Split (4K Ultra HD En Blu Ray)

Kevin heeft 23 verschillende persoonlijkheden. Het ene moment draagt hij een bril en heeft hij smetvrees, de andere keer draagt hij vrouwenkleren. Wanneer één van zijn persoonlijkheden drie meisjes ontvoert en opsluit in een kelder onder zijn huis, slaan zijn stoppen door. De drie meisjes proberen, met behulp van zijn andere persoonlijkheden, bijvoorbeeld de negenjarige Hedwig, te ontsnappen. Ze moeten dit doen voordat zijn 24ste persoonlijkheid op de proppen komt: het beest...

€ 29.99

Read more...

Split (4K Ultra HD En Blu Ray)
 

Marketing Kernstof

Marketing Kernstof is een uitgebreide introductie in het vakgebied marketing. Het boek beschrijft de belangrijkste marketingbegrippen, -theorieën en -modellen. Het boek besteedt aandacht aan onderwerpen als marketingomgeving, -organisatie en -planning, consumentengedrag en markt- en marketingonderzoek. Deze nieuwe editie is uitgebreid met actuele voorbeelden en artikelen. Ten opzichte van de vorige editie is in deze editie meer aandacht gegeven aan verkoop en verkoopmanagement als essentieel onderdeel van marketing. De nieuwe editie voldoet aan de meest recente NIMA-exameneisen voor de examens voor de module NIMA A1 Marketing Medewerker en de specialisatiemodule NIMA A2 Marketing Medewerker. Bij dit boek is een apart opgavenboek beschikbaar Marketing Kernstof Opgaven. - Zeer complete introductie op het vakgebied marketing; - sluit aan bij NIMA-A exameneisen; - rijke digitale ondersteuning en apart oefenboek Marketing Kernstof Opgaven. Bij dit studieboek hoort een rijke digitale leeromgeving, Prepzone. https://campagnes.noordhoffuitgevers.nl/prepzone-titellijst/) Met Prepzone kunnen studenten zich slim voorbereiden op tentamens dankzij oefentoetsen, video's en begrippentrainers. Ze krijgen twee jaar toegang tot Prepzone met de code voorin hun nieuwe boek. Docenten kunnen met Prepzone profiteren van extra lesmateriaal, opdrachten, collegesheets en casuïstiek door in te loggen met hun Noordhoff docentaccount. Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats. Doelgroep Geschikt voor hbo-studenten die een commerciële, bedrijfskundige of bedrijfseconomische opleiding volgen en voor studenten en professionals die zich voorbereiden op het NIMA A-examen. Het boek is te gebruiken vanaf de propedeuse. De auteur Hans Vosmer is docent Marketing Management aan Nyenrode Business Universiteit. Eerder was hij docent aan de opleiding Commerciële Economie van Hogeschool van Amsterdam. Hij zat in de examencommissie van het NIMA.

€ 89.95

Read more...

Marketing Kernstof
 

Runner

In de nasleep van de BP olieramp, ziet New Orleans politicus Colin Price (Nicolas Cage) zijn idealistische plannen voor de heropbouw van zijn stad stuk voor stuk in duigen vallen; wanneer zijn eigen leven mysterieus verziekt wordt door corruptie, schandalen en bedrog.

€ 5.99

Read more...

Runner
 

Shoemark Boekenlegger

Shoemark boekenlegger van Kikkerland. Boekenlegger in de vorm van een jongetje. Nylon bladwijzer die eruit ziet als een poppetje. De voeten van het bladwijzer jongetje steken onder de pagina's van het boek uit. De Shoemark boekenlegger onthoud precies waar je bent gebleven met lezen. Lengte: 13 centimeter.

€ 7.99

Read more...

Shoemark Boekenlegger
 

Brahms Schumann

Brahms Schumann is een album van Sarah Beth Briggs uit 2019 en is uitgebracht onder het label Avie Records

€ 12.99

Read more...

Brahms Schumann
 

Diamant Glas Met Regenboogeffect (set Van 2)

Diamant glas met regenboogeffect (set van 2) van Winkee. Set van twee glazen die een diamantvorm hebben en voorzien van van een vrolijk regenboogeffect. In dit glas zien zelfs de gewoonste drankjes er chique uit. De diamant glazen kunnen rechtop staan of op hun zij. Afmeting verpakking: 13 x 10 x 20 centimeter.

€ 24.99

Read more...

Diamant Glas Met Regenboogeffect (set Van 2)
 

De weduwe Couderc

De vreemdeling die op een stille plek zonder bagage in de bus stapte, trok de aandacht van alle vrouwen. Ook van de weduwe Couderc, die hem bijna uitdagend aankeek. Het wekte dan ook geen verbazing dat hij even na haar uitstapte en haar inhaalde. Geen man kon haar bang maken en een extra kracht op de boerderij was welkom. Nog voor hij haar aansprak, had ze al besloten hem in huis te nemen.

€ 15.00

Read more...

De weduwe Couderc
 

Gotham Seizoen 1

Het goede. Het kwaad. Het begin. James Gordon is de nieuwe detective in Gotham City. Hij wijdt zich aan de taak om zijn geliefde metropolis in haar oude glorie te herstellen. Wanneer hij de zaak krijgt van een vermoord stel uit een elitair milieu, belooft hij hun ontredderde achtergebleven zoon Bruce Wayne dat hij de moordenaar zal vinden. Een zware taak voor James, en een kostbare obsessie. Eentje die hem en ons meesleept in de grauwe en spannende wereld van Gotham. Deze succesvolle serie, van de talenten achter The Mentalist, CSI, Nikita en Gossip Girl, is gebaseerd op de DC Comics-figuren die al generaties lang geliefd zijn bij het publiek. We duiken diep in de overleveringen van Batman om de duistere lagen van corruptie te ontmantelen die heersen over Gotham City, de geboortegrond van de meest iconische schurken ter wereld. In dit nooit eerder vertelde hoofdstuk zien we de wereld waarin bizarre figuren konden ontstaan als Catwoman, de Penguin, de Riddler, Two-Face en de Joker. Zet je schrap voor het razend spannende en vermakelijke zesdelige, tweeëntwintig afleveringen durende seizoen 1!

€ 35.99

Read more...

Gotham Seizoen 1
 

Opblaasbaar Looprek

Opblaasbaar looprek van Out of the Blue. Een opblaasbaar rek om je te helpen met lopen of beter gezegd: om te doen alsof. Grappig cadeau voor iemand die oud wordt, om diegene te plagen, maar ook als je als ouder persoon verkleed gaat met carnaval. Het looprek is ongeveer 90 centimeter hoog.

€ 10.99

Read more...

Opblaasbaar Looprek
 

Scintilli

Scintilli is een album van Plaid uit 2011 en is uitgebracht onder het label Warp

€ 17.99

Read more...

Scintilli
 

Hygge Lifestyle Kaarten

Hygge Lifestyle kaarten van Gift Republic. Set van honderd kaarten met tips voor een hygge levensstijl: het Deense begrip voor gezelligheid. De teksten zijn geschreven in het Engels. Afmeting verpakking: 15 x 9 x 4 centimeter.

€ 10.99

Read more...

Hygge Lifestyle Kaarten
 

Puntenslijper Prullenbak Zwart

Puntenslijper prullenbak van Balvi. Prullenbak in de vorm van een puntenslijper. Prullenbak in het zwart, die eruit ziet als een grote puntenslijper. Handig voor op plekken waar veel kinderen komen. Ook een leuke prullenbak voor in de kinderkamer of in een speelgelegenheid. Afmeting: 21 x 21 x 29 centimeter.

€ 30.99

Read more...

Puntenslijper Prullenbak Zwart
 

Mok I Hate You

Mok I Hate You. Witte mok met in het groot de tekst: I HATE YOU. Maar als je beter kijkt zie je staan: I really hate when you are not with me. Een beker om cadeau te geven aan je geliefde. Inhoud: 325 milliliter. Hoge kwaliteit sublimatie print, kan in de vaatwasser en magnetron.

€ 12.99

Read more...

Mok I Hate You
 

Welzijn

Deze module zal de volgende onderwerpen bevatten: Gezond zijn en blijven (inleiding), leefstijlen in de westerse welvaart, gezonde voeding en bewegen, overwin de verslaving, actief in vitaal perspectief, alles op een rij.

€ 8.35

Read more...

Welzijn
 

Summertime Symphony

Summertime Symphony is een album van Jamie Coe uit 2021 en is uitgebracht onder het label Jasmine

€ 14.99

Read more...

Summertime Symphony
 

Brûler Le Feu 2

Brûler Le Feu 2 is een album van Juliette Armanet uit 2022 en is uitgebracht onder het label Universal

€ 46.99

Read more...

Brûler Le Feu 2
 

Bierdopjes Wereldkaart

Bierdopjes wereldkaart. Houten wereldkaart om bierdopjes in te plaatsen. Wereldkaart uit verschillende onderdelen van hout met openingen om bierdopjes van bierflesjes in te doen. Kaart van hout met gaten voor kroondoppen van speciaalbier. Gemaakt van hout. Afmeting: 150 x 91 centimeter.

€ 49.99

Read more...

Bierdopjes Wereldkaart
 

De poolgebieden

De poolgebieden staan bekend om hun ijzingwekkende schoonheid. Die fraaie beelden worden nog veel mooier als je de verhalen erachter kent: de extreme prestaties van al die mensen, dieren en planten die weten te overleven in de wereld van sneeuw en ijs, storm, kou en duisternis. Daarover gaat 'De poolgebieden voor in bed, op het toilet of in bad'. * Waarom eten ijsberen geen pinguïns? * Wat is bloedsneeuw? * Hoe overleeft een bevroren grondeekhoorn? * Wat is de lol van kamperen bij -40C? * Waarom kreeg een poolreiziger de Nobelprijs voor de Vrede? * Hoeveel woorden hebben Groenlanders nu echt voor sneeuw? * Waarom zijn doodgevroren vingers zwart en niet wit? De korte hoofdstukjes behandelen een breed spectrum aan poolverhalen, letterlijk van A tot Z: over planten en dieren en hun wonderlijke aanpassingen, over landschap en klimaat, over poolculturen en de uitzonderlijke moed van poolreizigers, vroeger en nu.

€ 7.99

Read more...

De poolgebieden
 

Dash Integrated Headset Step Onderdelen

CORE Dash Integrated Headset - Step Onderdelen

Toppresterende headset voor een betaalbare prijs.

De Dash Integrated Pro Scooter Headset van CORE is een betaalbare, maar toch door pro-rijders geteste en goedgekeurde, geïntegreerde headset voor je scooter of BMX. Het maakt gebruik van enkelvoudig afgeschermde lagers voor extra sterkte en om het minder waarschijnlijk te maken dat de headset stuk gaat.

Technische kenmerken

 

2x enkelvoudig afgeschermde lagers

1x bovenkap met rubberen pakking

1x hogere compressieschijf, om het lopen van de bovenkap te voorkomen

1x crownrace

Headsettype: Integrated 1 1/8"
Compatibel met: Voorvorken zonder schroefdraad
Lager type: Sealed
Crown race: Ja
C-ring: Aluminium

€ 23.95

Read more...

Onderdelen
Dash Integrated Headset Step Onderdelen
 

Deadly Lullabyes Live

Deadly Lullabyes - Live is een album van King Diamond uit 2018 en is uitgebracht onder het label Metal Blade

€ 24.99

Read more...

Deadly Lullabyes Live
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 1134 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme