Brandkraan Hondenpenning

Brandkraan hondenpenning van Kikkerland. Een hondenpenning voor aan de halsband van je hond, in de vorm van een brandkraan. In de brandkraan zit een briefje waar je de naam van je hond, jouw adres en telefoonnummer en het chipnummer van je hond op kunt schrijven. Dit product is onderdeel van de Kobe collectie van Kikkerland. Een deel van de opbrengst gaat naar de International StreetDog Foundation. Afmeting: 3,9 x 1,8 centimeter.

€ 5.99

Read more...

Brandkraan Hondenpenning
 

Jose Marti

De schrijver/vertaler is van mening dat het tijd wordt dat zowel het leven als het werk van José Marti ook in Nederland eindelijk meer bekendheid krijgt en waardering. In dit boekje vindt u een aantal originele en vertaalde gedichten van Marti, zijn - aan de Cubaanse vrijheidsstrijd gerelateerde - levensverhaal, zijn 'koppeling'aan het wereldberoemde lied 'Guantanamera' en een uitleg van het begrip 'guajiro' dat alleen in Cuba wordt gebruikt en in andere Spaanstalige landen onbekend is.

€ 17.00

Read more...

Jose Marti
 

135 Pro Bar Grips Step Handvatten

SLAMM - 135 Pro Bar Grips - Step Handvatten

De Slamm Pro Bar Grips zijn gemaakt om een comfortabel zachte grip te bieden die even slijtvast en duurzaam is. De perfecte aangepaste toevoeging aan de handvatten wordt ook geleverd met de exclusieve schokbestendige stanguiteinden van Slamm, essentieel om handvatten in goede staat te houden. Verkrijgbaar in vier opvallende kleuren en ontworpen om op alle staven te passen, ze zijn de ideale aanvulling voor elke opstelling!

The Slamm Pro Bar Grips have been created to provide a comfortably soft grip which is equally hard wearing and durable. The perfect custom addition to bars also comes with Slamm’s exclusive impact resistant bar ends, essential to keeping bars in good condition. Available in four eye catching colours and designed to fit all bars, they are the ideal addition any set up!

€ 10.50

Read more...

Grips
135 Pro Bar Grips Step Handvatten
 

Chill Bill Geurtjesverwijderaar

Chill Bill geurtjesverwijderaar van Monkey Business. Geurverwijderaar voor in de koelkast in de vorm van een pinguïn. De pinguïn is zwart met wit gekleurd. De Chill Bill pinguïn vul je met baking soda, zodat alle vieze geurtjes worden geabsorbeerd. Koelkast ruikt snel weer neutraal. Geschikt om geuren als ui, knoflook en vis op te absorberen. Baking soda moet vervangen worden als de geurverwijderaar zijn werk niet meer doet. Materiaal: siliconen. Afmeting: 10,1 x 6,5 x 5,3 centimeter. Gewicht: 100 gram.

€ 14.99

Read more...

Chill Bill Geurtjesverwijderaar
 

Cadeaupapier Klein wit visje

Het boek 'Cadeaupapier Klein wit visje' koop je bij bookspot.nl, nu voor €35.00!

€ 35.00

Read more...

Cadeaupapier Klein wit visje
 

Savannah Slamma 70mm 74A Longboard Wielen

Remember Savannah Slamma 70mm 74A - Longboard Wielen

Waarom is de Savannah Slamma Het wiel voor jou?

Remember Collective 70mm Savannah Slamma Longboard-wielen zijn freeride-wielen met vierkante lippen (maar ook geen slecht cruiser-wiel!). De Savannah Slamma is 70mm hoog met een initieel contactvlak van 47 mm. De kern is offset en verstevigt de binnenlip voor een soepele release.

De Savannah Slamma was de eerste "skin-on" wiel, wat betekent dat ze direct uit de verpakking geweldig zijn voor downhill skaten en gript in de bochten. Zodra de huid (gladde laag) er af is, zijn het geweldige freeride-wielen. Het vierkante lipprofiel maakt ze voorspelbaarder en controleerbaarder voor freeriden en sliden op hogere snelheden.

Met Remember Collective urethaan met hoge rebound, slide je met ongeëvenaard gemak. Ga je gang, pak een set en gooi slides op hogere snelheden die veel verder gaan dan die van je vrienden. Dat is een van de redenen waarom Savannah Slammas geprefereert wordt door freeriders!

Goed voor lange slides of carven

Verkrijgbaar in 4 Duros: 74a geel, 76a roze, 78a wit, 80a paars

Specificaties:

  • Diameter: 70mm
  • Durometer: 74A
  • Offset kern
  • Square Lip

€ 63.95

Read more...

Longboard Onderdelen
Savannah Slamma 70mm 74A Longboard Wielen
 

Bedrijfsadministratie met ERP in Exact online

Bedrijfsadministratie met ERP is een nieuwe, eigentijdse lesmethode die het boekhouden gecombineerd met ERP aanbiedt, het computerprogramma dat alle processen binnen een bedrijf ondersteunt. Deze praktijkgerichte methode bestaat uit een theorieboek, het toepassingsboek Microsoft Dynamics NAV het toepassingsboek Exact Online en een website. Je hebt waarschijnlijk het theorieboek nodig en een van beide toepassingsboeken. Waarom kiezen voor Bedrijfsadministratie met ERP? * Behandelt de belangrijkste elementen van boekhouden en ERP; * leert je zelfstandig na te denken over de theorie; * sluit zeer goed aan bij de beroepspraktijk. Het hoofdboek bespreekt de belangrijkste processen van het boekhouden en het systeem ERP. Ook besteedt het ruime aandacht aan de vastlegging, analyse en interpretatie van rapportages. Het bevat opgaven waarmee je de stof direct kunt verwerken. De bijbehorende toepassingsboeken Microsoft Dynamics NAV en Exact Online leggen uit hoe dit programma werkt. Het bestaat uit een basismodule en voortgezette modules die extra of moeilijkere onderwerpen belichten. Bedrijfsadministratie met ERP is ook beschikbaar als e-book. Online ondersteuning Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier PowerPointpresentaties, extra opgaven en Excel-bestanden. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

€ 64.95

Read more...

Bedrijfsadministratie met ERP in Exact online
 

Schill GT 450.OFFEN lege kabelhaspel

Deze GT450.RM lege kabelhaspel van het merk Schill is ideaal om een grote hoeveelheid kabel op te vervoeren. Deze uitvoering heeft een open trommel.

€ 180.00

Read more...

Deze GT450.RM lege kabelhaspel van het merk Schill is i Bekabeling Bekabeling
Schill GT 450.OFFEN lege kabelhaspel
 

Circumstances

Circumstances is een album van Alice Howe uit 2023 en is uitgebracht onder het label Know Howe

€ 16.99

Read more...

Circumstances
 

Avengers Age Of Ultron

Marvel Studios presenteert het wereldwijde fenomeen Marvel's Avengers: Age of Ultron. Tony Stark (Robert Downey Jr.) bedoelt het goed, maar toch veroorzaakt hij een ravage wanneer hij per ongeluk Ultron (James Spader) creëert, een verschrikkelijk A.I.-monster dat de mensheid wil vernietigen. Onze helden moeten opnieuw samenkomen: Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) en The Hulk (Mark Ruffalo), samen met Black Widow (Scarlett Johansson), Hawkeye (Jeremy Renner) en Nick Fury (Samuel L. Jackson). Samen proberen ze Ultron te verslaan en de mensheid te redden… zal het ze lukken?

€ 10.99

Read more...

Avengers Age Of Ultron
 

Sub Pop 200

Sub Pop 200 is een album van Various Artists uit 2000 en is uitgebracht onder het label Sub Pop

€ 9.99

Read more...

Sub Pop 200
 

Pinguïn Kookwekker

Pinguïn kookwekker van Kikkerland. Kookwekker die eruit ziet als een pinguïn. Vrolijke kookwekker die je gezelschap houdt in de keuken en voorkomt dat je eten aanbrandt. In totaal is de kookwekker in te stellen tot 59 minuten. Hij is 8,5 x 5 centimeter groot.

€ 9.99

Read more...

Pinguïn Kookwekker
 

The Early Days

The Early Days is een registratie van Jeff Beck uit 2013 en is uitgebracht onder het label DEE 2 RECORDS

€ 13.99

Read more...

The Early Days
 

X Men Days Of Future Past

Het ultieme X-MEN ensemble vecht gezamenlijk voor het voortbestaan van hun soort in X-Men: Days of Future Past. Wanneer de mutanten worden opgejaagd door Sentinels, robots die alles en iedereen in hun weg vernietigen, bedenken zij een laatste redmiddel: ze sturen Wolverine terug in de tijd om de allesvernietigende oorlog te stoppen voordat deze kan beginnen. Samen met hun jongere alter-ego's uit X-Men: First Class, bundelen de mutanten hun krachten in een episch gevecht dat het verleden zal veranderen en daarmee hun toekomst zal redden.

€ 11.99

Read more...

X Men Days Of Future Past
 

Inside The Behavioural State

A 'Behavioural Insights' movement has entered the global policy scene. Drawing from the behavioural sciences, this movement has been pushing novel forms of policy analysis and design, particularly promoting the use of 'nudges' and field experiments. Despite Behavioural Insights' apparent popularity, its contribution to state and society has been appraised divergently. Some see a promise of radical evidence-based government, others a looming manipulative technocracy, and again others a trivial fad. In light of the puzzle posed by these clashing appraisals, this study has explored Behavioural Insights from up close. Based on ethnographic fieldwork in Dutch government, it asks what Behavioural Insights experts actually do, how they are professionalizing and how they 'see'. The result is a rich account of the emerging 'behavioural state', with a sharper understanding of its varieties, tensions and ambiguities.

€ 86.02

Read more...

Inside The Behavioural State
 

That Feeling Again

That Feeling Again is een album van The Sensations uit 2002 en is uitgebracht onder het label Jin

€ 10.99

Read more...

That Feeling Again
 

Dead Snow 2 Red VS Dead

Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters) is terug! Dead Snow: Red vs Dead is het vervolg op de cultklassieker Dead Snow uit 2009. Dit vervolg treed wederom in de voetsporen van klassiekers als Shaun of the Dead en Evil Dead door zijn overmatige gebruik van horror en komedie. Met een hoog tempo, sterke visuele grappen en een paar spectaculaire set pieces zijn alle ingrediënten aanwezig voor een nieuwe publieksfavoriet. Martin is de enige overlevende van het gevecht met de nazi-zombies uit het eerste deel en wordt door de politie verdacht van het vermoorden van zijn vrienden. Maar er is ook goed nieuws: zijn afgehakte arm is er weer aangezet. Helaas blijkt het de arm van nazigeneraal Herzog te zijn. Intussen gaat de aanval van de nazi's door en Martin krijgt hulp van de Amerikaanse zombie squad. In een poging de opmars van de nazi's te stuiten wekt Martin Russische doden tot leven, waarmee alles gereed is voor de grote confrontatie.

€ 10.99

Read more...

Dead Snow 2 Red VS Dead
 

First Man

De Oscar-winnende regisseur Damien Chazelle en megaster Ryan Gosling bundelen weer hun krachten om het adembenemende verhaal te vertellen achter de eerste bemande vlucht naar de maan. We volgen Neil Armstrong en krijgen een intieme kijk op zijn perspectief op weg naar de iconische Apollo 11 missie. Gebaseerd op het boek van James R. Hansen, legt de film de hoogte- en dieptepunten bloot die Armstrong, zijn familie, zijn collega's en de hele wereld hebben ervaren tijdens de meest gevaarlijke missie uit de geschiedenis. Winnaar Golden Globe voor best original score.

€ 10.99

Read more...

First Man
 

Virale verkooptechnieken

In deze tweede, volledig herwerkte uitgave, biedt top coach Peter Stinckens u een inzicht in verkopen. Maar niet op een manier zoals u die misschien van een boek over verkopen verwacht. In dit boek pelt u samen met de auteur het verkoopproces laag voor laag weg en krijgt u een helder inzicht in de denkprocessen en interactie mechanismes die tot een verkoop of een aankoop leiden. Stap voor stap ontdekt u hoe goede verkopers de werking van ons brein kunnen gebruiken om steevast resultaten neer te zetten. Resultaten die niet enkel hun eigen organisatie dienen, maar resultaten die ook de klant ten diensten staan. Door een grondige focus op de klant te behouden, bij elke stap van het proces, zal u met een verkoop niet alleen een klant maken, maar een enthousiaste wederverkoper van elke klant maken. Iets wat u dag na dag nieuwe resultaten zal opleveren. Het boek biedt u een verkoop training, een handvat voor sales managers en alle informatie over verkoop en verkopen die u ooit nodig zal hebben.

€ 20.56

Read more...

Virale verkooptechnieken
 

Lama Bloempot

Lama bloempot van Kikkerland. Bloempot in de vorm van een lama. Kleur: wit. Geschikt voor een klein plantje zoals een cactus of vetplant. Geweldig voor liefhebbers van lama's. Een blikvanger in het interieur. De lama bloempot is gemaakt van keramiek. Lekt niet na het water geven. Kleine bloempot; is altijd een mooi plekje voor te vinden in huis. Afmeting: 7,8 x 14,8 x 13 centimeter.

€ 17.99

Read more...

Lama Bloempot
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 471 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme