Skip to main content

Fate Extella Link Joyeuse Edition

Naast de 16 oorspronkelijke Servants van Fate / EXTELLA: The Umbral Star zullen personages uit andere Fate-series de strijd aangaan als speelbare Servants, waaronder Astolfo, Scathach en Francis Drake.

De oorspronkelijke maker van Fate / stay night en scenarioschrijver van Fate / EXTRA, Kinoko Nasu, keert terug als de leidinggevende bestuurder om de overlevering van dit universum verder te ontwikkelen.

Beweeg vrij rond het basiskamp van je leger - een middeleeuwse kathedraal die aan de hemel hangt. Werk samen met je dienaren om je banden op te bouwen.

Zowel gevechtsmechanica als animatie zijn verfijnd voor het ultieme in single en multiplayer gevechten. Werk samen met het ondersteunen van dienaren om verwoestende aanvallen van Chain Phantasm uit te voeren.

Spelers kunnen nu deelnemen aan gigantische 4-op-4 online gevechten met maximaal 7 andere spelers. Kies je favoriete dienaar en laat je vijanden trillen bij de ware naam van hun nobele fantasma.

Fate/EXTELLA LINK - Joyeuse Edition Bevat:

- Fate/EXTELLA LINK
- Soundtrack CD featuring 26 tracks
- Pack of 10 collectible 7.6cm by 12.7cm cards depicting each of the new Servants
- 43.1cm by 60.9cm cloth poster featuring the key visual artwork
- 7.6cm by 11.4cm acrylic diorama featuring the Servants Nero, Drake, and Scáthach
- Premium Presentation Box

€ 48.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Fate Extella Link Joyeuse Edition
 

IL 2 Sturmovik Birds of Prey

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey is een grote game waarbij jij vanuit de lucht met je vliegtuig allerlei vijandelijke doelen moet aanvallen, daarnaast zal je missies tegenkomen waarbij je een transport moet beschermen of waarbij je bombardementen moet leiden.

Er zijn vijf oorlogen opgenomen in deze game; de slag van Brittanië, Stalingrad, Berlijn, Sicilië en Korsun. Dit zijn de grootste luchtgevechten van de Tweede Wereldoorlog. De game is dankzij de verschillende moeilijkheidsgraden voor iedereen erg toegankelijk.

€ 14.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
IL 2 Sturmovik Birds of Prey
 

Mario Kart Racing Deluxe Expansion Pack (Bowser Toad)

De Super Mario Mariokart Racing Track Deluxe Game is een snelle actieracegame voor echte coureurs. Wie rijdt het snelst op het circuit? Maar wees voorzichtig, obstakels, bochten, beklimmingen en hellingen zijn in elke sectie ingebouwd. Kun jij een wankele loopbrug, een hellingbaan, een ongelijke loopbrug, een wankele slangenbaan, verschillende trappen en een roltrap beheersen?

Inhoud:
- Toad Kart
- Bowser Kart
- 2 Lanceer Pads

€ 14.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Mario Kart Racing Deluxe Expansion Pack (Bowser Toad)
 

Pui Pui Molcar Let's! Molcar Party

Welkom in een gloednieuwe stad, Moltown! Alleen jij en de Molcars kunnen deze dorre stad omtoveren tot een bruisend stadsknooppunt. En daarmee... laten we feesten!

Met 10 spannende minigames welteverstaan! Bovendien kun je met het delen van Joy-Con-controllers maximaal 4 spelers tegelijk spelen.

Speel alleen of met vrienden - de wijde wereld van Molcars lonkt!

Minigames: er wacht een spannende reeks minigames! Bevat scènes uit de show!

Stap in de wereld van Molcar met een mengelmoes van leuke minigames in alle genres! Geef een feestje, dans en speel zelfs voetbal - ook politie en overvallers!

Maximaal 4 spelers kunnen genieten van in totaal 10 minigames!

€ 39.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Pui Pui Molcar Let's! Molcar Party
 

Grand Theft Auto Vice City (platinum)

Grand Theft Auto: Vice City speelt zich zo'n twintig jaar eerder af dan Grand Theft Auto III en brengt je terug naar de tachtiger jaren die de wereld meer geld, meer glamour, meer grote autos, maar ook meer drugs, criminaliteit, en decadentie brachten. Maak kennis met Tommy Vercetti, een gangster uit Liberty City die al een behoorlijke tijd meedraait in het misdaadwereldje en die net een gevangenisstraf van 15 jaar heeft uitgezeten.

Noodgedwongen heeft Tommy Liberty City achter zich gelaten en is hij uitgeweken naar Vice City waar hij het criminele koninkrijk van de Forellis in opdracht van ene Sonny Forelli stevig moet gaan uitbreiden. Hij krijgt hiervoor een flinke som geld tot zijn beschikking die hij echter al tijdens zijn eerste opdracht verliest waardoor hij zich de woede van Sonny Forelli op de hals haalt. Dankzij zijn connecties met de onderwereld weet Tommy zich zien te redden.

€ 9.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Grand Theft Auto Vice City (platinum)
 

Revenge of the Green Dragons

De jaren 80. Sonny en zijn broer Steven zijn twee immigranten die zich zeer snel weten op te werken in de Green Dragons-bende in New York. Daarmee trekken ze de ongewenste aandacht van enkele spijkerharde politieagenten. Na een gedoemde liefdesrelatie komen de broers echter tegenover elkaar te staan en zint Sonny op wraak tegen de bende die hem gevormd heeft tot wie hij nu is geworden.

€ 4.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Revenge of the Green Dragons
 

Metroid Prime 4

Nintendo heeft tijdens de E3-presentatie 2017 bekendgemaakt dat Metroid Prime 4 in ontwikkeling is.

Buiten de aankondiging dat Metroid Prime 4 wordt ontwikkeld voor de Nintendo Switch is nog weinig bekend over de game. De game vertelt een nieuw verhaal dat verbonden is aan de Prime-reeks en wordt ontwikkeld door een nieuw team binnen Nintendo, met aan het hoofd Metroid-producent Kensuke Tanabe.

€ 59.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Metroid Prime 4
 

Monopoly Madness (Code in a Box)

Let op: Geen game disc inbegrepen. Download de game in de Nintendo eShop met de inbegrepen downloadcode.

Wil jij de nieuwe Mr. Monopoly worden? Het is jouw geluksdag! Onze favoriete Real Estate gigant gaat op welverdiende vakantie en zoekt een tijdelijke stand-in. De selectiemethode? Een race om roem en fortuin. Deze keer zijn de regels iets gewijzigd. MONOPOLY Madness brengt de MONOPOLY-ervaring voor het eerst in de arena. Dwaal door de chaotische straten van Monopoly City, verzamel grondstoffen, koop en upgrade eigendommen, knoei met je tegenstanders en ontwijk hun trucs om de race om rijkdom te winnen. Dit is waanzin!

€ 12.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Monopoly Madness (Code in a Box)
 

The Legend of Heroes Trails of Cold Steel 2

Remastered met 4K / 60 FPS-ondersteuning, een gloednieuwe turbo-modus om de kaart te verkennen met 2x snelheid en gevechten met 4x snelheid, Japanse dual-audiooptie en 50% extra Engelse voice-overs, en alle DLC inbegrepen vanaf het begin.

Een vervolg dat het verleden onthoudt, save data van elke versie van de eerste game die wordt overgedragen (PS4, PS3, PS Vita), spelers kunnen zelfs het afspelen oppikken van hun PS3 / PS Vita-gegevens save data.

Het Link-systeem verbetert het spel verder met voordelen, waaronder healing, guarding en nog veel meer, terwijl de gloednieuwe Overdrive-modus gekoppelde personages toestaat om tot drie beurten op rij aan te vallen!

Rekruteer bondgenoten om zich voor te bereiden op oorlog, Thors aanwezigen zijn verspreid over het land om winkels, goederen, trainingsmodi, systemen en de zeer gevierde kleurrijke dialoog van de serie te vieren.

€ 18.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
The Legend of Heroes Trails of Cold Steel 2