Fifi En Haar Bloemenvriendjes Fifi's Talentenjacht

De bloemenvriendjes houden een talentenjacht. Fifi heeft het zo druk met het helpen van haar vriendjes, dat ze helemaal vergeet te oefenen voor haar eigen stukje! Gelukkig komen haar vriendjes haar te hulp. Kijk je mee naar Fifi en haar schattige Bloemenvriendjes?

€ 8.99

Read more...

Film Film Film
Fifi En Haar Bloemenvriendjes Fifi's Talentenjacht
 

Fotografie Hoe Maak Je De Mooiste Foto's

Veel mensen hebben een digitale camera en fotograferen graag. Deze zesdelige fotocursus op twee DVD's maakt het mogelijk nòg mooiere foto's te maken. In elke aflevering laat een wereldberoemde fotograaf twee mensen zien hoe ze hun fotografie vaardigheden kunnen verbeteren en hoe ze de mooiste foto's kunnen maken. De instructie en tips zijn helder en toegankelijk waardoor iedereen ze kan toepassen bij het maken van de volgende foto. De afleveringen behandelen thema's die iedereen in het dagelijks leven tegenkomt: portret, huwelijk, landschap, actie, dieren en vakantie. Vanaf nu maak je dus de mooiste foto's!

€ 13.99

Read more...

Film Film Film
Fotografie Hoe Maak Je De Mooiste Foto's
 

Gulliver's Travels Gulliver In Lilliput

Het boek GULLIVER'S TRAVELS van Jonathan Swift was bij de eerste uitgave in 1726 gelijk een groot succes bij zowel volwassenen als kinderen en is dat tot op de dag van vandaag gebleven. Het wordt beschouwd als een meesterwerk en een klassieker in de wereldliteratuur. GULLIVER IN LILLIPUT is een boeiende humorrijke fantasie vertelling die door tijd en generaties niets aan actualiteit heeft ingeboet. Het verhaal is doorspekt met slimme satire op het Engelse hof, de politiek en de strijd met Frankrijk en geschikt voor jong en oud. Gulliver komt na een schipbreuk terrecht op het eiland van Lilliput. Als hij bijkomt is hij vastgebonden genomen door zeer kleine mensen van zo'n 15 cm lang. Hij weet hun sympathie te winnen, helpt hen in de strijd met Blefescu maar moet uiteindelijk toch op de vlucht...

€ 9.99

Read more...

Film Film Film
Gulliver's Travels Gulliver In Lilliput
 

Het Leven Voor De Geboorte (L'Odyssee De La Vie)

"""Een fantastische en nooit eerder zo compleet in beeld gebrachte onthulling van de geheimen van het leven voor de geboorte."" Het moment van geboorte is in feite het einde van ons eerste leven: een wonderlijk leven in de buik van onze moeder. Een leven dat wij ons niet kunnen herinneren. Een leven dat begint met een eicel en een zaadcel die zich in negen maanden transformeren tot een compleet mens. 'Het Leven voor de Geboorte' is een allesomvattende reis van de bevruchting tot het moment dat de moeder haar baby in de armen sluit. De nieuwste animatie technieken maken het mogelijk elke ontwikkeling en beweging op spectaculaire wijze in beeld te brengen. Deze productie combineert op uitzonderlijke wijze het verhaal van een aanstaande moeder met dat van het ongeboren kind en betrekt de kijker in alle emoties en bijzonderheden van deze wonderbaarlijke reis."

€ 13.99

Read more...

Film Film Film
Het Leven Voor De Geboorte (L'Odyssee De La Vie)
 

Butch Harmon's Training Series

Wilt u ook les van de coach van Tiger Woods? Butch Harmon - verkozen tot de beste golf coach van Amerika en de coach van 's werelds beste speler Tiger Woods - heeft zijn uitgebreide leservaringen met zowel amateurs als bekende tour spelers nu op DVD gezet. Het resultaat is Butch Harmon's Training Series, een fantastische DVD, waarbij de kijker drie les series voorgeschoteld krijgt: 1. het korte spel rondom en op de green 2. de lange slagen met ijzers en houten en 3. intelligent spel op de baan De DVD heeft een duidelijke menu structuur waardoor navigeren tussen verschillende onderdelen erg eenvoudig is! Al met al staat deze DVD garant voor bijna 2 uur kijkplezier - keer op keer - voor zowel de beginnende als de ervaren golfer!

€ 13.99

Read more...

Film Film Film
Butch Harmon's Training Series
 

It's Hard To Be Nice

De veertigjarige taxichauffeur Fudo houdt er naast zijn taxiritjes door Sarajevo nogal wat duistere nevenactiviteiten op na. Zo geeft hij adressen van buitenlandse klanten door en vervoert hij criminelen en hun smokkelwaar. Als Fudo, die zijn hart op de juiste plaats heeft zitten en zielsviel van zijn vrouw en zoontje houdt, voor de zoveelste keer een pak slaag krijgt van een criminele bende, heeft zijn vrouw er genoeg van. Ze dreigt nu echt op te stappen en zijn kleine zoontje mee te nemen. Oprecht besluit Fudo zijn criminele verleden achter zich te laten. Hij gooit het roer radicaal om: Hij schaft een nieuwe taxi aan, een duur Armani-pak en laat nieuwe visitekaartjes drukken. Zijn nieuwe leven betaalt hij echter wel met een lening bij zijn criminele collega Sejo. Deze blijkt echter zo zijn eigen ideeën te hebben over Fudo's nieuwe koers; Fudo moet nog een karwei voor hem opknappen.

€ 7.99

Read more...

Film Film Film
It's Hard To Be Nice
 

God's Not Dead 2

Uit de schoolbanken van het grote succes God's not dead 1 naar het plein voor God's not dead 2. De naam Jezus wordt elke dag minder populair. Er moet wat gebeuren. Als de christenen nu niet opstaan, wanneer dan wel? God's not dead 2 met meer dan 1500 vertoningen in de bioscopen van Amerika: de basis voor gegarandeerd succes!

€ 9.99

Read more...

Film Film Film
God's Not Dead 2
 

Cupid's Arrow

Waar komt liefde vandaan? Stel, dat je iedereen zomaar verliefd op je kan laten worden. Een onschuldig stel aan de universiteit, probeert Cupid's Arrow te klonen, de hersenen van mensen te beïnvloeden hoe ze verliefd raken. Als dit lukt, dan kan de Professor steenrijk worden... Een hilarische en romantische komedie!

€ 7.99

Read more...

Film Film Film
Cupid's Arrow
 

Liar's Autobiography

Graham Chapman, waarschijnlijk het bekendst als 'die dooie van Monty Python', schittert in de animatiefilm over zijn eigen leven. Hij werd geboren, ging naar Cambridge, leerde John Cleese kennen, rookte een pijp, werd een Python, besloot dat hij homo was (nou ja, voor 70%), werd vaak dronken, besloot niet meer dronken te zijn, had een beetje seks (eigenlijk veel), en besloot dood neer te vallen. De egoïst. In A Liar's Autobiography horen en zien we op surrealistische en hilarische wijze hoe Chapman zijn leven zag. Of wilde dat wij het zouden zien.

€ 7.99

Read more...

Film Film Film
Liar's Autobiography
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 750 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme