Fish Groundswell Flowers 37 Longboard Complete

Arbor - Fish Groundswell Flowers 37" - Longboard Complete

De Arbor Fish Groundswell Flower is een compacte pintail met een verlengde Wielbasis en zachte flex voor cruisen in de stad en carven op lage snelheid.

A compact pintail with an extended Wielbasis and mellow flex for around town cruising and lower speed carving.

 

Deck: Top-Mount

Trucks: Paris Reverse 50° 150mm

Wielen: Arbor Mosh 65mm, 78A

Lagers: ABEC 5 Lagers with Spacers

Decklengte (Cm)

93

Decklengte (Inch)

37

Deckbreedte (Cm)

21

Deckbreedte (Inch)

8.375

Kleur

Bruin

Bouw

Esdoorn

Kicks

Geen Kick

Board

Compleet

Gebruik

Cruising

Montage Trucks

Topmount

Drop In Deck

Geen Drop

€ 189.95

Read more...

Longboards
Fish Groundswell Flowers 37 Longboard Complete
 

Glitter Wolf

Glitter Wolf is een album van Allison Miller's Boom Tic Boom uit 2019 en is uitgebracht onder het label Rpf

€ 18.99

Read more...

Glitter Wolf
 

Tolkien

TOLKIEN vertelt over de jeugdjaren van de visionaire schrijver J. R. R. Tolkien (Nicholas Hoult), waarin hij vriendschap, moed en inspiratie vindt bij een groep gelijkgestemden op zijn school. Hun band wordt in de loop der jaren alleen maar sterker, maar dreigt met het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog te breken. Al deze ervaringen en de liefde voor zijn muze Edith Bratt (Lily Collins) inspireerde Tolkien tot het schrijven van zijn wereldberoemde `Midden Aarde'-romans.

€ 6.99

Read more...

Tolkien
 

Step Fender Step accessoire

North - Step Fender - Step accessoire 

Dit is een remloos spatbord voor scooters. Het is compatibel met verschillende wieldiameters.

Het voorkomt dat de voet het wiel blokkeert, aangezien dit geen rem is.

€ 21.95

Read more...

Onderdelen
Step Fender Step accessoire
 

Bierpul Don'T Worry Beer Happy

Bierpul Don't Worry Beer Happy. Groot bierglas met de tekst Don't Worry Beer Happy aan beide kanten. Unieke bierpul voor mensen die altijd gelukkig worden van een biertje. De dubbelzijdig bedrukte bierpul wordt bedrukt met hoge kwaliteit sublimatieprint, kan in vaatwasser. De bierpul van gematteerd glas heeft een inhoud van 500 milliliter.

€ 13.99

Read more...

Bierpul Don'T Worry Beer Happy
 

Hamlet, Bregenz Festival 2016

Hamlet, Bregenz Festival 2016 is een registratie van Cernoch,Sgura,Maria Dan uit 2017 en is uitgebracht onder het label C-Major C-Major

€ 34.99

Read more...

Hamlet, Bregenz Festival 2016
 

Art Of America

De BBC-serie THE ART OF AMERICA is een uitgave in de reeks Reizen door de Kunstgeschiedenis. In deze driedelige BBC-serie gaat kunstexpert Andrew Graham-Dixon op zoek naar het verhaal achter de Amerikaanse kunst. De serie begint met de vroeg puriteinse majestueuze landschappen geschilderd in de 19e eeuw - een van de paradoxen in de Amerikaanse geschiedenis: een ideologie op basis van God en natuur maar een realiteit doordrenkt van bloed en vernietiging. Vervolgens richt Graham-Dixon zich op de opkomst van mechanisatie, modernisme en abstract expressionisme; zonder twijfel de eerste unieke en authentieke 'Amerikaanse' kunst. In de laatste aflevering kijkt Graham-Dixon naar het tijdperk van het kapitalisme en verder inclusief de 'pop art' van de jaren '60, een terugkeer naar het pantheïsme en een tweede paradox in de moderne Amerikaanse cultuur: 'vuil' geld tegenover 'schone' kunst. Andrew Graham-Dixon (1960) is een van de leidende kunstkenners in de wereld. Voor de BBC presenteerde hij een groot aantal tv-series over kunst en hij publiceert al 20 jaar wekelijks een column over kunst, eerst in The Independent en nu in The Sunday Telegraph. Graham-Dixon is de auteur van een aantal (bekroonde) boeken over thema's als middeleeuwse schilder- en beeldhouwkunst, de renaissance tot de kunst van nu.

€ 17.99

Read more...

Art Of America
 

Octopus Glas

Octopus glas van Winkee. Waterglas met een glazen octopus op de bodem. Vul het glas met water en het is net alsof er een inktvis in je glas drijft. Een grappig waterglas om cadeau te geven of om je gasten voor te zetten. Het octopus glas heeft een inhoud van 600 milliliter. Afmeting: 14 x 11 x 11 centimeter.

€ 18.99

Read more...

Octopus Glas
 

How To Speak Kaarten Hond

How to speak kaarten van Gift Republic. Kaartenset die uitlegt hoe je de (lichaams)taal van je hond kunt interpreteren. In totaal zitten er 100 kaarten in de set die je alles over je trouwe viervoeter vertellen. De kaartjes zijn geïllustreerd en hebben Engelse teksten. Leuk om cadeau te geven aan een dierenvriend of iemand die net een puppy heeft gekregen.

€ 10.99

Read more...

How To Speak Kaarten Hond
 

Minimalist Kaarten

Minimalist kaarten van Gift Republic. Kaarten met tips en oefeningen voor een rommelvrij leven. Want: met meer ruimte in je huis of op je werkplek, creëer je ook meer ruimte in je hoofd. De set bestaat uit 100 kaarten die je stapje voor stapje verder helpen met het maken van een rommelvrij leven. Voor iedereen die behoefte heeft aan een opgeruimd huis. De teksten zijn geschreven in het Engels.

€ 13.99

Read more...

Minimalist Kaarten
 

Passie

Lekker lezen ondanks dyslexie   Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.   De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.   Luce is bereid te sterven voor Daniël. En dat heeft ze ook gedaan, keer op keer. Door de tijd heen hebben Luce en Daniël elkaar telkens weer gevonden, om daarna pijnlijk weer uit elkaar gehaald te worden: Luce dood, Daniël gebroken en alleen achterlatend. Maar misschien hoeft het niet altijd zo te gaan. Luce is er zeker van dat iets, of iemand, uit een vroeger leven haar kan helpen in haar huidige leven. Ze begint aan de belangrijkste reis van dit leven en gaat eeuwen terug om zelf getuige te zijn van haar romance met Daniël en zo hopelijk de sleutel te vinden die hun liefde zal laten voortduren. Cam en het legioen van engelen proberen wanhopig Luce te vangen, maar niemand is zo razend als Daniël. Hij achtervolgt Luce door de eeuwen heen, doodsbang voor wat er kan gebeuren als zij de geschiedenis herschrijft. Hun eeuwige liefde zou dan in vlammen op kunnen gaan, voor altijd.

€ 12.99

Read more...

Passie
 

Magische Paddenstoel Warmtekussen Normaal

Magische paddenstoel van Bitten. Handverwarmer in de vorm van een glimlachende paddenstoel, die opgewarmd kan worden in de magnetron en vervolgens je handen kan verwarmen. Het warmtekussen is gemaakt van 100% organisch materiaal en gevuld met tarwe en lavendel. De handenwarmer wordt opgewarmd in de magnetron. Nooit meer koude handen. Afmeting Pocket Pal Magical Mushroom: 26 x 23 x 3 centimeter.

€ 26.99

Read more...

Magische Paddenstoel Warmtekussen Normaal
 

Wo II De Oorlogsjaren In Nederland

De 3 dvd-box WOII - De oorlogsjaren in Nederland bevat ontroerende en confronterende, maar vooral ook alledaagse en herkenbare beelden uit de Tweede Wereldoorlog. De beelden zijn ingezonden door lezers van De Telegraaf na een oproep in die krant. Het zijn amateurbeelden, gemaakt in de jaren 1939 - 1945 op verschillende plaatsen in Nederland. Zo ziet u opnames van Nederlandse gemobiliseerde soldaten in 1939; van Duitsers die onder grote publieke belangstelling steden en dorpen binnentrokken in de meidagen van 1940; van oorlogsschade. Maar ook van een dagje uit met de familie, van vakantie in eigen land en van sneeuw- en ijspret. Ook zijn er amateuropnames gemaakt van de voedsel- en brandstofschaarste en van de creatieve oplossingen hiervoor. Met name in de eerste oorlogsjaren ging het leven voor veel Nederlanders door. Ook veel amateurfilmers filmden tijdens die jaren. Vaak in het geheim, van achter een raam of uit een rijdende auto. Maar film werd schaars en was niet meer verkrijgbaar. Mensen bewaarden hun kostbare film tot de bevrijding, die toch eens zou komen. Veel opnames zijn dan ook van die laatste oorlogsdagen en van de bevrijding. Dit en nog veel meer is verzameld op de 3 dvd-box WOII - De oorlogsjaren in Nederland die is samengesteld uit ingezonden amateurfilms en hierdoor een uniek en verrassend beeld schetst van de Tweede Wereldoorlog in Nederland.

€ 19.99

Read more...

Wo II De Oorlogsjaren In Nederland
 

Space Gun Sleutelhanger

Space gun sleutelhanger van Kikkerland. Sleutelhanger met futuristische lasergun. Kleur: lichtgrijs. Maakt levensechte geluiden en heeft een lichtje aan de voorkant. Handig ruimtepistool voor aan de sleutelbos. Lichtje is handig om in het donker het sleutelgat te vinden. Handige karabijnhaak om de sleutelhanger aan je sleutels, jas, tas of broek te hangen. Klein formaat. Afmeting: 5,5 x 4 x 2 centimeter.

€ 6.99

Read more...

Space Gun Sleutelhanger
 

Op reis met pionier Paulus

Paulus... Hij had geen reisschema of planning, geen navigatie, geen financiële buffer, maar toch ging hij op wereldreis. Hij had genoeg aan zijn Gids. Lees zijn reisverslag: vol spanning, ontdekking en bemoediging. Een reis voor iedereen die zich verdiepen wil! Dit dagboek is in verhaalvorm geschreven, met veel inhoud om over na te denken. Iedere dag wordt afgesloten met een prikkelende stelling, een vraag of een doordenker.

€ 12.50

Read more...

Op reis met pionier Paulus
 

Shotglas Dispenser

Shotglas dispenser van Out of the Blue. Dispenser waarmee je zes shotglaasjes tegelijk kunt vullen. Je schenkt de drank in de dispenser, dan loopt de drank vanzelf naar de shotglaasjes. Afmeting: 13,5 x 13,5 centimeter.

€ 12.99

Read more...

Shotglas Dispenser
 

Criminal Minds Seizoen 4

"De zeer vakkundige experts van de gedragsanalyse-eenheid van de FBI zijn terug in hun sterkste seizoen van Criminal Minds tot nu toe, met maar liefst 26 afleveringen in seizoen vier! Dit seizoen loopt Hotch verwondingen op door een autobom en gaat Reid eindelijk de confrontatie aan met zijn vader, die hij al jaren niet heeft gezien. Prentiss keert terug naar haar pijnlijke verleden, Morgan probeert een agenten moordenaar te stoppen, en Rossi scheept een fan af, die later gewurgd wordt! Maar nadat technisch analiste Garcia een brandstichter helpt te vangen en ""JJ"" een gezonde zoon op de wereld zet, is het duidelijk dat deze hechte groep er altijd voor elkaar zal zijn, in hart en ziel."

€ 16.99

Read more...

Criminal Minds Seizoen 4
 

Genezing uit het Oosten

Binnen de reguliere gezondheidszorg worden alternatieve therapieën steeds meer gemeen-goed. Wat is de herkomst, de achtergrond? En wat is de therapeutische waarde ervan? Alternatieve therapieën hebben vaak een achtergrond in oosterse godsdiensten. Vormen ze een bedreiging voor christenen? Genezing uit het Oosten biedt wetenschappelijke en bijbelse toetsing. Aan de orde komen zo'n 30 therapieën waaronder acupunctuur, chiropractie, kinesio-logie, reiki en mindfulness.

€ 14.99

Read more...

Genezing uit het Oosten
 

No nonsense bewegingsonderwijs

Niet ieder kind is even goed in sport. Om bewegingsonderwijs voor iedere leerling uitdagend te maken, moeten leerkrachten differentiëren in hun lessen. Auteur Gertien Jasper kreeg op de lerarenopleiding regelmatig vragen van studenten om concrete handvatten voor differentiatie. Samen met Mignon Hekkema geeft ze in No-nonsense bewegingsonderwijs veel tips, activiteiten en variaties voor de verschillende beweegthema's uit de 12 SLO-leerlijnen. Alle suggesties zijn rijk geïllustreerd met beeld. Zo kunnen beginnende en ervaren leraren hun oefenvormen toespitsen op kinderen die alles makkelijk kunnen, maar ook op kinderen die er iets meer moeite mee hebben. Gertien Jasper is ruim 30 jaar als vakleerkracht in het basisonderwijs werkzaam geweest. Ook was ze van 2001 tot 2015 opleidingsdocent aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en is ze vanaf 2006 docent aan de Pedagogische academie Groningen (Hanze Hogeschool). Mignon Hekkema volgde het CIOS in Heerenveen, de ALO in Groningen, de post-HBO-opleiding Speciaal Onderwijs aan de CALO en de opleiding voor Motorische Remedial Teaching. Ze werkt als vakleerkracht bewegingsonderwijs in het noorden van het land en richt de lessen zo in dat kinderen intrinsiek gemotiveerd raken om toch te doen wat ze in eerste instantie niet denken te kunnen.

€ 37.00

Read more...

No nonsense bewegingsonderwijs
 

Persoonlijk onpersoonlijks

Door een bijzondere lotsgebeurtenis (stigmatisatie) is Judith von Halle bij veel mensen bekend geworden. Maar in haar achtendertigste levensjaar vond er nog een machtige lotsgebeurtenis plaats. Ze kreeg een dringende oproep uit de geestelijke wereld om een boek uit te brengen dat het werk waaraan ze reeds was begonnen (de bijdragen tot inzicht in het Christusmysterie) op een nieuwe manier zou verdiepen en rijker zou maken. Tegen veel weerstanden in lukte het ten slotte om aan deze oproep te voldoen en het werk, dat uit vijf delen bestaat, af te ronden. Dit zal nu verschijnen: Het Woord in de zeven rijken van de menswording - een Rozenkruismeditatie. Om u de mogelijkheid te geven tot een inzage vooraf wordt hierbij de uitgebreide inhoudsopgave gepresenteerd. Hieruit kan men de volheid en de diepte van het werk vermoeden. Veel vragen die behoren tot de meest dringende van onze tijd en aan de beantwoording waarvan tot nu toe bijna uitsluitend is gewerkt vanuit de natuurwetenschappelijke kant, worden beantwoord vanuit het perspectief van bovenzinnelijk inzicht. De uitgebreide inhoudsopgave die in dit 'boek bij het totale werk' wordt gepubliceerd wordt voorafgegaan door een openhartige beschrijving van de ontstaansgeschiedenis van het werk. Judith von Halle heeft zich, tegen de huidige wijdverbreide scepsis ten aanzien van nieuwe antroposofische kennisinhouden in, er niet van laten weerhouden om zulks te publiceren. Maar dat niet alleen, ze heeft zich ook uitgesproken waarover het daarbij gaat: over openbaringen. Bij geesteswetenschappelijk onderzoek in de zin van de antroposofie gaat het in werkelijkheid altijd om 'openbaringen' die zich aan het 'helderziende', namelijk bovenzinnelijke, niet-zintuiglijke bewustzijn voordoen. Het werk dat uit vijf delen bestaat, onderscheidt zich in zoverre van de andere boeken van de schrijfster dat de inhoud hiervan wel door haar geesteswetenschappelijke inspanning aan het licht is gebracht, maar dat de grondslag daarvan de wil van de hogere werelden is van waaruit in het jaar 2009 de roep aan haar klonk om dit werk te schrijven.

€ 12.00

Read more...

Persoonlijk onpersoonlijks
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 284 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme