Feest muts sweater trui rood met witte letters voor heren

Feest muts trui / sweater voor heren. De kleur van de sweater is rood. Deze sweater is bedrukt met witte letters, waarop staat: Feest muts. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit. Grappige sweater om cadeau te geven of om te dragen op een feestje, festival en in het algemeen.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Groovy fun tekst sweater voor heren zwart in 3D effect

Groovy fun tekst sweater voor heren zwart in 3D effect (popart). Op deze zwarte trui staat: Groovy. De grappige tekst sweater / outfit is leuk om bijvoorbeeld kado te doen of om te dragen tijdens een festival / foute party of dergelijke. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Dont panic geen paniek sweater trui zwart voor heren

Dont panic / geen paniek kado sweater / trui zwart voor heren. Op deze zwarte trui staat in witte tekst bedrukt: Dont panic. Tijdens een crisis is men bijvoorbeeld massaal aan het hamsteren geslagen, terwijl we met zijn allen juist kalm moeten blijven. Een perfect shirtje voor diegene die willen laten zien dat paniek nergens voor nodig is in deze tijd van crisis. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Groovy fun tekst sweater voor dames zwart in 3D effect

Groovy fun tekst sweater voor dames zwart in 3D effect (popart). Op deze zwarte trui staat: Groovy. De grappige tekst sweater / outfit is leuk om bijvoorbeeld kado te doen of om te dragen tijdens een festival / foute party of dergelijke. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Feest muts sweater trui rood met witte letters voor dames

Feest muts trui / sweater voor dames. De kleur van de sweater is rood. Deze sweater is bedrukt met witte letters, waarop staat: Feest muts. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit. Grappige sweater om cadeau te geven of om te dragen op een feestje, festival en in het algemeen.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Her beast sweater trui zwart met witte letters voor heren

Her Beast fun sweater / trui zwart met witte letters voor heren. Op deze zwarte trui staat in het wit de tekst: her beast. Grappige sweater om cadeau te geven en om te dragen op een feestje, festival of gewoon in het algemeen. De vrouwelijke variant vindt u door te zoeken op: his beauty sweater / 10187036. Deze twee truien zijn leuk als kado / huwelijkscadeau voor een bruidspaar of koppel, maar ook leuk om als stel / echtpaar te dragen op bijvoorbeeld een themafeest, een festival of gewoon in het algemeen. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Im the best female inspector sweater zwart voor heren

Best female instructor sweater voor heren zwart. Een leuke sweater voor iemand die altijd naar vrouwen kijkt. Deze sweater is bedrukt met de tekst: Im the best female inspector. Kijk jij graag naar vrouwen? Dan is dit een leuke sweater om de aandacht te trekken. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Ik ga voor GOUD glitter tekst hoodie zwart voor heren

Ik ga voor GOUD glitter tekst hoodie zwart heren. Op deze zwarte trui met capuchon staat in goudkleurige letters de tekst Ik ga voor GOUD. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 26.44

Read on...

Product
 

Pimp tekst hoodie zwart voor heren

Pimp tekst hoodie zwart heren. Op deze zwarte trui met capuchon staat in grote witte letters de tekst Pimp. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop