Disney Frozen bordjes 16 stuks

Frozen bordjes 16 stuks. Deze kartonnen bordjes met de afbeelding van Frozen hebben een formaat van ongeveer 23 cm en zijn verpakt per 16 stuks.

€ 7.00

Read on...

Product
 

Plastic bekertjes van Frozen 16 stuks

Disney Frozen bekers 16 stuks. Deze bekers gemaakt van plastic met een plaatje van Frozen hebben een inhoud van ongeveer 200 ml en zijn verpakt per 16 stuks.

€ 5.50

Read on...

Product
 

8x Frozen blauw paars themafeest bordjes 23 cm

8x Frozen blauw/paars themafeest bordjes 23 cm. Set van 8 kartonnen/papieren borden in Disney Frozen thema met opdruk van Anna en Elsa. Materiaal: karton/papier. Formaat diameter: 23 cm. Aantal stuks: 8. Thema: Frozen Snowflakes. Kinderpartijtje/kinderfeestje feestartikelen Frozen thema gebaksbordjes tafeldecoraties. Wegwerp servies.

€ 3.99

Read on...

Product
 

40x Finding Dory themafeest servetten 33 x 33 cm

40x Finding Dory thema servetten 33 x 33 cm. Vrolijk gekleurde wegwerp servetjes met Finding Dory print. U ontvangt 2 verpakkingen met elk een inhoud van 20 stuks. Formaat per servet: 33 x 33 cm, indien uitgevouwen. Materiaal: 3-laags tissue papier. Finding Dory themafeest. Kinderpartijtje/kinderfeestje feestartikelen Disney thema wegwerp servetten tafel versieringen/decoraties.

€ 7.98

Read on...

Product
 

32x stuks Eenhoorn thema verjaardag feest ballonnen pastel kleuren

32x stuks Eenhoorn thema verjaardag feest ballonnen in de kleuren pastel oranje, roze, blauw en geel. De ballonnen met Eenhoorns print zijn leuk om uw kinderfeestje compleet te maken. Opgeblazen zijn ze ongeveer 30 cm groot. De ballonnen zijn geschikt om te vullen met lucht. Kinder verjaardag feestartikelen en versieringen.

€ 11.96

Read on...

Product
 

Unicorn kinderfeest uitnodigingen set van 16

Deze eenhoorn feestuitnodigingen zijn verpakt per 8 stuks. U ontvangt 2 verpakkingen. De uitnodigingen hebben een afmeting van ca. 8 x 14 cm en zijn gemaakt van karton. Het schrijfgedeelte is onbeschreven. Incl. witte enveloppen. De afbeelding met het kasteel is de achterkant van de uitnodiging. Eenhoorn/unicorn themafeest kinderfeestje uitnodigingen.

€ 9.98

Read on...

Product
 

24x Eenhoorn themafeest ballonnen 30 cm

24x Eenhoorn ballonnen versiering voor een eenhoorns themafeestje. U ontvangt 2 verschillende kleuren ballonnen: blauw en roze. De ballonnen zijn geschikt om te vullen met lucht. Materiaal: latex. Formaat per ballon (indien opgeblazen): 30 cm. De ballonnen zijn geschikt om te vullen met lucht of helium. Kinderpartijtje/kinderfeestje feestartikelen eenhoorn/unicorn ballonnen. U ontvangt 3 verpakkingen met elk een inhoud van 8 stuks.

€ 8.97

Read on...

Product
 

16x Eenhoorn themafeest ballonnen 30 cm

16x Eenhoorn ballonnen versiering voor een eenhoorns themafeestje. U ontvangt 2 verschillende kleuren ballonnen: blauw en roze. De ballonnen zijn geschikt om te vullen met lucht. Materiaal: latex. Formaat per ballon (indien opgeblazen): 30 cm. De ballonnen zijn geschikt om te vullen met lucht of helium. Kinderpartijtje/kinderfeestje feestartikelen eenhoorn/unicorn ballonnen. U ontvangt 2 verpakkingen met elk een inhoud van 8 ballonnen.

€ 5.98

Read on...

Product
 

8x stuks Eenhoorn themafeest wegwerp drinkbekertjes 266 ml

8x stuks Eenhoorn Believe themafeest wegwerp drinkbekertjes 266 ml. Deze eenhoorn feestbekertjes van het Believe thema zijn verpakt per 8x stuks. De bekertjes met een eenhoorn print zijn gemaakt van geplastificeerd karton en hebben een inhoud van 266 ml. Feestartikelen/versiering.

€ 2.75

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop