Pablo Escobar De Beruchte Drugsbaron (Complete Collector's Edition)

Er is al veel gezegd en geschreven over Pablo Escobar en wat hij deed, maar we hebben nog niet gezien hoe het gebeurde. Van zijn eerste deal, de intieme details van zijn criminele leven, zijn relaties met partners en zijn moeder tot zijn over-the-top persoonlijkheid. Hij stak grenzen over, bedacht nieuwe smokkelroutes, door hem explodeerde de vraag naar cocaïne in de Verenigde Staten en Europa, hij creëerde het Medellín kartel. Als leider van het Medellín kartel was hij verantwoordelijk voor de dood van meer dan 4000 mensen. Hij was een van de rijkste criminelen ooit, zijn vermogen werd geschat op 9 miljard dollar. Alleen een vast beraden overheid en een elite team konden uiteindelijk door zijn leger van beveiliging dringen en een einde brengen aan zijn schrikbewind. - De complete tv-serie: drie seizoenen. Alle 74 afleveringen van elk 45 minuten verzameld in één complete 15-dvd-box. - Deze serie vormde de inspiratie voor de tv-serie Narcos. - Inclusief een uniek fotoboek met een uitgebreide introductie over Pablo Escobar en alle personages uit de serie.

€ 78.99

Read more...

Film Film Film
Pablo Escobar De Beruchte Drugsbaron (Complete Collector's Edition)
 

Holland Op Z'n Allermooist Deel 2

Op deze DVD box staan de volgende afleveringen: - Oude Vissersplaatsen: Marken is een lust voor het oog met z'n werven, smalle steegje en ophaalbruggetjes. De bewoners vertellen op boeiende wijze voor de camera hun verhalen van weleer. Hier vind je 's ochtends nog de rust en romantiek uit vervlogen tijden. - Hollandse Rivierpontjes: Een nostalgische ontdekkingsreis langs 150 rivierpontjes in 11 provincies, waar regisseur Menno Mennes romantiek, rust , ruimte en dat oer-Hollandse sfeertje vond. Dit alles beschreven door Thom Hoffman. - Varen Corso Westland: Een jaarlijks terugkerend, uniek en kleurrijk evenement, dat door het Westland vaart. Circa zestig, met fruit, groenten, bloemen en planten aangeklede boten varen een route van ongeveer 70 kilometer, met iedere dag een andere route, volg het corso vanaf de wal en op het water!

€ 14.99

Read more...

Film Film Film
Holland Op Z'n Allermooist Deel 2
 

Spider's Web A Pig's Tale

De avonturen van Walter het verwende varkentje. Walter Pembroke de derde is een verwend dik varkentje dat met volle teugen geniet van het leven op de boerderij. Maar Walter heeft één groot probleem: hij is altijd aan het liegen. Als er een taart verdwijnt, zegt Walter dat het Ufo's zijn geweest. Als er iets breekt, dan moet de schuld van een spook zijn! Wanneer zijn beste vriendin, de stoere spin Tiffany, hem ervan probeert te overtuigen dat het altijd slecht afloopt met leugenaars, staat Walter voor de keuze: blijven liegen, of zijn leven verbeteren.

€ 5.99

Read more...

Film Film Film
Spider's Web A Pig's Tale
 

Stephen Hawking's Universe

Verbazingwekkend, verrassend en indrukwekkend mooi, Stephen Hawking's universe geeft een fascinerende en verbluffende kijk op de ruimte. Zie, door de ogen van een van de allerbeste astrologen ter wereld, hoe het heelal is ontstaan. Hoe Stephen Hawking denkt over buitenaards leven in de melkweg en hoe hij de mogelijkheden verkent van in de tijd reizen. De combinatie van digitale animatie, live beelden, NASA beelden en speciale effecten en Hawking's uitzonderlijke visie op het heelal, maakt hem tot een pionier van de nieuwe generatie astrologen.

€ 13.99

Read more...

Film Film Film
Stephen Hawking's Universe
 

Napoleon's Last Battle

De BBC reconstrueert in deze gedramatiseerde documentaire het leven van Napoleon Bonaparte. We zien Napoleon in zijn laatste levensdagen op het eiland Sint Helena, waar de Engelsen hem na de Slag bij Waterloo gevangen hebben gezet. Hier overdenkt hij de grote veldslagen die hij met zijn machtige Franse leger heeft gevoerd tijdens het creëren van zijn levensdroom, een groots Frans keizerrijk. De sterk geacteerde passages worden afgewisseld met uitleg van diverse historici die nadere inzichten verschaffen over het leven dan deze historische Franse Keizer.

€ 10.99

Read more...

Film Film Film
Napoleon's Last Battle
 

Pirates Of The Caribbean 2 Dead Man's Chest (4K Ultra HD Blu Ray)

"Dead Man's Chest pulseert met hartkloppende spanning op deze 4K UHD/ Blu-ray. Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley zetten koers naar een onbekend avontuur in Disney's avonturenfilm, die nu spannender is dan ooit in deze indrukwekkende uitvoering. Je zult beven van angst als de machtige ""Kraken"" buldert vanuit de diepten van de oceaan om in fenomenale geluidskwaliteit planken doormidden te breken, boegen te versplinteren en botten te breken."

€ 28.99

Read more...

Film Film Film
Pirates Of The Caribbean 2 Dead Man's Chest (4K Ultra HD Blu Ray)
 

Grey's Anatomy Seizoen 14

Grey's Anatomy is al jaren dé topserie met wereldwijd miljoenen fans! In dit medisch drama volg je het personlijke en professionele leven van een groep chirurgen van het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle.

€ 16.99

Read more...

Film Film Film
Grey's Anatomy Seizoen 14
 

Grey's Anatomy Seizoen 12

Soms is het leven dat je moet redden dat van jezelf - vooral na een vernietigend verlies, wanneer vriendschap en liefde in het Grey Sloan Memorial op de proef worden gesteld zoals nooit tevoren. Beleef de passie, het drama en elk hartbrekend moment met ABC Studios' Grey's Anatomy: Het complete twaalfde seizoen. In het twaalfde seizoen bevinden de artsen van het Grey Sloan Memorial ziekenhuis zich in een wereld van seksuele politiek. Baily worstelt met wat het betekent om een vrouw te zijn die de leiding heeft over het ziekenhuis... en haar eigen man. Maggie wordt geconfronteerd met de uitdagingen die komen kijken bij het daten van een jongere man en Amelia worstelt met haar eigen problemen. In de nasleep van een brute aanval vindt Meredith comfort en liefde op een onverwachte plek, Callie en Arizona komen in een strijd voor hun leven terecht en de spanningen lopen hoog op wanneer Amelia en Meredith oog in oog komen te staan met de arts die verantwoordelijk is voor Dereks dood.

€ 16.99

Read more...

Film Film Film
Grey's Anatomy Seizoen 12
 

Grey's Anatomy Seizoen 11

Tijd voor tromgeroffel, want de dokters van het Grey Sloan Memorial ziekenhuis vallen van de ene verbazing in de andere, worden voor de grootste uitdagingen gesteld en nemen beslissingen op leven en dood - in het complete elfde seizoen van Grey's Anatomy. Een van de populairste tv series bereikt ongekende hoogten met geheimen uit verleden die aan het licht komen en cruciale keuzes die de toekomst bepalen. Relaties staan op hun kop: tussen Callie en Arizona bekoelt de liefde, maar tussen Owen en Amelia springt de vonk juist over. April en Jackson overkomt iets vreselijks. Ondertussen doet Meredith en verbluffende ontdekking over haar familie en brengt Dereks carrière hem almaar verder van huis weg. Een schokkende aankondiging van Maggie bewijst dat familie nog altijd belangrijk is. Beleef in 25 afleveringen alle bloedstollende momenten van dit zenuwslopende elfde seizoen van Grey's anatomy en haal je hart op aan nooit eerder uitgezonden bonusmateriaal, exclusief op dvd verkrijgbaar.

€ 16.99

Read more...

Film Film Film
Grey's Anatomy Seizoen 11
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 301 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme