I love seals sweater trui met dieren foto van een zeehond zwart voor heren

I love seals sweater / trui met dieren foto van een zeehond zwart voor heren. Deze sweater is bedrukt met de tekst: I love seals. In het hartje zit een foto van een zeehond. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van zeehonden / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte zeehonden fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

I love eagles sweater trui met dieren foto van een amerikaanse zeearend zwart voor heren

I love eagles sweater / trui met dieren foto van een amerikaanse zeearend zwart voor heren. Deze sweater is bedrukt met de tekst: I love eagles. In het hartje zit een foto van een amerikaanse zeearend. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van adelaars / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte adelaars / vogel fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

I love monkeys sweater trui met dieren foto van een Chimpansee aap zwart voor heren

I love monkeys sweater / trui met dieren foto van een Chimpansee aap zwart voor heren. Deze sweater is bedrukt met de tekst: I love monkeys. In het hartje zit een foto van een Chimpansee aap. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van apen / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte apen fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

I love cows sweater trui met dieren foto van een koe zwart voor heren

I love cows sweater / trui met dieren foto van een koe zwart voor heren. Deze sweater is bedrukt met de tekst: I love cows. In het hartje zit een foto van een koe. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van koeien / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte koeien fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

I love pandas sweater trui met dieren foto van een panda zwart voor heren

I love pandas sweater / trui met dieren foto van een panda zwart voor heren. Deze sweater is bedrukt met de tekst: I love pandas. In het hartje zit een foto van een panda. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van pandas / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte pandas fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Zeearenden vogel sweater trui met dieren foto birds of the world zwart voor dames

Zeearenden vogel sweater / trui met dieren foto birds of the world zwart voor dames. Deze sweater is bedrukt met een foto van een Zeearend met de tekst: birds of the world. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van Zeearenden / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte roofvogel fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Zwarte paarden sweater trui met dieren foto amazing horses zwart voor dames

Zwarte paarden sweater / trui met dieren foto amazing horses zwart voor dames. Deze trui is bedrukt met een foto van een Zwart paard met de tekst: amazing horses. Een gave trui voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van Zwarte paarden / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte Zwarte paarden fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Zeeschildpad sweater trui met dieren foto sealife of the world zwart voor dames

Zeeschildpad sweater / trui met dieren foto sealife of the world zwart voor dames. Deze trui is bedrukt met een foto van een Zeeschildpad met de tekst: sealife of the world. Een gave sweater voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van Schildpadden / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte Schildpadden fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Dolfijn sweater trui met dieren foto sealife of the world zwart voor dames

Dolfijn sweater / trui met dieren foto sealife of the world zwart voor dames. Deze trui is bedrukt met een foto van een Dolfijn met de tekst: sealife of the world. Een gave sweater voor een echte natuurliefhebber of iemand die alles van Dolfijnen / dieren spaart. Erg leuk om cadeau te doen aan een echte Dolfijnen fan! De licht gewicht sweater heeft raglan mouwen en is van ongeborsteld katoen. Materiaal: 80% katoen/20% polyester, 240 grams kwaliteit.

€ 21.44

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop