Sierkussen fluweel met koeienprint zwart wit 47 x 47 cm

Sierkussen fluweel met zwart/witte koeienprint. Dit sierkussen heeft een koeienprint in de kleur zwart/wit. De fluwelen hoes heeft een rits en het kussen heeft een polyester vulling. Formaat: 47 x 47 cm.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Pluche handpop prins 30 cm

Pluche handpop prins 30 cm. Handpop van een prins. Leuk voor in een poppenkast. Hoogte: ongeveer 30 cm.

€ 14.99

Read on...

Product
 

Pluche grijze Triceratops dinosaurus knuffel 25 cm

Pluche grijze Triceratops dino knuffel 25 cm. Pluche Triceratops dino knuffel met kraalogen. Formaat: ongeveer 25 cm. Materiaal: polyester, plastic. Dinosaurier/dinosaurussen prehistorische dieren speelgoed knuffels voor kinderen.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Prehistorische dieren knuffels mammoet bruin 35 cm voor warmte of koeling

Magnetron warmte knuffel mammoet bruin 35 cm. Bruine mammoeten knuffel met kraalogen. De knuffel is te gebruiken als warmteknuffel of om mee te koelen. Eindeloos herbruikbaar. Heatpack De magnetronknuffel kunt u gedurende 90 seconden opwarmen op 800 watt, of 10 minuten in de oven op maximaal 100 graden, waarna deze warmte en de heerlijke geur van lavendel afgeeft. Lavendel staat bekend om de rustgevende werking. Een veilig lekvrij alternatief voor de warmwaterkruik omdat er geen water aan te pas komt. Coldpack/coolpack/koelpack U kunt de knuffel ook in de vriezer leggen, waarna deze voor een lange tijd koelte afgeeft. Heerlijke frisse verkoeling bij koorts. Koelen bij pijn. Wij adviseren om de knuffel in een plastic zak/tas in de vriezer te leggen, om eventueel vocht/nat worden te voorkomen. Formaat: ca. 35 cm hoog. Materiaal buitenzijde: polyester pluche. Materiaal vulling: gierst granen en lavendel. De vulling is niet uitneembaar. Geur: lavendel. Wasbaar: Nee, afnemen met een vochtige doek en aan de lucht laten drogen. Speelgoed mammoeten knuffeldieren voor kinderen. Prehistorische dieren knuffels. Rustgevende warmteknuffel bij koorts en pijn.

€ 22.99

Read on...

Product
 

Dieren knuffels witte eenhoorn 22 cm

Pluche knuffel eenhoorn wit 22 cm. Witte eenhoorn knuffel met gekleurde staart en manen en een glanzende hoorn en vleugeltjes. De knuffel is ongeveer 22 cm hoog en heeft kraaloogjes.

€ 6.25

Read on...

Product
 

Pluche knuffel eenhoorn roze 22 cm

Pluche knuffel eenhoorn roze 22 cm. Roze eenhoorn knuffel met gekleurde staart en manen en een glanzende hoorn en vleugeltjes. De knuffel is ongeveer 22 cm hoog en heeft kraaloogjes.

€ 6.25

Read on...

Product
 

Dieren knuffels roze eenhoorn 35 cm

Pluche knuffel eenhoorn roze 35 cm. Roze eenhoorn knuffel met gekleurde staart en manen en een glanzende hoorn en vleugeltjes. De knuffel is ongeveer 35 cm hoog en heeft kraaloogjes.

€ 11.99

Read on...

Product
 

56 cm grote houten papegaai

Houten zweeffiguur papegaai 56 cm. Houten zweeffiguur in de vorm van een papegaai met een spanwijdte van ongeveer 56 cm. Geschikt om op te hangen.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Baby meisje pantoffels met konijntje maat 16 17

Lichtroze babyslofjes met konijntje maat 16/17. Lichtroze antislip slofjes voor een baby. Op deze babyslofjes staat een afbeelding van een konijntje. Newborn maat: 16/17. Geschikt voor een baby van ongeveer 3 tot 6 maanden.

€ 5.55

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop