Showtec Doek voor trusspoot 2m zwart

Wil je een trusspootje verbergen of aankleden? Dan kun je je truss voorzien van een zwarte cover met dit Showtec doek met een lengte van 2 meter. Dit spandex doek past op vierkante 30cm truss.

€ 71.55

Read more...

Wil je een trusspootje verbergen of aankleden Dan kun j Truss statieven Truss statieven
Showtec Doek voor trusspoot 2m zwart
 

Sterven is doodeenvoudig. Iedereen kan het

De Denker des Vaderlands, René Gude, is stervende. Voor Human sprak Wim Brands met hem over wat er werkelijk toe doet in het leven, over humeurmanagement en over de troost van de filosofie. Juist nu de dood voor de deur staat, blijken filosofische vaardigheden handig om de gemoedsrust te bewaren. Als je goed over de inrichting van je leven hebt nagedacht, hoef je op het eind niet nog van alles goed te maken. Wie een beetje nadenkt hoeft zich ook niet te verliezen in bozige theorietjes over het bittere lot dat je treft. Natuurlijk dat soort sombere emoties zijn er wel, maar je kunt leren om ze niet kunstmatig, door verkeerd gebruik van je verstand, te verlengen. En wat het sterven zelf betreft: dat moet toch tamelijk eenvoudig zijn. Tot nu toe is het iedereen gelukt. René Gude is Denker des Vaderlands, oud-directeur van de ISVW en voormalig hoofdredacteur van Filosofie Magazine. Over hem publiceerde Wilma de Rek eerder het boek Stand-up filosoof, de antwoorden van René Gude. Wim Brands maakt het tv-programma VPRO Boeken, verzorgt uitzendingen over filosofie voor Human en is dichter.

€ 9.00

Read more...

Sterven is doodeenvoudig. Iedereen kan het
 

Het Wilde Eiland 2 Vuurlicht

In Vuurlicht, het tweede deel in de Wilde eiland-serie van bestsellerauteur Karen Swan, is het de zomer van 1929 en Mhairi MacKinnon is wanhopig op zoek naar een echtgenoot. Op het kleine, afgelegen St Kilda zijn haar opties beperkt. Via haar buurman kan ze mee naar het naastgelegen eiland Harris tijdens de laatste oversteek van het jaar, voordat St Kilda in de herfst door de ruige zee afgesloten wordt van de buitenwereld. Als Mhairi terugkeert heeft ze haar hart verloren - maar niet aan haar kersverse verloofde. In plaats daarvan is ze hartstochtelijk verliefd op een man die nooit de hare zal zijn, en bovendien wordt ze na de winter op Harris verwacht, om daar voorgoed bij een vreemdeling te gaan wonen. Dan wordt bekend dat St Kilda zal worden geëvacueerd, waardoor Mhairi en haar geliefde een paar maanden uitstel krijgen. Maar behalve romantische gestolen uren brengt de zomer ook hartzeer voor Mhairi en haar vriendinnen Effie en Flora. En als er een lichaam wordt gevonden op het verlaten eiland, heeft dit voor alle drie grote gevolgen.. De Wilde eiland-reeks van Karen Swan is een wervelende serie vol drama, spanning en mysterie, met sterke vrouwen in de hoofdrol. Voor de fans van Lucinda Riley, Delia Owens en Santa Montefiore. 'Dit is een boek waar je zo lang mogelijk van wilt genieten, maar ook in één ruk wilt uitlezen.' - Jill Mansell Wanneer verschijnt Het Wilde Eiland 2 - Vuurlicht? Het Wilde Eiland 2 - Vuurlicht verschijnt op 26-09-2023. Door wie is Het Wilde Eiland 2 - Vuurlicht geschreven? Het Wilde Eiland 2 - Vuurlicht is geschreven door Karen Swan.

€ 22.99

Read more...

Het Wilde Eiland 2 Vuurlicht
 

Little woodland adventures haken met Dendennis

Haken met Dendennis in een handomdraai! Met dit Little Woodland Adventures-haakboek maak je de allerleukste haakprojecten voor de kinderkamer. De vrolijke bosdieren - in de vorm van kleedjes, babyspeeltjes, amigurumi en nog veel meer - zijn eenvoudig te haken. Voor elk project gebruik je zachte garens en fijne pastelkleuren. Dennis legt je de technieken haarfijn uit met handige illustraties - en binnen de kortste keren maak je je eigen schattige én bruikbare babyaccessoires. Haak slingers, een speelgoedmand, kussentjes en knuffeltjes, stuk voor stuk in dezelfde stijl; ruim twintig projecten voor een compleet ingerichte kamer!

€ 16.99

Read more...

Little woodland adventures haken met Dendennis
 

Koelkast Broodtrommel

Koelkast broodtrommel van Suck UK. Broodtrommel die eruit ziet als een retro koelkast. De metalen lunchbox heeft een ouderwetse sluiting, het woord fridge aan de bovenkant. Hij komt met 150 stickers die lijken op koelkastmagneten. Jouw lunch wordt stijlvol vervoerd in deze ruime lunchtrommel. Afmeting: 12,5 x 24 x 9 centimter.

€ 18.99

Read more...

Koelkast Broodtrommel
 

Hot Licks. Exercises And Creative Tips For The Ele

Na zijn 'Hot Licks for the Acoustic Guitarist' (GW 1064) richt Alberto Lombardi zich nu op de elektrische gitaar, zijn hoofdinstrument. Het doel van zijn lessen is, naast het sterker maken van je handen, patronen en ideeën aan te reiken zodat je zelf verder kunt experimenteren.

€ 22.99

Read more...

Hot Licks. Exercises And Creative Tips For The Ele
 

I Care A Lot

De succesvolle Marla Grayson (Rosamund Pike) werpt zich op als wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zouden zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten. Maar wanneer ze in contact komt met Jennifer Peterson, een schijnbaar perfect nieuw slachtoffer, beseft ze al snel dat ook Jennifer niet is wie ze lijkt te zijn. Terwijl Marla krampachtig vasthoudt aan haar ongrijpbare 'American Dream', staat haar een ijzingwekkend avontuur te wachten.

€ 16.99

Read more...

I Care A Lot
 

Strictly The Best 52 53

Strictly The Best 52 & 53 is een album met verschillende uitvoerenden uit 2015 en is uitgebracht onder het label VP Greensleeves

€ 16.99

Read more...

Strictly The Best 52 53
 

Love Letter Kill Shot

Love Letter Kill Shot is een album van Disciple uit 2019 en is uitgebracht onder het label NEW

€ 17.99

Read more...

Love Letter Kill Shot
 

American Classics

American Classics is een album met verschillende uitvoerenden uit 2005 en is uitgebracht onder het label Chandos

€ 18.99

Read more...

American Classics
 

De Hovenier in de hemelse Tuin

"Het lezen en zingen van de Akathist-hymnen is een traditioneel gegeven in de Orthodoxe Kerk, en is in de Kerk van Rusland zeer verspreid en geliefd. De hymnen drukken gevoelens uit van een gelovig hart. Zijne Gelukzaligheid Wladimir, metropoliet van Kiev en heel Oekraïne Wij hopen dat dit boek U zal helpen om uw gebeden op te zenden tot onze Heer Jezus Christus voor hen die U lief zijn, en in het algemeen voor alle mensen op deze wereld. Zijne Eminentie Simon, Aartsbisschop van Brussel en België De vijf akathisten zijn poëtische lofhymnen over heiligen uit onze streken. Ze werden, net als de akathisten over de Passie en over de Opstanding van Christus, op kundige wijze in het Frans gecomponeerd door Claude Lopez-Ginisty. De vertaling is van de hand van Archimandriet Thomas, abt van het Orthodox Klooster in Pervijze. Hij vulde deze publicatie aan met een nieuwe akathist over Christus' Geboorte. De dienaar Gods Nikodim"

€ 19.95

Read more...

De Hovenier in de hemelse Tuin
 

3D Puzzel Van Hout Haai

3D houten puzzel van Kikkerland. Driedimensionale puzzel van hout in de vorm van een dier. De puzzelstukken zijn vooraf in het hout gelaserd om zelf uit te drukken. Geen lijm of gereedschap nodig om de 3D houten puzzel in elkaar te zetten. Wordt geleverd met instructies. Deze houten 3D puzzel kan in elkaar worden gezet en daarna ook weer uit elkaar worden gehaald. Natuurlijke uitstraling en zeer decoratief in elk interieur. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Verschillende puzzels variëren tussen de 33 en 105 stukjes.

€ 10.99

Read more...

3D Puzzel Van Hout Haai
 

Magnolia

Magnolia is een album van Turnover uit 2013 en is uitgebracht onder het label Run For Cover

€ 23.99

Read more...

Magnolia
 

Verdrinken

Na Onder mijn huid (over sexting) en Vijftien (over grooming) is er nu Verdrinken: over bingedrinken. Een superspannende roman van Marlies Slegers. De zestienjarige Eliza wil met haar vriend Lars en een vriendengroep op vakantie naar Blanes, Spanje. Tien dagen feesten in de zon en op het strand! En daar hoort ook drank bij, vinden haar vrienden. Eliza verliest zich in drankspelletjes, een verliefdheid en stappen aan de Spaanse Costa Brava. Het wordt vast een vakantie om nooit te vergeten! Maar dan loopt het gruwelijk uit de hand en wordt er een lichaam gevonden… Wie spreekt de waarheid? Wie kan wie nog vertrouwen? Over Vijftien: "Marlies Slegers heeft het weer geflikt: een intens, (helaas) superrealistisch en actueel verhaal met een duidelijke waarschuwing voor de jeugd. Weer wist Marlies onder mijn huid te kruipen en me te doen rillen.' Biebmiepje.nl

€ 16.99

Read more...

Verdrinken
 

Sparrow Slaschaal En Bestek Wit

Witte Sparrow slaschaal en bestek van Qualy. Saladeschaal met slabestek met vogeltjes. Gemaakt van polypropyleen. Moderne variant van slabestek. Afmeting: 24 x 30 x 16 centimeter.

€ 33.99

Read more...

Sparrow Slaschaal En Bestek Wit
 

The Lion King

Simba, Mufasa, Nala, Timon en Pumbaa zijn terug en beter dan ooit! Deze onvergetelijke Disney-klassieker volgt de avonturen van Simba, de zoon van leeuwenkoning Mufasa. Simba is een leeuwenwelp die niet kan wachten om zelf koning te worden. Terwijl Simba geniet van een onbezorgde jeugd in zijn vaders koninkrijk, smeedt zijn oom Scar samen met een groep hyena's snode plannen. Hij wil zowel Mufasa als Simba uit de weg ruimen en zo zelf de macht grijpen. Helemaal alleen in de woestijn moet Simba zien te overleven, maar al snel komt hij het hilarische stokstaartje Timon en zijn hartelijke vriend Pumbaa het wrattenzwijn tegen. Samen gaan ze een zorgenloos leven tegemoet, ofwel ''Hakuna Matata''. Dit verhaal waarin moed, loyaliteit en hoop samen komen, maken dit een tijdloos en overgetelijk verhaal voor alle leeftijden. Winnaar van 2 Oscars, waaronder het prachtige nummer: Can You Feel the Love Tonight van Elton John.

€ 16.99

Read more...

The Lion King
 

Pinkeltje en 10 spannende verhalen

Net als Dick Laan geen verhalen meer weet te schrijven, komt Pinkeltje bij hem op visite. En terwijl Pinkeltje op de inktpot zit, vertelt hij over avonturen die hij lang geleden beleefd heeft. Nog voor hij met Pinkelotje getrouwd was... Zo werd hij eens gevangen genomen door de speelgoedindianen in het grote huis. En beleefde hij een spannend avontuur met Hupsakee, het opwindpoppetje. Als Pinkeltje de kapotte teddybeer van het meisje in het grote huis een beetje wil oplappen, moet hij zich plotseling verstoppen en kruipt hij in het gat in de buik van de beer.Maar dan gaat de moeder van het meisje de beer repareren en naait ze het gat met naald en draad dicht. Zou Pinkeltje er ooit nog uitkomen? Lees zelf maar!

€ 5.99

Read more...

Pinkeltje en 10 spannende verhalen
 

Handreiking inkoop en aanbesteden 2018

Als overheden, zoals: de staat, een provincie, een gemeente of een waterschap iets koopt, dan zijn zij gebonden aan het aanbestedingskader. Dit kader wordt gevormd door: de Aanbestedingswet 2012, gids proportionaliteit 2016 en aanbestedingsreglement Werken 2016. Daarnaast geeft de jurisprudentie van het Europese hof en Nederlandse rechters nader invulling en duiding van dit wettelijke kader. Tevens geeft de Commissie van Aanbestedingsexperts ook geregeld niet bindende adviezen. Al met al een omvangrijk kader die hoog dynamisch van aard is. Deze handreiking biedt een handzaam en leesbaar overzicht van de belangrijkste aanbestedingsrechtelijke vraagstukken. Iedereen die frequent te maken heeft met dergelijke vraagstukken, zich verre wil houden van de juridische punten en komma's maar wel wil beschikken over praktische kennis omtrent juridische inkoopprocessen heeft aan deze handreiking een ultiem naslagwerk. Aanbevolen door Alexander Klein Hofmeijer, advocaat bij Brackmann Aanbestedingsspecialist

€ 29.95

Read more...

Handreiking inkoop en aanbesteden 2018
 

Tried True

Tried & True is een album van Spinney Brothers uit 2021 en is uitgebracht onder het label Mountain Fever

€ 14.99

Read more...

Tried True
 

Tunisia And North Africa Musical A

Tunisia And North Africa: Musical A is een album met verschillende uitvoerenden uit 1980 en is uitgebracht onder het label Multicultural M

€ 16.99

Read more...

Tunisia And North Africa Musical A
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 442 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme