Behind The Redwood Curtain

Het Amerikaanse Redwood Forest is een besloten wereld die tot de verbeelding spreekt. Het woud bestaat uit enorme sequoia's en geeft onderdak aan verschillende gemeenschappen; een sluier van torenhoge bomen sluit het bos en zijn bewoners van de buitenwereld af. Hier zijn geen Walmarts of Starbucks te bespeuren, het landschap wordt gevormd door kleine dorpjes, grote bomen en letterlijk en figuurlijk een dikke mist. Maar de oprukkende verstedelijking dreigt het gordijn open te breken. Een mijmerende blik op een unieke biotoop die dreigt verwoest te worden door de oprukkende buitenwereld.

€ 13.99

Read more...

Behind The Redwood Curtain
 

Maxi Deluxe LED Aqua Oranje Step Complete

MICRO Maxi Micro Deluxe LED Aqua/Oranje Step Complete

Deze Aqua met Oranje Maxi Micro met LED lampjes in de wielen is extra veilig, want je bent 's avonds beter zichtbaar. Kinderen vinden de LED wielen bovendien geweldig.

 • Geschikt tot 70KG
 • Veilig en stabiel 
 • Lean en stear mechanisme
 • Geweldige Zwitserse kwaliteit 
 • Groot voordeel van Micro is dat de onderdelen vervangbaar zijn

De Maxi Micro Deluxe step is ontwikkeld voor kinderen van 5 tot 12 jaar, dit is echter een indicatie.
Er zijn ook genoeg oudere kinderen die de Micro Maxi tot op heden nog gebruiken.

Deze stoere hightech kinderstep heeft het unieke "lean-and-steer" stuurmechanisme waarmee je door de bochten surft. Je stuurt door je gewicht te verplaatsen, hetgeen een hoge fun factor heeft.

Het Zwitsers ontwerp is veilig en stabiel door zijn dubbele voorwielen, lage fiberglass bord en sterke rem.

De Micro Maxi Led Aqua step heeft bovendien siliconen belettering op het dek voor extra grip.

NB: De Maxi Micro is niet geschikt voor stuntwerk. Daarvoor raden wij onze stuntsteps aan.

 

Specificaties van de Micro Maxi Deluxe LED Step

 • Kleur: Aqua met Oranje
 • Deck: Glasvezel
 • Leeftijd: 5-12 jaar
 • Gewicht: 2,5kg
 • Max. belasting: 70kg
 • Lagers: Abec 5
 • Afmetingen: 33x93x13cm (lxhxb)
 • Laagste stand: 67 centimeter
 • Hoogste stand: 93 centimeter
 • Wieldiameter: 120/80 mm
 • Wielen: PU 87o Shore A

Bekijk ook de andere kleuren van de Maxi Micro met LED verlichting

€ 149.95

Read more...

Micro steppen
Maxi Deluxe LED Aqua Oranje Step Complete
 

Kerstmok Santa's Favorite Ho

Kerstmok Santa's Favorite Ho. Grappige beker met kerstmuts en daaronder de tekst: Santa's Favorite Ho. Kerstmok voor jezelf, of voor je kerstgekke vriendin. De beker wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser en magnetron. De beker heeft een inhoud van 325 milliliter.

€ 12.99

Read more...

Kerstmok Santa's Favorite Ho
 

Minecraft Creeper Glas

Creeper glas van Minecraft. Drinkglas met groene print, die eruit ziet als een Creeper. Origineel cadeau voor mensen die graag Minecraft spelen. Het Creeper glas heeft een inhoud van 450 milliliter. Om gehydrateerd te blijven tijdens het gamen. Dit is een officieel gelicenseerd Minecraft product.

€ 8.99

Read more...

Minecraft Creeper Glas
 

Wheel reloaded 120mm Ghost Blue Step wiel

Chilli - Wheel reloaded 120mm Ghost Blue - Step wiel

Op zoek naar nieuwe wieltjes voor je stuntstep? Wij raden aan om zowel je voor als achterwiel te vervangen voor een betere rijervaring.

Wheel reloaded 120mm Ghost Blue - Step wiel

Alle Chilli stuntstep wielen zijn voorzien van twee lagers en een spacer.

Let op !  120mm zijn grote wielen en zullen lang niet in alle steppen passen , check dus eerst alvorens deze wielen te bestellen. 

Prijs is per stuk. 

Specificaties:

Wielkern: Aluminium

Wiel hardheid: 88A

Diameter wiel: 120mm

Lagers: ABEC 9

 

€ 29.95

Read more...

Wielen
Wheel reloaded 120mm Ghost Blue Step wiel
 

Mok Ik Ben De Slimste

Mok Ik ben de slimste. Witte mok met in het groot de tekst: Ik ben de slimste. Omdat er geen enkele reden is om altijd maar bescheiden te zijn. Een grappige mok voor thuis en op het werk. Inhoud: 325 milliliter. Hoge kwaliteit sublimatie print, kan in de vaatwasser en magnetron.

€ 12.99

Read more...

Mok Ik Ben De Slimste
 

De twintigste eeuw in veertien filosofische boeken

De 20ste eeuw in 14 filosofische boeken Elke eeuw heeft zijn filosofische hoogtepunten, zo ook de twintigste eeuw. Filosoof René Gabriëls stelde een lijst samen van de veertien belangrijkste boeken op het gebied van de filosofie van de afgelopen eeuw. Vervolgens nodigde hij een keur aan vakfilosofen in Nederland en Vlaanderen uit om over elk boek een essay te schrijven. De 20ste eeuw in 14 filosofische boeken geeft een voortreffelijk overzicht van de grote stromingen die de westerse filosofie tussen 1900 en 2000 heeft gekend. Dat overzicht ontstaat dankzij de heldere besprekingen van de veertien grote werken uit die periode. Tegelijk wordt een schat aan informatie gegeven over de betreffende filosofen, hun relaties met vak- en tijdgenoten en hun invloed op generaties na hen. Het boek is daardoor een goede inleiding in de geschiedenis van de moderne wijsbegeerte en is bij uitstek geschikt voor studenten, docenten, vakfilosofen, historici en verder iedereen die belangstelling heeft voor de denkgeschiedenis van een turbulente eeuw.

€ 29.90

Read more...

De twintigste eeuw in veertien filosofische boeken
 

68mm Spinner Skate wielen

Powerslide - Spinner 68mm - Skate wielen 

Kwalitatief zeer goede wielen voor een niet al te hoge prijs. 

Per set van 4 wielen 

Powerslide Spinner wheels - The best money for value freeskate wheel 

Powerslide Spinner wheels are without a doubt the best choice for freeskaters looking for that high performance wheel at a moderate price. 

The urethane offers you all you need - a fast and easy roll, great grip and a long lifespan. Freeskate wheels endure extreme pressures during slides, jumps and stair rides, particularly when the entire body weight is concentrated on a single wheel. In order to withstand the high forces the core of Spinner is made of very durable glass-fiber reinforced composite material.

This wheel comes in 90mm / 88A and matt white PU

Material: race

Core: 125mm 7-Star

68mm 6-Star

€ 24.95

Read more...

Wielen Recreatie Fitness
68mm Spinner Skate wielen
 

Fête De Famille

"""Vandaag is mijn verjaardag en ik zou het fijn vinden als we alleen over vrolijke dingen kunnen praten"". Een familiereünie ter gelegenheid van Andrea's zeventigste verjaardag verloopt anders dan verwacht. Andrea heeft namelijk geen rekening gehouden met de verrassende komst van haar oudste dochter, de altijd onvoorspelbare Claire. Zij was de afgelopen drie jaar niet in beeld en is vastbesloten terug te krijgen wat haar toekomt, het feestprogramma op te schudden en behoorlijk wat chaos binnen de familie te veroorzaken. Een spel waarbij iedereen naar elkaar kijkt. Wie spreekt de waarheid en wie niet. Fête de Famille is een dramatische komedie van de Franse regisseur Cédric Kahn (La Prière) met Catherine Deneuve, Emmanuelle Bercot, Vincent Macaigne en Cédric Kahn zelf."

€ 14.99

Read more...

Fête De Famille
 

The Revenant King

The Revenant King is een album van Visigoth uit 2015 en is uitgebracht onder het label Metal Blade

€ 15.99

Read more...

The Revenant King
 

Adam Hall Orgaflex Cable Bag S tas voor kabels accessoires

De Adam Hall Orgaflex Cable Bag S is een ideale tas om allerlei audio gear zoals kabels of andere spullen in op te bergen en te vervoeren. Hij is voorzien van een aantal handige vakjes en elastische banden om dingen vast te zetten.

€ 25.15

Read more...

De Adam Hall Orgaflex Cable Bag S is een ideale tas om Flightcases Flightcases
Adam Hall Orgaflex Cable Bag S tas voor kabels accessoires
 

Best Of Clips

Best Of Clips is een registratie van Oliver N'goma uit 2009 en is uitgebracht onder het label LUSAFRICA

€ 5.99

Read more...

Best Of Clips
 

Aardbeving Bali en Lombok

Op 5 augustus 2018 worden Lombok en Bali opgeschrikt door de eerste aardbeving. Op Bali viel de schade aanzienlijk mee, maar op Lombok was dat heel anders. Er volgende meerdere bevingen en naschokken. De schade op Lombok werd steeds groter en in een korte tijd was heel veel waar jaren over gedaan was in eensklaps weg. Er was een gebrek aan alles. De hulpverlening kwam heel langzaam op gang. Acties door expats werden opgestart en hulp van buitenaf kwam. Veel moesten de mensen alleen en zonder hulp doen. Na verloop van tijd verslapte bij iedereen de aandacht en werd Lombok toch wel een beetje vergeten, ook omdat op Sulawesi een nog grotere ramp had plaats gevonden. Een aantal keren ben ik in die periode naar Lombok geweest en dagelijks een verslag bijgehouden. Nu, in 2019 ben ik terug geweest naar kennissen om te kijken hoe de situatie er nu is. En ook die bevindingen heb ik dagelijks bijgehouden.

€ 63.17

Read more...

Aardbeving Bali en Lombok
 

Bewaterings Gnoom Groen

Bewaterings gnoom van Fisura. Groene gnoom die gedurende vijf tot zeven dagen water afgeeft aan de potgrond in je bloempot. De gnoom is gemaakt van terracotta, wat het water langzaam door laat. Makkelijk te vullen aan de achterkant. Inhoud: 100 milliliter. Afmeting: 20 x 6,5 x 5 centimeter.

€ 11.99

Read more...

Bewaterings Gnoom Groen
 

The Green Mile (4K Ultra HD Blu Ray)

Wonderen gebeuren op plaatsen waar je ze niet verwacht, zelfs in de dodencellen van de gevangenis van Cold Mountain. Daar brengt John Coffey, een zachtaardige reus van een gevangene met bovennatuurlijke krachten, een geest van innerlijke kracht en menselijkheid over op de cipiers en op zijn medegevangenen. Tom Hanks staat aan het hoofd van een stellair gezelschap (waaronder Michael Clarke Duncan als Coffey) in dit ontroerende, hoopgevende verhaal over cipiers en gedetineerden; echtgenoten; gevangenen en een ongewone muis die de naam Mr. Jingles draagt; en, op een ander vlak, van een filmmaker en zijn inspiratiebron. Die filmmaker is Frank Darabont, die terug is na zijn debuut The Shawshank Redemption uit 1994, en een ander verhaal van Stephen King heeft bewerkt tot een stimulerende kaskraker, die genomineerd werd voor 4 Oscar nominaties, waaronder die voor de Beste Film.

€ 29.99

Read more...

The Green Mile (4K Ultra HD Blu Ray)
 

60mm GC Wheels 90A EarthCity White Skate wielen

GC Wheels 60mm/90A EarthCity White - Skate wielen

Wielen die uiterst geschikt zijn voor het stuntskaten.

De wielen heben een diameter van 60mm en een hardheid van 90a.

€ 32.95

Read more...

Wielen Aggressive
60mm GC Wheels 90A EarthCity White Skate wielen
 

Palimpset

Palimpset is een album van Richard Stolzman uit 2019 en is uitgebracht onder het label Avie Records

€ 12.99

Read more...

Palimpset
 

Magische Iq Box Klein

Stel je voor: je geeft iemand een cadeautje, maar je verpakt het in een ontzettend lastige geschenkverpakking. Want dat is wat de Magische IQ-box is. Het is een houten doosje met één of twee geheime vakjes. Het is eigenlijk heel simpel om de box te openen, als je zou weten hoe het moet. Maar dat is nou net het geinige: je krijgt er geen handleiding bij. De Magische IQ-box is niet alleen geschikt als geschenkverpakking, maar bijvoorbeeld als sieradenkistje.

€ 9.99

Read more...

Magische Iq Box Klein
 

Hand Koekjesvorm

Hand koekjesvorm van Suck UK. Koekjesvorm in de vorm van een hand. De hand koekjesuitsteker maakt gewone handjes, maar het is ook mogelijk om verschillende handgebaren te maken door de vingers om te vouwen. De koekjesvorm in de vorm van een hand is gemaakt van polypropeen in het rood en heeft een afmeting van 9,3 x 10,8 x 1,4 centimeter.

€ 6.99

Read more...

Hand Koekjesvorm
 

Until You

All Kate Adams wants to do is look at the Pacific Ocean, drink her wine and forget. She wants to forget about her divorce, forget about the fractured relationship with her teenage daughter, and forget that it's her birthday and she's 3000 miles from home. When one of the professional hockey players who's staying at her hotel asks her out to dinner, it's too much...she knows she has to say no. The man is drop dead gorgeous and way too young for her. But there's something charming about David Burke, something that tempts Kate to throw caution to the wind and accept his invitation. It is, after all, her 40th birthday. Why not? However, despite off the charts chemistry, and a mind-blowing one-night stand, a real romance with thirty-year-old David is out of the question. His high-octane social life is almost as newsworthy as his hockey career. It's just too risky. No matter how much she wants him, Kate has had enough heartbreak for a lifetime. That's not going to work for David. Meeting Kate has been his lightning strike. After years of meaningless hook-ups, she's the one for him, and he has no intention of giving up on her. So, while Kate guards her fragile heart, David sets out to win her over with the same determination that drives him on the ice. And he'll break every rule in the book if he has to.

€ 20.94

Read more...

Until You
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 905 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme