Daniel Isn't Real

Van de makers van de angstaanjagende film Mandy komt DANIEL ISN'T REAL. Als 8-jarige jongen is Luke getuige van een gruwelijk bloedbad. In reactie creëert hij een denkbeeldig vriendje, Daniel, die hem een uitlaadklep bezorgt. Maar Daniel wordt steeds reëler in Luke's gedachten. Hij haalt hem over een streek uit te halen met vreselijke gevolgen. Luke wordt gedwongen afscheid te nemen van Daniel. Twaalf jaar later, wanneer Luke op de universiteit zit, krijgt hij het advies om zijn denkbeeldige vriendje terug te roepen en zo zijn problemen het hoofd te bieden. Daniel is nu ook twintig jaar, enorm charmant en manipulerend. Hij is alles wat Luke niet is en sleurt hem steeds verder mee in een buitensporig leven van seks, drank, drugs en geweld. Daniel duwt Luke geraffineerd steeds een stapje verder. Met bloedige gevolgen…

€ 9.99

Read more...

Film Film Film
Daniel Isn't Real
 

Bound Heat Caligula's Spawn

Het oude Rome: De bloedmooie slavenmeesters Druscilla maakt zich schuldig aan alle bekende excessen uit die tijd. Orgieën, martelingen en moord zijn aan de orde van de dag. Samen met haar partner, de jongen en sluwe Baudica plundert ze afgelegen dorpen en ontvoert de onschuldige jonge dochters. Voordat Druscilla en Baudica ze voor veel geld verkopen onderwerpen ze de meisjes aan hun seksuele verlangens. Maar wanneer ze, zonder het te weten, het nichtje van de keizer in hun ketens slaan, halen ze zich de woede van het Romeinse Rijk op de hals. Zal het doortrapte en perverse tweetal kunnen ontkomen, of staat ze nu zelf een onderworpen leven als blanke slavin te wachten?

€ 13.99

Read more...

Film Film Film
Bound Heat Caligula's Spawn
 

He Kijk's

In de serie Hé kijk 's is Dirk Scheele straatmuzikant geworden, die optreedt voor kinderen in ruil voor mooie tekeningen. Terloops sluiten zich 'al jammend' een politieagent (Frank), een kokkin (Dési) en een schoonmaakster (Judith) bij hem aan en samen gaan ze een echte band beginnen. Na een korte repetitiefase met veel avonturen is daar uiteindelijk 'De Liedjesband'. Met veel liedjes, hippe kleding, kapsels en natuurlijk in het bezit van een flitsende foto. Uiteindelijk geeft de band zijn eerste optreden voor de kinderen uit de buurt en mondt dit uit in een spetterend en wervelend popconcert.

€ 10.99

Read more...

Film Film Film
He Kijk's
 

Assassin's Creed

Michael Fassbender en Marion Cotillard spelen de hoofdrollen in deze avontuurlijke actiefilm gebaseerd op de veelgeprezen en uitermate succesvolle computer games. Dankzij een revolutionaire technologie die het herbeleven van genetische herinneringen mogelijk maakt ontdekt de tot dood veroordeelde Callum Lynch (Fassbender) dat hij een afstammeling is van het eeuwenoude geheime genootschap van de Assassins. Callum kruipt in de huid van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje om grote hoeveelheid kennis en ongelofelijke vaardigheden op te doen, die hij zal moeten gebruiken in het onderdrukken van de krachtige Templar-organisatie in de tegenwoordige tijd.

€ 7.99

Read more...

Film Film Film
Assassin's Creed
 

Gulliver's Travels (Blu Ray En DVD)

Jack Black speelt de hoofdrol in deze komische nieuwe bewerking van het klassieke verhaal van Gulliver's Travels. De mislukte schrijver Gulliver werkt in de postkamer van The Times. Om indruk te maken op de redactrice voor reisverhalen stapt hij op een boot richting de Bermuda-driehoek. Als Gulliver in een hevige storm belandt en vervolgens aanspoelt op een eiland met piepkleine mensen, komt hij erachter dat niet alleen zijn lichaam, maar ook zijn ego iets te groot is…

€ 30.99

Read more...

Film Film Film
Gulliver's Travels (Blu Ray En DVD)
 

Lion King 2 Simba's Trots

De meest indringende en meest koninklijke animatiefilm uit de geschiedenis - Disney's met een Oscar bekroonde film De Leeuwenkoning - komt weer tot leven in De Leeuwenkoning 2: Simba's Trots. In dit schitterende en avontuurlijke wereld van de Serengeti gaat de legende van de kringloop van het leven verder met een ongelooflijk en gloednieuw verhaal, begeleid door de hilarische humor van Timon en Pumbaa. Simba's speelse maar eigenzinnige dochtertje Kiara, die ooit de macht over het koninkrijk van haar vader zal overnemen, is altijd op zoek naar avontuur. Kiara weet aan haar bemoeizuchtige babysitters Timon en Pumbaa te ontkomen en gaat er vandoor naar een afgelegen gebied wat absoluut verboden is. Daar ontmoet ze de ondeugende Kovu, een jong welpje, uitverkoren om in de voetsporen van Scar te treden. De breuk tussen beide families wordt steeds groter, terwijl de band tussen Kiara en Kovu steed hechter wordt. Maar zal de liefde een weg vinden om hun werelden, die zo van elkaar verschillen samen te brengen?

€ 16.99

Read more...

Film Film Film
Lion King 2 Simba's Trots
 

Donizetti L'Elisir D'Amore

L'elisir D'amore is een registratie van Caterina Sala, Javier Camarena, Florian Sempey uit 2022 en is uitgebracht onder het label Dynamic

€ 28.99

Read more...

Film Film Film
Donizetti L'Elisir D'Amore
 

Todd Albright's 12 String Country Blues Guitar

Todd Albright leert je op deze dvd technieken voor de 12-snarige snaar, die ook te gebruiken zijn voor 6-snarige gitaar. Het gaat niet om de noten, maar het gevoel krijgen voor de drive en de stijl die kenmerkend was voor artiesten als Belly, Blind Willie McTell en Barbecue Bob. Ook hij gebruikt het 'split screen' zodat je kunt zien wat de linker- en rechterhand tegelijkertijd doen. Met een aantal originelen in de 'Bonus Audio'sectie.

€ 22.99

Read more...

Film Film Film
Todd Albright's 12 String Country Blues Guitar
 

Andre Rieu Strauss Orchestra New Year's Concert From Sydney

De Koning van Waltz, André Rieu, komt met z'n Kerstconcert live in Sydney, opgenomen in het iconische stadhuis. Een magische avond vol shownummers, klassieke muziek en dans, samen met The Platin Tenors. Een onvergetelijke manier om het nieuwe jaar te beginnen!

€ 22.99

Read more...

Film Film Film
Andre Rieu Strauss Orchestra New Year's Concert From Sydney
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 436 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme