It's A Free World

Angie is jong, energiek en slim. In het verleden bracht ze niet veel terecht van haar leven, maar nu wil ze het maken. Wanneer ze ontslagen wordt bij een uitzendbureau dat arbeiders uit Oost-Europa in het Britse arbeidscircuit inschakelt, beslist ze met haar vriendin Rose om een eigen kantoor te beginnen. Langzamerhand verliest ze echter de controle over de zaak. Uiteindelijk deinst ze niet terug voor illegale praktijken…

€ 7.99

Read more...

Film Film Film
It's A Free World
 

Laura's Ster 1

Op een avond kan Laura niet slapen en kijkt uit het raam. Dan ziet zij hoe een prachtige ster voor haar huis valt. Zij rent naar beneden en vindt de ster met een gebroken beentje. Dankzij de goede zorgen van Laura komt het sterretje er snel weer bovenop. Laura en de ster sluiten vriendschap. Maar dan krijgt de ster heimwee...

€ 7.99

Read more...

Film Film Film
Laura's Ster 1
 

De Boskampi's

Rik Boskamp, zoon van een sullige boekhouder, wil maar één ding: niet meer gepest worden. Geïnspireerd door een maffiafilm verzint hij een list. Hij zorgt ervoor dat ze verhuizen en dat zijn vader in het nieuwe dorp wordt aangezien voor de levensgevaarlijke maffiabaas Paulo Boskampi. Het plan werkt! Rikkie Boskampi wordt niet meer gepest, iedereen is bang voor Paulo en behandelt hen met respect. Totdat er een pestkop uit het verleden opduikt. Hoe lang kan Rikkie zijn leugen nu nog vol houden? De Boskampi's is gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Marjon Hoffman.

€ 7.99

Read more...

Film Film Film
De Boskampi's
 

O'Hanlon's Helden Luxe Ed.

In deze veelgeprezen VPRO-serie kruipt Redmond O'Hanlon in de huid van ontdekkingsreizigers uit de 19e eeuw. Zoals altijd stort O'Hanlon zich in hilarische avonturen. Waar Redmond arriveert gaat meteen alles mis. Of het nu bij de kannibalen in Afrika is, op de gletsjers van Spitsbergen of op zoek naar de Verschrikkelijke Sneeuwman in Mongolie. Naast de complete serie bevat deze editie een boekje met achtergrondinformatie over de serie en 4 replica's van geïllustreerde kaarten die in de serie werden gebruikt.

€ 10.99

Read more...

Film Film Film
O'Hanlon's Helden Luxe Ed.
 

The Nazi War Machine Of Wwii (Collector's Edition)

Dit is de geschiedenis van de strijdmacht van de Nazi's. Ontstaan uit het vrijkorps na de Grote Oorlog in 1918 en het geheime Duitse leger, dat werd getraind in de voormalige Sovjet Unie. Alles om verborgen te blijven voor de nieuwsgierige ogen van de in WO I overwinnende Geallieerden. U ziet de groei van het Panzer Korps, de machtige Luftwaffe en de alom gevreesde SS. Dit is de meest omvattende kijk op de militaire macht die Europa onder de voet liep tijdens de eerste jaren van de Tweede Wereldoorlog. - Wehrmacht: Waaruit bestond het Nazi leger? Hoe waren de divisies ingedeeld? Van de Bruinhemden van de SA, tot de gloriedagen van de Panzer Blitzkrieg, ontdek de geheimen en de successen van het Derde Rijk en natuurlijk hun uiteindelijke ondergang. - Luftwaffe: De Duitse Luchtmacht, hun tactiek en arsenaal vanaf de Spaanse Burgeroorlog tot de Blitzkrieg en luchtoorlog boven Engeland en Duitsland. Belangrijk onderdeel van de Luftwaffe waren de paratroepers, de Herman Göring Panzer Divisie en het luchtafweergeschut. - Kriegsmarine: In deze episode duiken we in de wereld van de Duitse marine. Van de Kruisers en de machtige oorlogsschepen tot de gevreesde onderzeeërs en hun bijna onoverwinnelijke oorlogsvoering in de Atlantische Oceaan. - SS, Der Schutzstaffel: Ze waren de gevreesde elite van de Nazi's, de pretorianen van de NSDAP. Hun personeel werd geselecteerd op raszuiverheid en onvoorwaardelijke loyaliteit aan Adolf Hitler. Dit is het verhaal van de zwartgeklede Allgemeine-SS, die de politieke vleugel was van de SS, en de militaire vleugel, de Waffen-SS, die evolueerde tot een zelfstandig leger binnen de Duitse Wehrmacht. - Hitlerjugend: In 1943 begonnen de Nazi leiders de Hitlerjugend als reservestrijdkrachten te gebruiken om de gigantische verliezen aan te vullen. Datzelfde jaar nog, werd de 12e SS-Panzer-Divisie Hitlerjugend geformeerd. De divisie bestond grotendeels uit 16 tot 18 jarige kinderen. Tijdens de slag om Berlijn vormde Axmann's Hitlerjugend de laatste linie van defensie en waren zij de meest onbevreesde der Duitse soldaten. Een tragische geschiedenis over kinderen die onderdeel worden van de Duitse oorlogsmachine.

€ 10.99

Read more...

Film Film Film
The Nazi War Machine Of Wwii (Collector's Edition)
 

I Hate Valentine's Day

De langverwachte opvolger van My Big Fat Greek Wedding! Nia Vardalos en John Corbett zijn weer samen in de romantische komedie van het jaar! Genevieve (Nia Vardalos) is dol op Valentijnsdag… omdat ze als bloemiste die dag goede zaken doet. In de ware liefde of relaties gelooft ze niet. Ze vindt daten veel leuker. Haar regel: maximaal vijf dates met dezelfde man en dan naar de volgende. Dat houdt het spannend. Totdat ze Greg (John Corbett) ontmoet, die in dezelfde straat een restaurant opent. De vonk slaat meteen over. Als Greg hoort van haar regel van maximaal vijf dates, gaat hij meteen akkoord. Ook hij heeft geen behoefte aan een vaste relatie. Maar wat als ze tot over hun oren verliefd worden op elkaar? Zal de liefde overwinnen?

€ 5.99

Read more...

Film Film Film
I Hate Valentine's Day
 

America's Sweethearts

De liefde tussen Amerika's favoriete acteurskoppel is over. Gwen heeft inmiddels een nieuwe minnaar aan de haak geslagen terwijl Eddie met een zenuwinzinking in een inrichting zijn liefdesverdriet zit te verwerken. Het probleem is dat er nog één film van hen samen in première moet gaan. Die zal aan de man gebracht moeten worden en dus nodigen superkreng Gwen en de neurotische Eddie de hele wereldpers uit om ze wijs te maken dat alles koek en ei is. Achter de schermen is het natuurlijk een heel ander verhaal..

€ 9.99

Read more...

Film Film Film
America's Sweethearts
 

Wes Craven's Shocker

Onvervalste slechtheid ontmoet pure energie in deze angstaanjagende film van horrormeester WES CRAVEN, regisseur van onder andere A NIGHTMARE ON ELM STREET en SCREAM. Scholier Jonathan Parker heeft de laatste tijd voorspellende dromen. Hij komt tot de ontdekking dat deze dromen altijd verband houden met de meedogenloze massamoordenaar Horace Pinker en dat hij waarschijnlijk de enige is die deze maniak kan stoppen. Wanneer Horace uiteindelijk op de elektrische stoel belandt voor zijn gruwelijke daden, sluit hij een deal met de duivel. Hierdoor verandert hij in iets angstaanjagends; een 'opgeladen' bezetene die lichaam en geest van anderen kan beheersen. Op deze manier gaat Horace door met zijn moordlustige rooftocht.

€ 9.99

Read more...

Film Film Film
Wes Craven's Shocker
 

Brain's Song

American football spelers Brian en Gale komen beiden in aanmerking voor de positie van 'running back' bij de Chicago Bears. Uiteindelijk krijgt de zwarte Gale deze plaats binnen het team. Gale is niet erg geliefd bij de rest van het team en wordt, tegen wil en dank kamergenoot van de blanke Brian. Als er bij Brian een zeldzame vorm van kanker wordt geconstateerd, verandert de sfeer van onderlinge rivaliteit en racistische vooroordelen van de buitenwereld, in een intense vriendschap tussen beiden heren. Brian's Song is een aangrijpend waargebeurd verhaal.

€ 5.99

Read more...

Film Film Film
Brain's Song
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 821 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme