Boyz Toys Nepsteen Voor Sleutel

Nepsteen voor sleutel van Boyz Toys. Nepsteen met geheim vakje waar je een sleutel in kunt opbergen. Onopvallende steen die je tussen de andere stenen in je tuin kunt leggen, zodat hij niet opvalt. Leg je huissleutel klaar in de sleutel als je visite verwacht en zelf niet thuis bent. De nep steen maak je open aan de onderkant en dan kun je je sleutel erin doen. Alleen voor fietssleutels en sleutels voor cilinderslot. Ook heel geschikt voor geocaching om bijvoorbeeld travelbug of geo coin in te verstoppen. Gewicht: 138 gram. Afmeting van de nepsteen: 9 x 3,5 x 6 centimeter.

€ 8.99

Read more...

Boyz Toys Nepsteen Voor Sleutel
 

V3 180mm Sage 50° Longboard Truck

Paris - V3 180mm Sage 50° - Truck

De meest gewilde truck ter wereld! De Paris longboard truck 50 graden, nu de nieuwe V3!

 • Deze truck word per stuk verkocht, voor een set moet u er twee bestellen.

De 50° Paris V3 is alles wat een longboard-truck zou moeten zijn - speels, levendig, soepel en sterk... Ongelofelijk sterk!

De V3's worden geproduceerd met behulp van de nieuwe en unieke legeringsvormproces, waarbij technieken worden gebruikt die zijn afgeleid van gieten, extrusie en smeden. Dit geeft de V3 een moleculaire structuur die kracht biedt die veel verder gaat dan elke andere truck/onderstel op de markt.

Het nieuwe fabricageproces stelt Paris ook in staat om een echte T6-warmtebehandeling te gebruiken, voor nog meer duurzaamheid.

Paris heeft de hanger vernieuwd voor nog meer kracht en hebben deze opnieuw ontworpen door meer materiaal toe te voegen en de baseplate te versterken met een extra steunbalk om de sterkte te vergroten en bepaalde druk in het gebied te verminderen. 

Zelfs de urethaancomponenten van de truck zijn geüpgraded! De nieuwe vorm van de hanger biedt verbeterde ondersteuning en rebound, en de baseplates zijn nu uitgerust met met de hand gegoten, 96a urethane pivot cups, die een ultra-soepele draai en terugkeer naar het midden bieden.

 

Rijd Paris V3 180 mm 50 ° trucks als ...

 • je rijdt op een breed bord van 9 "tot 10"
 • u wilt een perfecte allround truck

 

Kenmerken van de Paris V3:

 • Gepatenteerd legeringsvormproces
 • Echte T6-warmtebehandeling
 • Sterkere, opnieuw ontworpen hanger
 • Assen van gelegeerd staal SCM440
 • Verbeterde 90a urethaan busformule
 • Opnieuw ontworpen conische busvorm
 • Lichtere, versterkte basisplaat
 • Vernieuwde SCM435 Kingpins van gelegeerd staal
 • 96a Hand gegoten Urethane Pivot Cups
 • Komt overeen met de rijhoogte van onze 43 ° -basisplaten
 • 50 ° basisplaatmarkeringssymbolen

 

The world’s most sought after truck! 

The 50° Paris V3 is everything a longboard truck should be—playful, lively, smooth, and strong. Unbelievably strong.

The V3s are produced using our new, proprietary alloy forming process, which utilizes techniques derived from casting, extrusion and forging. This gives the V3 a molecular structure that provides strength far beyond any other cast truck on the market.

The new manufacturing process also allows us to use a true T6 heat-treatment, offering further durability. 

We’ve redesigned the hanger’s barrel and shoulders adding more material, and reinforced the baseplate with an additional support beam to increase strength and reduce acute stress to the area. We’ve even modified the kingpin making it tougher and more resilient. 

Even the urethane components of the truck have been upgraded! Our top conical bushing’s new shape offers improved support and rebound, and the baseplates now come equipped with hand-poured, 96a urethane pivot cups, which provide an ultra-smooth turn and return to center.

The Paris V3 is also available in 165mm, and 150mm options.

Ride Paris V3 180mm 50° trucks if…

 • you ride a 9” to 10″ wide board
 • you want a perfect all-around truck

The Paris V3 Features:

 • Proprietary Alloy Forming Process
 • True T6 Heat Treatment
 • Stronger, Redesigned Hanger
 • SCM440 Alloy Steel Axles 
 • Improved 90a Urethane Bushing Formula
 • Redesigned Conical Bushing Shape
 • Lighter, Reinforced Baseplate
 • Redesigned SCM435 Alloy Steel Kingpins
 • 96a Hand Poured Urethane Pivot Cups
 • Matches Ride Height of our 43° Baseplates
 • 50° Baseplate Marker Symbols

€ 37.50

Read more...

Trucks
V3 180mm Sage 50° Longboard Truck
 

Mok Ben Ik Eindelijk Jarig 20 Jaar

Mok Ben ik eindelijk jarig. Witte mok met de tekst: Ben ik eindelijk 20, krijg ik zo'n kut mok! Een grappige koffiemok om cadeau te geven aan iemand die een mijlpaalleeftijd behaald. Het moderne equivalent van de foute T-shirts van vroeger. Inhoud: 325 milliliter. Hoge kwaliteit sublimatie print, kan in de vaatwasser en magnetron.

€ 12.99

Read more...

Mok Ben Ik Eindelijk Jarig 20 Jaar
 

Continuum Portrait

Continuum Portrait is een album van Continuum uit 2005 en is uitgebracht onder het label Naxos

€ 5.99

Read more...

Continuum Portrait
 

LD Systems MON 10 G3 PC hoes voor vloermonitor

De LD Systems MON 10 G3 PC is een perfecte hoes voor de gelijknamige vloermonitor. Je kunt de monitor in de hoes laten zitten tijdens gebruik. Er zit namelijk een oprolbare voorflap aan. Ook o.a. het bedieningspaneel en aansluitingen zijn toegankelijk.

€ 60.00

Read more...

De LD Systems MON 10 G3 PC is een perfecte hoes voor de Flightcases Flightcases
LD Systems MON 10 G3 PC hoes voor vloermonitor
 

Tweespraak

Anna Enquist (1945) studeerde klinische psychologie en piano. De carrière als pianiste heeft zij niet doorgezet. Zij debuteerde als dichteres in het tijdschrift Maatstaf en met de bundel Soldatenliederen (1991). In 2013 verscheen de verzamelbundel Gedichten 1991-2012. In het boek Tweespraak wordt uitgegaan van Enquists gedichten naar aanleiding van muziek die in de bundel Gedichten 1991-2012 zijn opgenomen. Met name op de gedichten waaraan een concreet muziekstuk ten grondslag ligt. Deze besprekingen worden vooraf gegaan door enkele hoofdstukken met relevante biografische gegevens, de vraag wat een goed gedicht over muziek eigenlijk is en een stukje muziekfilosofie. Het boek wordt afgesloten door een conclusie en een lijst met uitvoeringen van de genoemde composities op YouTube.

€ 17.95

Read more...

Tweespraak
 

Symphony 8 1421

Symphony #8; 1421 is een album van Hayden Wayne uit 2022 en is uitgebracht onder het label New Millenium

€ 16.99

Read more...

Symphony 8 1421
 

Marche Fatale

Marche Fatale is een album van Jean-Pierre Collot uit 2022 en is uitgebracht onder het label Winter And Winter

€ 18.99

Read more...

Marche Fatale
 

Dierenmok Koala

Dierenmok van Balvi. Beker in de vorm van een koala. Grote beker van keramiek die eruit ziet als een koala. De mok in de vorm van een dier heeft een inhoud van 400 milliliter en is een geschikt cadeau voor dierenliefhebbers. De mok van Balvi is geschikt voor in de vaatwasser en magnetron. Afmeting: 10 x 14 x 10 centimeter.

€ 13.99

Read more...

Dierenmok Koala
 

Jim, I'm Still Here

"Jim, I'm Still Here' is het tweede album van James Righton, onder zijn eigen naam; geproduceerd door David & Stephen Dewaele van Soulwax en uitgebracht op hun label DEEWEE. Als de frontman van Klaxons, hielp James een revolutie in de Britse muziek te creëren en bracht hij een jeugdsubcultuur voort. Jim, I'm Still Here' is een boeiende meditatie over de ervaring van de artiest met de pandemie. Een van de album tracks bevat Benny Andersson van de Zweedse pop legendarische band ABBA, met wie James heeft gewerkt aan het samenstellen van hun nieuwe live band."

€ 16.99

Read more...

Jim, I'm Still Here
 

Sémiramis

Het boek 'Sémiramis' van Paul Valéry koop je bij bookspot.nl, nu voor €90.00!

€ 90.00

Read more...

Sémiramis
 

Bewateringskristal

Bewateringskristal van Kikkerland. Planten krijgen automatisch water met dit bewateringskristal. Glazen kristal om te vullen met water, waarna het water afgeeft aan de potgrond van de plant. In het bewateringskristal gaat genoeg water voor drie tot vier dagen. Zo krijgt een plant nooit teveel of te weinig water. Gemaakt van handgeblazen glas. Met kurk om af te sluiten. Afmeting: 16 x 4,8 x 4,8 centimeter.

€ 13.99

Read more...

Bewateringskristal
 

The Wire The Complete Series

Geniet van misschien wel de meest bejubelde dramaseries aller tijden. Gezien vanuit het perspectief van de belangrijkste personages - de politie en haar doelwit - laat The Wire een wereld zien waar het simpele onderscheid tussen goed en kwaad en tussen misdaad en straf voortdurend op de proef wordt gesteld. Het eerste seizoen van de serie ging vooral over de vaak vergeefse pogingen van de politie om te infiltreren in een drugsbende in Baltimore-West. In seizoen twee en drie werden na het escaleren van de drugszaak nieuwe verhaallijnen geïntroduceerd, met daarin meer nadruk op de arbeidersklasse en op de manier waarop de politiek omgaat met de toenemende stedelijke problematiek. Seizoen vier hield het openbare schoolsysteem tegen het licht met op de achtergrond een nieuw drugsimperium en een nieuwe burgemeester, terwijl het vijfde en laatste seizoen inzoomde op de rol van de media bij het al dan niet aan de orde stellen van wat er daadwerkelijk speelde in de stad...Beleef de straat van dichtbij. Beleef The Wire.

€ 84.99

Read more...

The Wire The Complete Series
 

Twee linkerlaarzen

'We rennen door de donkere tuin, sluipzacht, Marijn in haar roze nachtjapon en ik op linkerlaarzen. Twee linkerlaarzen wennen sneller dan borsten en je kunt er rechtsom rondjes op rennen.' Juul en Marijn, twee opgroeiende meisjes, houden van rennen en van languit liggen in het gras. In de kas van Juuls overleden moeder bewaren ze hun verzamelingen: stukjes glas, lievelingswoorden, glibberige dingen, dansjurken. Als Marijn de liefde ontdekt, raakt hun wereld verstoord en behoort hun kindertijd plotseling tot het verleden. Laura Broekhuysen hanteert in dit verbluffend knap geschreven debuut de taal als instrument om ragfijn uit te beelden wat 'opgroeien' werkelijk behelst.

€ 7.49

Read more...

Twee linkerlaarzen
 

Scary Movie 3

"Ongelooflijke wereldschokkende gebeurtenissen schreeuwen om Cindy's aandacht; een invasie van aliens, een heel speciale videoband, eigenaardige graancirkels, de voorspellingen van ""The One"", angstaanjagend kijkende kinderen, ambitieuze blanke rappers en zelfs Michael Jackson ontbreekt niet. Al deze massale en levensgevaarlijke samenzweringen moet ze samen met de mensen om haar heen zien op te lossen. Is de wereld nog te redden… Signs, The Ring, 8 Mile, The Matrix… geen enkele blockbuster is veilig in deze film van de makers van Airplane en The Naked Gun!"

€ 7.99

Read more...

Scary Movie 3
 

Kinderboeken schrijven

Hoeveel criteria zijn er voor het schrijven van een goed kinderboek? Volgens Wim Dani zijn dat er acht, waaronder echtheid, humor en vaart. De acht criteria die hij hanteert worden in dit boek hoofdstuk voor hoofdstuk uitgewerkt, aan de hand van veel voorbeelden. Kinderboeken schrijven is daardoor een heel praktische handleiding, zowel voor cursisten die een schrijfopleiding volgen als voor degenen die in hun eentje aan een eerste manuscript werken. Tegelijkertijd biedt dit boek een persoonlijke visie op het creatieve schrijven voor kinderen. Wim Dani is schrijver van een groot aantal succesvolle boeken voor kinderen en jongeren, zowel fictie als non-fictie.

€ 9.99

Read more...

Kinderboeken schrijven
 

Infinity Waxinelichthouder 5 Kaarsjes

Infinity waxinelichthouder van Invotis. Waxinelichthouder met plek voor vijf theelichtjes. Door de spiegelende achtergrond lijkt het net alsof er honderden kaarsjes zijn aangestoken. Waxinehouder met infinity effect. De kandelaar is gemaakt van glas en is 30 x 28 x 7,5 centimeter groot. Hij weegt 2065 gram. Infinity waxinelichthouder in mooie cadeauverpakking.

€ 27.99

Read more...

Infinity Waxinelichthouder 5 Kaarsjes
 

Vaderdag Cadeaubox Medium

Vaderdag cadeaubox. Origineel cadeau voor Vaderdag, met een World's Best Farter mok, 4 in 1 multipen, blikje Hoppakee bier van Kraftbier, zakje pretzelmix (150 gram) en de wenskaart Dad You Are My Father. De cadeautjes zitten verpakt in een luxe geschenkdoos met speciaal Vaderdag cadeaubox label, dus je hoeft het niet meer in te pakken.

€ 29.99

Read more...

Vaderdag Cadeaubox Medium
 

Het dikke boek van alle bijzondere dieren

Wist je... * dat een pasgeboren girafje twee meter omlaag valt wanneer het geboren wordt? * dat axolotls die gewond raken nieuwe lichaamsdelen kunnen laten aangroeien? * dat het zweet van nijlpaarden roze is, en werkt als zonnebrandcrème? Een indrukwekkend boek vol ongelooflijke feiten en fascinerende verhalen over je favoriete dieren. Meer dan 100 dieren komen tot leven, van poema's tot pinguïns, van leeuwen tot lemuren.

€ 22.99

Read more...

Het dikke boek van alle bijzondere dieren
 

Holland Heritage Overzetveren

Een bijzondere ontdekkingsreis langs 150 rivierpontjes in 11 Nederlandse provincies, waar nog romantiek, rust, ruimte en dat oer-Hollandse sfeertje te vinden is. Laat je inspireren door de schitterende beelden, het mooie Nederlandse landschap en de bijzondere pontjes en fiets of rijd er eens langs! Holland op z'n mooist met commentaar van Thom Hoffman!

€ 9.99

Read more...

Holland Heritage Overzetveren
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 505 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme