Feel Good

"DJ's Polocorp en en Peter Pan ontmoetten elkaar een aantal jaar geleden in Parijse club 'Baron'. Na het debuutalbum 'Caravell' die opgevolgd werd door een wereldtournee, trokken de heren zich terug om zich te richten op nieuwe muziek. Daarbij werden de stukken van verschillende plaatsen en emoties samengevoegd. Het resultaat is een exotische, 'Feel good' EP met Franse melodieën, stevige beats die worden afgewisseld met tropische baslijnen en latin samples. Of zoals zij zelf zeggen : ""We denken ten onrechte dat we in ons lijden en onze gebreken moeten kijken om artistiek efficiënt tezijn, maar noch Alex, noch ik bevinden ons daar. Optimisme is de lijm van Polo & Pan."""

€ 19.99

Read more...

Feel Good
 

Liedjesboek 1954 2015

Al zo lang als Joost van Gisbergen zich kan herinneren, heeft hij een onstilbare honger naar goede liedjes. Als hij iets hoort wat hem bevalt, dan vergeet hij het nooit meer. Als hij iets op het spoor komt wat hem zou kunnen gaan bevallen, dan gaat hij op zoek. Dat heeft tot dusver geresulteerd in een verzameling van bijna zesduizend CD's en platen, waarin elk van de laatste zeven decennia ruim vertegenwoordigd is. Voor dit boek selecteerde Joost zijn vijf favoriete liedjes uit elk kalenderjaar vanaf 1954, plus tien favorieten van voor 1954. Al die nummers zijn hier rijkelijk voorzien van beschrijvingen, achtergrondverhalen, feitjes, anekdotes en eigen herinneringen. In dit chronologische overzicht komen meer dan driehonderd nummers van ruim 260 verschillende uitvoerenden voorbij. Van eeuwenoude klassieke composities tot recente poppareltjes. Van primitieve rockabilly uit de jaren vijftig tot kitscherige synthesizerhits uit de jaren tachtig. Van zonnige flower power tot snoeiharde punk. Overbekende wereldhits, maar ook obscure albumtracks en vergeten flops komen voorbij.

€ 21.54

Read more...

Liedjesboek 1954 2015
 

Sleepless Night

Tijdens een routinecontrole steelt Vincent, een 30 jarige agent, een tas met cocaïne van enkele drugsdealers. Als hij thuis komt en zijn zoon ontvoerd blijkt te zijn, realiseert Vincent zich dat de dealers hem herkend hebben. Terwijl de nacht valt, zet Vincent alles op alles om zijn zoon te redden. Een slapeloze nacht die de basis vormt voor een spannende en indringende thriller.

€ 7.99

Read more...

Sleepless Night
 

Het godengraf

De Schorpioen zet zijn zoektocht naar het graf van Achnaton verder. In Caïro heeft de schorpioen Mejaï gevonden. Maar zij heeft hem verboden zich te bemoeien met haar leven en dat van hun kind... dat verdwenen schijnt te zijn. Aan boord van een feloek die de Nijl afvaart, wil de schorpioen de waarheid achterhalen, maar hij heeft geld nodig. Dus keert hij terug in dienst van de Sabbatiaanse, een zeer gevaarlijke vrouw die de mysteries van het verleden kan ontrafelen. Zij volgt het spoor van de mysterieuze farao Achnaton, de uitvinder van de ene God. Ze is ervan overtuigd dat ze door het vinden van zijn tombe een link kan leggen tussen zijn hogepriester Tamose, Mozes uit de Bijbel en de uittocht naar Palestina. De uittocht die nu door zowel de joden, moslims als christenen in het Westen wordt opgeëist. Maar de zoektocht gaat mis. Gewapende mannen vallen hen aan. De schat in Achnatons graftombe lokt hebzucht uit, en vooral bij de machtige Al-Kabir, de meester van de Mejaï.

€ 9.99

Read more...

Het godengraf
 

Pallieter

Pallieter is misschien wel de meest succesvolle Vlaamse roman ooit. In ieder geval is het een juweel van hartveroverende spontaniteit waar de levensvreugde vanaf spat. Het heerlijke boek werd in vele talen vertaald en maakte Felix Timmermans (1886-1947) in één klap beroemd.

€ 17.49

Read more...

Pallieter
 

55mm Team 92a 4 Pack Skate Wielen

Undercover - Team 55mm/92a, 4-Pack - Skate Wielen 

  • Plat Profiel
  • 55mm
  • 92A
  • per 4 stuks
  • snel en slijtvast

Undercover (UC) is het toonaangevende wielmerk voor urban, freestyle en agressieve aftermarket. Of u nu aan het slijpen, glijden, springen of gewoon cruisen bent, UC heeft u gedekt. Gemaakt van de beste Amerikaanse PU om snel rollende, maar ongelooflijk slijtvaste wielen te maken. De PU is gebonden aan een sterke hub om u een solide en stabiel platform te geven. Het UC-teamwiel is 55 mm, plat profiel en 92A.

 

Undercover - Team 55mm/92a, 4-pack - Skate Wielen

  • Plat Profiel
  • 55mm
  • 92A
  • per 4 stuks
  • snel en slijtvast 

Undercover (UC) is the leading urban, freestyle and aggressive aftermarket wheel brand. Whether you are grinding, sliding, jumping or just cruising, UC has you covered. Made from the finest American PU to create fast rolling, but incredibly abrasion resistant wheels. The PU is bonded to a strong hub to give you a solid and stable platform. The UC team wheel is 55mm, flat profile and 92A.

€ 34.95

Read more...

Wielen Aggressive
55mm Team 92a 4 Pack Skate Wielen
 

Boef glitter goud tekst t shirt wit voor heren heren feest t shirts

Boef tekst t-shirt wit voor heren. Op dit witte shirt staat groot de tekst Boef in goudkleurige glitter letters. Materiaal: 150 grams, 100% katoen.

€ 17.34

Read more...

Boef tekst t shirt wit voor heren. Op dit witte shirt s Feestartikelen Feestartikelen
Boef glitter goud tekst t shirt wit voor heren heren feest t shirts
 

Arnold For Band

Arnold: Scottish Dances, Etc. is een album van Dallas Wind Symphony & Jerry Junkin uit 2000 en is uitgebracht onder het label Reference

€ 15.99

Read more...

Arnold For Band
 

De Fietsscheurkalender

In deze nieuwe editie van 'De Fietsscheurkalender' vertellen profwielrenners, wielertoeristen en sportjournalisten over hun koerservaringen, trainingen, voeding, blessures, materiaal en bijzondere belevenissen. Dit alles aangevuld met een rubriek over bij zondere wielertaal, een maandelijkse quiz, een logboek, beschrijvingen en profielen van te beklimmen bergen, wielermuziek, tips en interessante weetjes. Dit kun je verwachten: * Henk Tetteroo neemt opnieuw de curieuze wielertaal onder de loep * Jac Zwart bezoekt de beelden, monumenten en plaquettes van beroemde renners * Fred van Slogteren bespreekt de wielerliteratuur én brengt elke week een minibiografie over een renner * Evert de Rooij verhaalt met passie over Italiaanse renners * Jimmy Tigges vertelt hartstochtelijk over zijn wielersingles * Peter Ravensbergen toont zijn racefietsen in alle soorten en maten * Nol van 't Wiel verluchtigt de kalender met zijn fraaie wielergedichten * René Schwab brengt de literaire avonden met oud-wielrenners, wielerliefhebbers, journalisten en dichters tot leven “Deze kalender is een aanwinst én cadeautip voor iedereen die van fietsen en wielrennen houdt.” - Toeractief “Prettige toon, leuk bedacht. De fietsscheurkalender is al jaren een groot succes. Aanrader voor de fietsliefhebber.” - Lezersreview

€ 17.50

Read more...

De Fietsscheurkalender
 

Hc05. werner charlotte 02 herfst 1768

Het boek 'Hc05. werner & charlotte 02: herfst 1768' van Yslaire koop je bij bookspot.nl, nu voor €9.99!

€ 9.99

Read more...

Hc05. werner charlotte 02 herfst 1768
 

NU Pedagogisch Werk

Het boek 'NU Pedagogisch Werk' van Wilmie Colbers koop je bij bookspot.nl, nu voor €57.95!

€ 57.95

Read more...

NU Pedagogisch Werk
 

Cheshire Cat Warmtegevoelige Mok

Cheshire Cat warmtegevoelige mok van Gift Republic. Mok die reageert op warmte. Op de zwarte mok zie je alleen de ogen en grijns van de Cheshire Cat. Schenk je er warme drank in, dan verschijnt ook de rest van de kat. En koelt je drank af, dan verdwijnt de kat weer. Deze warmtegevoelige beker kan niet in de vaatwasser. Afmeting: 13 x 9 x 5 centimeter.

€ 18.99

Read more...

Cheshire Cat Warmtegevoelige Mok
 

Bad Day Koffie Mok

Bad Day koffie mok. Wit met zwarte mok waaruit blijkt dat alles beter is met koffie. Bad day? Coffee. Good day? Coffee? Grappige koffiemok voor mensen die echt heel veel van koffie houden. Leuk voor op het werk of je thuiswerkplek. Inhoud: 325 milliliter. Hoge kwaliteit sublimatie print, kan in de vaatwasser en magnetron.

€ 12.99

Read more...

Bad Day Koffie Mok
 

Wat echt is

Niets is wat het lijkt, ook de liefde niet. Als vrouw van een rijke zakenman en klassenmoeder op eliteschool De Droom heeft Vanessa Wondergem een zorgeloos leven. De Droom is het centrum van haar bestaan. Als ze te horen krijgt dat haar eigenzinnige, moeilijk lerende zoon van de school af moet, belandt ze in een existentiële crisis. Alles in haar leven draait om haar man en haar zoon. Wie is zij zelf? Haar zoektocht heeft fatale gevolgen.

€ 7.99

Read more...

Wat echt is
 

Kamer 333

Na het overlijden van haar moeder verhuist Jasmine met haar vader naar Gold River. Daar staat het verlaten Carlisle Hotel, waar precies 33 jaar geleden in één nacht alle gasten zijn overleden. In Jasmines nachtmerries lijkt het of het Carlisle haar roept. Als een vriend voorstelt om mee te doen aan de Uitdaging om een nacht in het hotel door te brengen, ziet Jasmine dit als een kans. Nu kan ze misschien ontdekken waarom het verlaten hotel haar zo in zijn greep heeft. Al gauw komen ze erachter dat kamer 333 de enige kamer is die écht leeg blijkt te zijn en Jasmine krijgt steeds sterker het gevoel dat de kamer honger heeft naar nieuwe gasten...

€ 9.99

Read more...

Kamer 333
 

Mok Ben Ik Eindelijk Jarig 65 Jaar

Mok Ben ik eindelijk jarig. Witte mok met de tekst: Ben ik eindelijk 65, krijg ik zo'n kut mok! Een grappige koffiemok om cadeau te geven aan iemand die een mijlpaalleeftijd behaald. Het moderne equivalent van de foute T-shirts van vroeger. Inhoud: 325 milliliter. Hoge kwaliteit sublimatie print, kan in de vaatwasser en magnetron.

€ 12.99

Read more...

Mok Ben Ik Eindelijk Jarig 65 Jaar
 

De predikersbruid

Engeland 1659. Elizabeth Whitbread moet en zal een familie in nood te helpen. John Costin is vastbesloten Gods woord te verkondigen. Maar dan komt de liefde onverwacht tussenbeide. Hoewel Elizabeth probeert te doen wat goed is in Gods ogen, wijst John haar aanbod om te helpen met de kinderen en het huishouden herhaaldelijk af. Als een vreemdeling het heeft gemunt op Elizabeth om daarmee Johns werk als prediker een halt toe te roepen, ontdekt John zijn ware gevoelens voor haar.

€ 24.99

Read more...

De predikersbruid
 

Funky Foodtruck 3

Ramona en Sam worden ingehuurd om met 'Saté van Sam' op de verjaardag van Alexia te verschijnen, waar Justus met zijn band optreedt. Sanne, de vriendin van Ramona, bedenkt een 'briljant' plan om ervoor te zorgen dat Timo Ramona eindelijk ziet staan én om Justus te verlossen van het imago dat hij volgens die maffe imagodeskundige Heinz moet opbouwen. Op het Summerbreeze festival komt alles in een episch hoogtepunt tot een zinderende ontknoping. Met dit derde deel van Funky Foodtruck brengt Saskia M.N. Oudshoorn al haar heerlijke personages nog een keer samen op het zomerse festival. Lees ook de andere delen uit de Foodtruck-feelgoodserie.

€ 3.99

Read more...

Funky Foodtruck 3
 

Victim

Strippers Annie en Mary hadden beter moeten weten toen twee corrupte poltiemannen hun wilde meenemen naar het bos. Nu is Mary dood en rent Annie voor haar leven. Achtervolgd door de twee psychopatische politiemannen klopt ze aan bij een huisje midden in het bos. Hier woont Kyle, een kluizenaar. De ruige eenling besluit Annie te helpen. Wanneer de politiemannen bij hem aankloppen, ontdekken ze waarom Kyle meestal ver uit de buurt van anderen blijft...Wie is hier het slachtoffer?

€ 10.99

Read more...

Victim
 

Denken in het donker met Agnes Varda

Het boek 'Denken in het donker met Agnes Varda' koop je bij bookspot.nl, nu voor €12.50!

€ 12.50

Read more...

Denken in het donker met Agnes Varda
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 646 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme