Eat to beat hoofdpijn en migraine

In de reeks Eat to Beat wordt telkens antwoord gegeven op alle vragen over voeding en een bepaald gezondheidsprobleem. Je krijgt ook concrete tips en verschillende passende recepten. Christine Tobback geeft je in Eat to beat: hoofdpijn en migraine alle info over de relatie tussen voeding en hoofdpijn. Wat is de invloed van voeding op migraine? Welke medicatie en supplementen kunnen helpen? Wat is het verschil tussen hoofdpijn en migraine? Welke etenswaren eet je best in mindere mate? Ze interviewde ca. 116 mensen rond het onderwerp migraine en voeding, om zo een wetenschappelijk onderbouwd, maar toegankelijk boek te schrijven. Je krijgt zowel algemene tips als meer specifieke informatie. Aangevuld met enkele heerlijke recepten kan dit boek helpen om je van je hoofdpijn te verlossen!

€ 25.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Eat to beat hoofdpijn en migraine
 

Planteneters

Dit is géén gezond kookboek. De recepten in Planteneters zijn in de eerste plaats lekker en foolproof. Het zijn onze familie favorieten waarvan onze kinderen, hun vriendjes én de grootouders maar al te graag mee-eten. Denk aan fudgy brownies, citroentaart met meringue en chili con ketchup. Naast recepten vind je er een handig overzicht in terug van waarop je kan letten als je je kinderen volwaardig vegan wil opvoeden, samen met bruikbare tips voor een duurzame levensstijl. Dit boek wil je vooral goesting geven om stappen in de ecologische richting te zetten. Want, als je duurzamer leven bekijkt als een spel waarbij je alleen maar kan winnen, dan wordt het pas echt tof!

€ 24.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Planteneters
 

Geen samenwerken zonder samendenken

Wat zijn de fundamenten voor duurzame ontwikkeling van bedrijf en mens? Hoe creëer je échte doorbraken in de kwaliteit van samenwerking? Hoe herontwerp je de organisatie van werk zo, dat de strategie gerealiseerd wordt? De meerderheid van de bedrijven slaagt er niet in wendbare organisatievormen in hun werking te verankeren. De gangbare managementbenaderingen sluiten niet langer aan bij onze huidige werkrealiteit, die geen rekening houdt met hoe mensen zich tijdens hun leven ontwikkelen. Een andere aanpak is nodig: het samen kiezen van datgene wat de oplossingen effectief tot stand brengt. Zoiets heet samen doordacht handelen. Geen samenwerken zonder samendenken is een gids om strategie te vertalen in doeltreffende, want doordachte, samenwerking. De ontwikkeling daarvan vereist inzicht en sturing van drie verborgen dimensies: deze gids stelt ze in het licht. Bovendien bevat hij voor jou, leidinggevende of medewerker, krachtige en onmiddellijk inzetbare hulpmiddelen. Zo maak je een échte kwantumsprong in duurzame organisatieontwikkeling en creëer je ook een meer humane organisatie.

€ 29.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Geen samenwerken zonder samendenken
 

Het grote hondenboek

* Alles over verschillende hondenrassen, hondengedrag en lichaamstaal, beroemde honden, verzorging... * Meer dan 500 verbluffende illustraties en infographics * Een heerlijk boek voor het hele gezin

€ 14.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Het grote hondenboek
 

Jan Peumans

Het leven van Jan Peumans. Politicus in hart en nieren. Voormalig marxist en milieuactivist. Walloniëliefhebber en tegelijk Vlaams-nationalist. Notoir dwarsligger. Einzelgänger en loyaal partijsoldaat. Een zachte anarchist. Jan Peumans is een van de weinige politici die aanzien genieten over partij-, taal- en landsgrenzen heen. Als jongeling werd hij lid van de Volksunie, in 2001 sloot hij zich aan bij de N-VA. Sinds 2004 geeft hij het Vlaams Parlement een smoel: eerst als hardwerkende en rebelse parlementair, vanaf 2009 als parlementsvoorzitter, een functie die hij op geheel eigen wijze invult. Zijn biografie leest als een origineel relaas van een sleutelfiguur binnen de Vlaamse Beweging en de lokale en nationale politiek van de laatste decennia.

€ 24.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Jan Peumans
 

Echt

'Waarom worstelt de mens zo met wat 'echt' of 'onecht' is? Waarom zoeken we zo vergeefs naar authenticiteit? Wat is echt? De hand op je schouder. Die je jaren later nog voelt. De stem die je blijft horen, ook al is de adem gestopt. Wat is echt? De warmte van een lichaam dat naast je ligt. De ogen die naar je kijken en zoeken wat er in je hoofd gebeurt. Die ogen. Dat is echt. Er is geen mooiere spiegel om jezelf in te herkennen dan de blik van wie je liefheeft.'

€ 19.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Echt
 

Atlas van ons brein

Alles wat je denkt en doet, bij welk lied je huilt en zelfs van wie je houdt, wordt gestuurd door die grote machine in je hoofd: jouw brein. Onze hersenen blijven in vele opzichten een mysterie, maar we leren snel bij. In de Atlas van ons brein verzamelt Lara Wierenga alle recentste inzichten in de radartjes die je hersenen doen draaien. Dirma Janse brengt ze visueel tot leven. * Hoe komt het dat je je niets meer herinnert van je babytijd? * Waarin verschillen de hersenen van vrouwen en mannen? * Waarom zijn pubers altijd zo moe 's morgens? * Is muzikaal talent aangeboren of aangeleerd? * Had Albert Einstein een groter brein dan normaal? * Veranderen sociale media onze hersenen? Deze atlas laat zien dat je geen hersenwetenschapper hoeft te zijn om ons brein te doorgronden. Aan de hand van boeiende breinvragen en honderden speciaal voor dit boek ontworpen visualisaties kom je alles te weten over je hersenen en jezelf. Want als je weet hoe je brein werkt, begrijp je beter wie je bent, hoe je je voelt en waarin je van anderen verschilt. Na een jarenlange samenwerking gunnen een neurowetenschapper en een grafisch ontwerper ons nu een unieke blik in onze hersenpan. De combinatie van no-brainers, breinbrekers en originele illustraties maken op verrassende wijze zichtbaar wat anders onzichtbaar blijft.

€ 39.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Atlas van ons brein
 

Dementie van binnenuit

Hoe is het om iemand met vergevorderde dementie te zijn? Dementie van binnenuit kruipt als het ware in de huid van mensen die dat meemaken. Wat probeert iemand uit te drukken? Hoe ervaren mensen de tijd? En welke rol speelt hun lichaam in hun dagelijkse leven? Een speciale 'praktijkroute' door het boek geeft praktische inzichten en tips. Dementie van binnenuit is bedoeld voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Maar ook voor naasten en mantelzorgers, beleidsmakers en bestuurders. Voor iedereen die nóg beter wil begrijpen hoe de mensen voor wie zij zorg dragen, hun dagelijks leven ervaren. Het boek roept iedereen op om mensen met vergevorderde dementie ten volle als mens te blijven zien.

€ 27.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Dementie van binnenuit
 

Dit is Vlaanderen

Iedereen kent Vlaanderen van de koers, de streekbieren, de beste chocolade ter wereld en de schitterende middeleeuwse steden. De Nederlandse reisjournalist Bas van Oort daagt uit om verder te kijken dan dergelijke clichés. Hij schetst in zijn eerlijke portretten van gewone mensen, in zijn humoristische verslaggeving van zijn belevenissen in het buurland-dat-zijn-hart-kaapte en in een hele reeks poëtische foto's een ander, minder bekend Vlaanderen. Wat dacht je van het bezoek aan het Eddy Wallymuseum in Ertvelde op de eerste dinsdag van de maand, een ontmoeting met een rasta-herderin in het Meetjesland, het verhaal van de muskusrattenvangers in het Oost-Vlaamse krekengebied of de geschiedenis van de klaroenblazers van Ieper. In Dit is Vlaanderen toont van Oort zich als een scherpe observator van het Vlaanderen waar we zelf vaak genoeg aan voorbijgaan. Op onnavolgbare wijze portretteert hij de mensen en dingen in zijn geliefde buurland.

€ 39.99

Read more...

Boeken Boeken Boeken
Dit is Vlaanderen
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 1063 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme