste tekenhelden, volwassenen die graag binnen de lijntjes kleuren en gevorderde wiskundeknobbels.

€ 15.72

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Kleurboek wiskunde
 

Mijn mooiste bloemenboek

Van bloesem tot vrucht, van zaadje tot knop. In dit prachtige kijk- en leesboek ontdek je alles wat je wil weten over bloemen.

€ 18.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Mijn mooiste bloemenboek
 

Is dàt kunst

Een haai op sterk water, kak in een blikje. Is dat kunst? Een kamer vol aarde, een museum vol afval. Is dàt kunst? Een wandeling met een ijsblok, een sneeuwman in een museum, is dàt kunst?! Jázeker! Is moderne kunst vreemd of moeilijk? Helemaal níet! Duik in de laatste 100 jaar kunstgeschiedenis met meer dan 120 bijzondere werken, sterke verhalen en coole ideeën. Kunst is voor iedereen!

€ 25.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Is dàt kunst
 

De Golf

In de les geschiedenis kijken de laatstejaars naar een film over WOII en het nazisme. Ze zijn het eens: dit kan toch nooit meer gebeuren? Dan begint hun leraar een gevaarlijk klasexperiment. Hij richt een beweging op die hij De Golf noemt. Laurie vindt het maar niets. Haar vrienden lijken wel gehersenspoeld. Ze roepen slogans, salueren en zoeken ruzie met niet-leden. De Golf overspoelt de hele school en alles dreigt uit de hand te lopen. Alleen Laurie kan dit stoppen. Maar hoe?

€ 15.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
De Golf
 

De Orion Express

Lieze wil Lars leren bergbeklimmen, maar dat is niet zo eenvoudig als je allebei in het ziekenhuis ligt. Wanneer de Snor hen echter midden in de nacht meeneemt op de Orion Express, is dat het begin van een reeks aangrijpende ontmoetingen en wilde avonturen. De Orion Express is een verhaal vol kleurrijke personages, onverwachte ontmoetingen, humor en ontroering.

€ 13.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
De Orion Express
 

Onze Natuur voor kinderen Vogels

Wist je dat: * een ijsvogel een échte ijdeltuit is? Hij zit een hele dag zijn veren te kammen, maar... woont wel in een héél stinkend ondergronds nest. * de zeldzame zwarte ooievaar graag ver op wintervakantie gaat? Hij vliegt tot in Zuid-Afrika! * vogels niet fluiten voor hun plezier, maar om hun territorium af te bakenen? Eigenlijk zeggen ze: 'Deze plek is van mij, dus jij vliegt eruit!' Een prachtig kijk- en weetjesboek voor jonge vogelliefhebbers. Het multimediaal project Onze natuur is een samenwerking van productiehuis Hotel Hungaria met VRT, agentschap Natuur en Bos, Natuurpunt, Uitgeverij Lannoo en andere partners.

€ 15.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Onze Natuur voor kinderen Vogels
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 360 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme