Inside The Behavioural State

A 'Behavioural Insights' movement has entered the global policy scene. Drawing from the behavioural sciences, this movement has been pushing novel forms of policy analysis and design, particularly promoting the use of 'nudges' and field experiments. Despite Behavioural Insights' apparent popularity, its contribution to state and society has been appraised divergently. Some see a promise of radical evidence-based government, others a looming manipulative technocracy, and again others a trivial fad. In light of the puzzle posed by these clashing appraisals, this study has explored Behavioural Insights from up close. Based on ethnographic fieldwork in Dutch government, it asks what Behavioural Insights experts actually do, how they are professionalizing and how they 'see'. The result is a rich account of the emerging 'behavioural state', with a sharper understanding of its varieties, tensions and ambiguities.

€ 86.02

Read more...

Inside The Behavioural State
 

That Feeling Again

That Feeling Again is een album van The Sensations uit 2002 en is uitgebracht onder het label Jin

€ 10.99

Read more...

That Feeling Again
 

Wat is licht

Robin vraagt zich af waar licht vandaan komt. En waarom ze een schaduw heeft. Als ze met mama op een kampeeruitje is, ontdekt Robin dat er veel lichtbronnen zijn. De zon, de sterren, een vuurvliegje … Aan het einde van het uitje heeft mama nog een grote verrassing! De serie Dat wil ik weten! bestaat uit verhalen vol prikkelende vragen en ontdekkingen bij basisprincipes uit de natuurkunde en biologie. Elk boek bevat daarnaast tips voor proefjes en puzzeltjes als verwerking. Ideaal voor in de klas én thuis.

€ 16.50

Read more...

Wat is licht
 

Dead Snow 2 Red VS Dead

Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters) is terug! Dead Snow: Red vs Dead is het vervolg op de cultklassieker Dead Snow uit 2009. Dit vervolg treed wederom in de voetsporen van klassiekers als Shaun of the Dead en Evil Dead door zijn overmatige gebruik van horror en komedie. Met een hoog tempo, sterke visuele grappen en een paar spectaculaire set pieces zijn alle ingrediënten aanwezig voor een nieuwe publieksfavoriet. Martin is de enige overlevende van het gevecht met de nazi-zombies uit het eerste deel en wordt door de politie verdacht van het vermoorden van zijn vrienden. Maar er is ook goed nieuws: zijn afgehakte arm is er weer aangezet. Helaas blijkt het de arm van nazigeneraal Herzog te zijn. Intussen gaat de aanval van de nazi's door en Martin krijgt hulp van de Amerikaanse zombie squad. In een poging de opmars van de nazi's te stuiten wekt Martin Russische doden tot leven, waarmee alles gereed is voor de grote confrontatie.

€ 10.99

Read more...

Dead Snow 2 Red VS Dead
 

Een Vuist Vol Verrassingen

Op een dag stond Ger Lugtenburg voor mijn bureau en trommelde op zijn karakteristieke wijze met zijn vingers het intro van het programma dat veertig jaar later tot deze DVD zou leiden. De eerste uitzending vond plaats op 1 november 1963; de verjaardag van mijn moeder. Op het moment dat ik niet meer wist hoe ik verder moest, pakte ik de telefoon die naast de microfoons stond en besloot ik mijn moeder voor de tweede maal die dag te feliciteren. Het was één van de vele hilarische momenten uit mijn televisiecarrière, want ten gehore van alle kijkers gaf zij ongezouten kritiek op mijn eerste programma. Uniek waren ook mijn, zoals altijd geheel geïmproviseerde, gesprekken met Wim Kan, Wim Sonneveld en Toon Hermans, alsmede kopstukken van de volgende generatie. Daarbij niet te vergeten mijn interviews met coryfeeën uit de muziek, politiek en de wereld der dieren. Absoluut legendarisch was het debuut van Lee Towers, die door mij 'de zingende kraandrijver' werd genoemd. Als hoogtepunt beschouw ik het onthullende gesprek met brandkastenkraker Aage M, waarover heel Nederland nog dagen napraatte. Ik hoop dat U aan deze 'Vuist Vol Verrassingen' net zoveel plezier beleeft, als ik bij het terugkijken. Willem Duys Met gastoptredens van o.a.: Adamo - Wim Kan - Henk Elsink - Conny Stuart - Johnny Jordaan - Snip & Snap - Jasperina de Jong - Willem Ruis - Anita Kerr Singers - Rita Reys - Tante Leen - Ton van Duinhoven - Lee Towers - Aage M. - Paul van Vliet, en vele anderen…

€ 10.99

Read more...

Een Vuist Vol Verrassingen
 

First Man

De Oscar-winnende regisseur Damien Chazelle en megaster Ryan Gosling bundelen weer hun krachten om het adembenemende verhaal te vertellen achter de eerste bemande vlucht naar de maan. We volgen Neil Armstrong en krijgen een intieme kijk op zijn perspectief op weg naar de iconische Apollo 11 missie. Gebaseerd op het boek van James R. Hansen, legt de film de hoogte- en dieptepunten bloot die Armstrong, zijn familie, zijn collega's en de hele wereld hebben ervaren tijdens de meest gevaarlijke missie uit de geschiedenis. Winnaar Golden Globe voor best original score.

€ 10.99

Read more...

First Man
 

Virale verkooptechnieken

In deze tweede, volledig herwerkte uitgave, biedt top coach Peter Stinckens u een inzicht in verkopen. Maar niet op een manier zoals u die misschien van een boek over verkopen verwacht. In dit boek pelt u samen met de auteur het verkoopproces laag voor laag weg en krijgt u een helder inzicht in de denkprocessen en interactie mechanismes die tot een verkoop of een aankoop leiden. Stap voor stap ontdekt u hoe goede verkopers de werking van ons brein kunnen gebruiken om steevast resultaten neer te zetten. Resultaten die niet enkel hun eigen organisatie dienen, maar resultaten die ook de klant ten diensten staan. Door een grondige focus op de klant te behouden, bij elke stap van het proces, zal u met een verkoop niet alleen een klant maken, maar een enthousiaste wederverkoper van elke klant maken. Iets wat u dag na dag nieuwe resultaten zal opleveren. Het boek biedt u een verkoop training, een handvat voor sales managers en alle informatie over verkoop en verkopen die u ooit nodig zal hebben.

€ 20.56

Read more...

Virale verkooptechnieken
 

Lama Bloempot

Lama bloempot van Kikkerland. Bloempot in de vorm van een lama. Kleur: wit. Geschikt voor een klein plantje zoals een cactus of vetplant. Geweldig voor liefhebbers van lama's. Een blikvanger in het interieur. De lama bloempot is gemaakt van keramiek. Lekt niet na het water geven. Kleine bloempot; is altijd een mooi plekje voor te vinden in huis. Afmeting: 7,8 x 14,8 x 13 centimeter.

€ 17.99

Read more...

Lama Bloempot
 

Tinkerbell De Verloren Schat (Blu Ray DVD)

Laat je fantasie de vrije loop in een betoverende nieuwe film met 's werelds meest geliefde elfje in de hoofdrol! De herfstpret belooft dit jaar speciaal te worden. Er zal een zeldzame volle maan zijn, waardoor de elfjes een bijzondere maansteen kunnen gebruiken om de Elfenstofboom te maken, die de bron is van al hun magie. Maar wanneer Tinkerbell per ongeluk heel Pixie Hollow in gevaar brengt, moet ze de zee oversteken op een geheime missie om alles weer goed te maken. Met wat hulp van haar vriend Terence, en een charmante, volkse glimworm genaamd Blaze, trotseert Tink een verbazingwekkende nieuwe wereld en ontdekt ze wat de allergrootste schat is. Tinkerbell en de verloren schat is een bijzonder verhaal over de kracht van echte vriendschap. Een film waar het hele gezin keer op keer van wil genieten!

€ 18.99

Read more...

Tinkerbell De Verloren Schat (Blu Ray DVD)
 

Mickey Mouse Clubhouse Lang Leve De Natuur

Voeg je bij Mickey, Donald en de rest voor veel pret, verrassingen en blauwe luchten! Iedereen is opgetogen, want vandaag is het grote Clubhuis Kampeerfestijn. Help je vriendjes de juiste Mouse-doe-dingen uit te kiezen om hun tenten op te zetten, glibberige vis te vangen in het meer en hun kampeeronderscheidingen te verdienen. Ga daarna met Mickey en Minnie mee op junglesafari om een zeldzame bloem te zoeken. Er is altijd een wereld vol plezier onder de zon in Lang leve de natuur!

€ 11.99

Read more...

Mickey Mouse Clubhouse Lang Leve De Natuur
 

Toon Hermans One Man Shows 1958 1997

Toon Hermans is dé artiest van de twintigste eeuw. Zijn optredens waren legendarisch, de televisie uitzendingen historisch. Als Toon op televisie was, waren de straten leeg en verlaten. Heel Nederland kende hem, hij was niet alleen populair bij het publiek, maar geliefd geworden onder het volk. Nooit had Nederland zo gelachen. In deze dvd collectie treft u alle 11 One Man Shows van Toon Hermans aan tussen 1958 en 1997.

€ 72.99

Read more...

Toon Hermans One Man Shows 1958 1997
 

Total Destruction

Total Destruction is een registratie van Megadeth uit 2012 en is uitgebracht onder het label Dee2records Showlight

€ 13.99

Read more...

Total Destruction
 

Ik was negen toen ik moest trouwen

'Ik heet Nojoud en ik kom uit Jemen. Mijn ouders hebben me gedwongen te trouwen met een man die drie keer zo oud was als ik en die me seksueel misbruikte en sloeg. Op een dag ging ik de deur uit om brood te kopen en besloot toen dat ik niet meer terug zou gaan. Ik ging naar de rechtbank en vroeg om bescherming. Ik bleef daar wachten, net zolang tot een rechter bereid was naar me te luisteren.' Dankzij de hulp van een vrouwelijke advocaat, internationale hulporganisaties en de lokale media, lukte het Nojoud om haar scheiding erdoor te krijgen. Dit was een opmerkelijke gebeurtenis in Jemen, waar normaal gesproken iedereen zwijgt over het feit dat bijna de helft van alle meisjes wordt uitgehuwelijkt onder de wettelijke minimumleeftijd van vijftien jaar. Nojouds verhaal geeft andere meisjes de moed om zich te verzetten tegen de gebruiken van hun land. Ik was negen toen ik moest trouwen is het waargebeurde verhaal van een dapper meisje, dat wist te ontsnappen uit een gedwongen huwelijk.

€ 7.99

Read more...

Ik was negen toen ik moest trouwen
 

XXL Wijnglas (750 Ml)

XXL wijnglas (750 ml). Extra groot wijnglas, met een inhoud van 750 milliliter. Het XXL wijnglas is zo groot dat er bijna een hele fles wijn in past. Daardoor is het geschikt voor feestjes, verjaardagen en kerst bij je schoonouders. Het XXL wijnglas is ook een cadeau wat altijd in de smaak valt. Afmeting: 23,5 x 11,5 centimeter.

€ 9.99

Read more...

XXL Wijnglas (750 Ml)
 

Mylène Farmer Music Videos 1

Mylène Farmer - Music Videos 1 is een album van Mylène Farmer uit 2002

€ 17.99

Read more...

Mylène Farmer Music Videos 1
 

De melancholieke revolutie

Bekroond met de Henriëtte Roland Holst-prijs Aangetrokken door de verhalen van György Konrád reist Lieve Joris in de zomer van 1989 naar Boedapest, aan de vooravond van de herbegrafenis van Imre Nagy, de leider van de opstand van 1956. Als ze op het winderige Heldenplein staat te midden van een volk dat huilt om zijn verleden, vermoedt ze niet hoezeer het lot van de Hongaren haar de daaropvolgende maanden in de greep zal houden. Terwijl het communistische rijk in zijn voegen kraakt, ontdekt Lieve Joris hoe diep het systeem heeft ingegrepen in het persoonlijke leven van mensen, hoe onontkoombaar de trauma's zijn die in deze tijd van herwonnen vrijheid opwellen. Met een voorwoord van Renée Postma

€ 9.99

Read more...

De melancholieke revolutie
 

Fast Furious 5 (4K Ultra HD En Blu Ray)

Hoofdrolspelers Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson geven plankgas in deze zinderende actiethriller boordevol spectaculaire stunts, blitse bolides en bloedmooie meiden. In het exotische Rio de Janeiro vinden de legendarische Dom Toretto (Diesel) en de rebelse agent Brian O'Conner (Walker) elkaar terug aan de andere kant van de wet. Op de hielen gezeten door de nietsontziende Agent Hobbs (Dwayne Johnson) en een legertje corrupte smerissen in dienst van een moorddadige drugsbaron, trommelen Toretto en O'Conner hun maatjes uit de vorige Fast & Furious avonturen op voor wat de ultieme kraak moet worden: een levensgevaarlijke overval die hen 100 miljoen dollar zal opleveren!

€ 29.99

Read more...

Fast Furious 5 (4K Ultra HD En Blu Ray)
 

Friesland west

De populaire serie ANWB Fietskaarten is vernieuwd. Deze opvouwbare fietskaarten zijn ideaal voor wie meer wil dan alleen op knooppunten fietsen. Op de papieren routekaart staan veel details: fietspaden, fietsknooppunten, horeca, musea, campings, pontjes, LF-routes (Landelijke Fietsroutes), fietsverhuur en toeristische informatie. De kaart fungeert als handige routeplanner en heeft een schaal van 1:66.666. In totaal zijn er 40 ANWB Fietskaarten, van de Wadden tot Maastricht en van Den Haag tot de Achterhoek. Plan je fietsroute door Nederland voortaan met overzichtelijke ANWB Fietskaarten!

€ 10.99

Read more...

Friesland west
 

Schattige Kat Mok

Schattige kat mok van Winkee. Een roze beker met daarop een schattige poes. De staart van de poes is ook het oor van de mok. Aan de binnenkant staat de tekst: MEOW. Een originele beker voor elke dierenvriend. De mok heeft een inhoud van 500 milliliter. Afmeting: 16 x 12 x 11 centimeter.

€ 12.99

Read more...

Schattige Kat Mok
 

Product modelleren met SolidWorks

Dit product bestaat uit een boek inclusief website met hierop o.a. het online boek. SolidWorks is in de wereld van de productontwikkeling een veelgebruikt 3D-CAD programma. Door het grote gebruiksgemak onderscheidt SolidWorks zich van vele andere CAD programma's en is de meest gebruikte ontwerpsoftware in het onderwijs. Jaarlijkse updates, en vele plug-ins voor talloze specifieke toepassingen, hebben het inmiddels tot een van de meest uitgebreide en veelzijdige CAD programma's op de markt gemaakt. Met 'Productmodelleren met SolidWorks' vindt de beginnende student snel (zelfstandig) zijn weg in het programma, terwijl de gevorderde student het boek als een naslagwerk kan gebruiken. Aan de hand van geleide oefeningen wordt kennis gemaakt met een onderwerp, daarna is er voor elk onderwerp meer verdieping zodat de student de principes van het programma echt doorgrondt. Na elk hoofdstuk zijn er (online) oefeningen waarmee de stof in de praktijk gebracht kan worden en de vaardigheid van de student wordt vergroot. Na het doornemen van dit boek is een gebruiker in staat om een samengesteld product van behoorlijke complexiteit zo te modelleren dat de 'design intent' in het model is vastgelegd. De student weet hoe externe relaties in het model gebruikt kunnen worden, hoe ontwerpvarianten gemaakt kunnen worden en hoe foutmeldingen in het model opgelost kunnen worden. De nieuwe druk van dit populaire Nederlandstalige naslagwerk en leerboek is geheel herzien en bijgewerkt voor SolidWorks 2021. Deze editie is in kleur uitgevoerd en bevat vele illustraties. Het aantal oefeningen na elk hoofdstuk is uitgebreid. Naast de algemene onderwerpen die in het boek behandeld worden, zijn er online nog enkele hoofdstukken te vinden over specifieke onderwerpen, zoals het modelleren van metalen onderdelen (sheetmetal, weldments, lassen), kunststof onderdelen en dubbelgekromde vormen.

€ 55.50

Read more...

Product modelleren met SolidWorks
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 1349 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme