Bed Servethouder

Bed servethouder van Balvi. Grappige servethouder, met een gewichtje in de vorm van een slapende man op een kussen. Hierdoor kunnen de servetten niet wegwaaien. De Balvi Nap napkin holder is gemaakt van metaal en plastic. Afmeting: 20 x 20,5 x 7,5 centimeter.

€ 20.95

Read on...

Product
 

Wenskaart My Mom Is The Baddest Bitch

Wenskaart My Mom Is The Baddest Bitch. Dubbele wenskaart voor je stoere moeder. Grappige en tikkeltje grove wenskaart met de tekst My Mom Is The Baddest Bitch. Kaart voor Moederdag, je moeders verjaardag of om zomaar te sturen. De kaart heeft een A6 formaat en wordt geleverd met witte envelop.

€ 2.95

Read on...

Product
 

Lavalamp Roze Met Roze Vloeistof En Witte Lava

Lavalamp roze met roze vloeistof en witte lava van Fisura. Lava lamp in roze kleur. De lavalamp heeft donkerroze vloeistof en witte lava. De lava borrelt door de lamp en geeft prachtig licht in het donker. De lavalamp is ook kleurrijk als hij niet aanstaat, door de roze vloeistof vloeistof. Hij is 39,5 x 11 centimeter groot, wordt geleverd met lichtbron en reservelamp en werkt op netstroom. Materiaal: metaal en glas.

€ 33.95

Read on...

Product
 

GOAT Mok

GOAT mok. Witte mok met de opdruk van een geit en de tekst Greatest Of All Times. Met de afkorting GOAT wordt de Greatest Of All Times bedoeld. Deze koffiemok is een leuk cadeau voor mensen die iets heel goed kunnen of zichzelf heel goed vinden. Inhoud: 325 milliliter. Hoge kwaliteit sublimatie print, kan in de vaatwasser en magnetron.

€ 10.95

Read on...

Product
 

A Day Without Coffee Mok

A Day Without Coffee mok. Witte mok met de tekst: A Day Without Coffee Is... Just Kidding. I Have No Idea. Grappige beker voor mensen die niks liever dan koffie drinken. Inhoud: 325 milliliter. Hoge kwaliteit sublimatie print, kan in de vaatwasser en magnetron.

€ 10.95

Read on...

Product
 

Tie Dye Bullet Lavalamp

Tie dye bullet lavalamp van Fisura. De lavalamp in bulletvorm heeft een unieke tie dye look. De basis is blauw met roze met tie dye patroon, transparante vloeistof en paarse lava. Leuke lavalamp als sfeerverlichting in je huis. De bullet lava lamp tie dye van Fisura is 40 x 11 centimeter groot, wordt geleverd met lichtbron en reservelamp en werkt op netstroom. Materiaal: metaal en glas.

€ 36.95

Read on...

Product
 

Sorry Voor De Grijze Haren Mok

Sorry voor de grijze haren mok. Beker om aan je vader cadeau te geven. Op de beker staat de tekst: lieve papa, sorry voor de grijze haren, liefs. Geschikt als cadeau voor je pa met bijvoorbeeld Vaderdag of je vaders verjaardag. De mok wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. De beker heeft een inhoud van 325 milliliter.

€ 10.95

Read on...

Product
 

18 Stressbal Borsten

18+ stressbal. Stressbal in de vorm van twee borsten. Knijp je stress weg met de borsten stressbal. Stressbal van foam, die helpt om te ontstressen. De Stress breasts zijn grappig als cadeau of om te gebruiken bij een vrijgezellenfeest. Om in te knijpen, mee te gooien of te draaien.

€ 7.95

Read on...

Product
 

Luf Design Tissue Up Girl Tissuedispenser Roze

Tissue Up Girl tissuedispenser van Luf Design. Mintgroene tissuehouder met de afbeelding van een pin up girl waarbij de tissue haar rokje vormt. De zakdoekendoos heeft een retro ontwerp. Met zuignap aan de onderkant, zodat de tissuehouder stevig blijft staan op de ondergrond. Geschikt voor in de badkamer, keuken, op kantoor en in het toilet. De tissuebox is gemaakt van kunststof. De afmetingen zijn 25,5 x 13,5 x 7 centimeter. Gewicht: 460 gram.

€ 27.95

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop