Funny emoticon sweater I am the best zwart dames

Funny emoticon sweater I am the best zwart voor dames. Op deze grappige zwarte trui staat een met de duimen omhoog lachende emoticon met de tekst: I am the best. Deze leuke sweater is een mooi verjaardag / moederdag cadeau aan iemand dit zich zelf de beste vind. Of gewoon om zelf te dragen op een festival / feestje of gewoon dagelijks. Zoek op funny emoticon voor meer grappige truien. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Dieren gekke poes sweater zwart dames cats are cool trui

Dieren sweater/ trui gekke poes zwart voor dames. Op deze sweater staat een katten afbeelding en de tekst: cats are serious cool. Een musthave voor een echte dieren/ katten liefhebber of iemand die alles van katten spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte katten fan of gewoon om zelf te dragen! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Orka sweater trui met dieren foto sealife of the world zwart voor heren

Orka sweater / trui met dieren foto sealife of the world zwart voor heren. Deze trui is bedrukt met een foto van een Orka met de tekst: sealife of the world. Een gave sweater voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van Orkas / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte Orkas fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Egel sweater trui met dieren foto wildlife of the world zwart voor heren

Egel sweater / trui met dieren foto wildlife of the world zwart voor heren. Deze sweater is bedrukt met een foto van een Egel met de tekst: wildlife of the world. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van Egels / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte Egel fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Tekst sweater I love wolves met dieren foto van een wolf zwart voor kinderen

Tekst sweater I love wolves met dieren foto van een wolf zwart voor kinderen. Deze trui is bedrukt met de tekst: I love wolves. In de letters zit een foto van een wolf. Een gave sweater / trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van wolven / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte wolven fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.44

Read on...

Product
 

Dieren sweater trui met arenden foto zwart voor kinderen

Dieren sweater met arenden foto zwart voor kinderen. Deze trui is bedrukt met een prachtige foto van een zeearend vogel. Een toffe sweater om cadeau te geven aan een dieren liefhebber of iemand die fan is van roofvogels, zeearenden en de natuur. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.44

Read on...

Product
 

Dieren sweater trui met ijsberen foto zwart voor kinderen

Dieren sweater met ijsberen foto zwart voor kinderen. Deze trui is bedrukt met een prachtige foto van een ijsbeer. Een toffe sweater om cadeau te geven aan een dieren liefhebber of iemand die fan is van ijsberen en de natuur. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.44

Read on...

Product
 

Dieren sweater trui met paarden foto zwart voor dames

Dieren sweater met paarden foto zwart voor dames. Deze trui is bedrukt met een prachtige foto van een paard. Een toffe sweater om cadeau te geven aan een dieren liefhebber of iemand die fan is van paarden en de natuur. De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Tekst sweater I love alpacas met dieren foto van een alpaca zwart voor kinderen

Tekst sweater I love alpacas met dieren foto van een alpaca zwart voor kinderen. Deze trui is bedrukt met de tekst: I love alpacas. In de letters zit een foto van een alpaca. Een gave sweater / trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van alpacas / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte alpacas fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 19.44

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop