Grand Theft Auto San Andreas (platinum) (losse disc)

Na Grand Theft Auto 3 en Vice City is er nu eindelijk een opvolger; San Andreas, een nieuw hoofdstuk in de legendarische reeks. Grand Theft Auto keert terug naar de Playstation 2. Vijf jaar geleden ontsnapte Carl Johnson aan de druk van het leven in Los Santos, San Andreas... een stad beheerst door gangsters, drugs en corruptie. Waar filmsterren en miljonairs hun best doen de dealers en gangleden te vermijden.

Nu, in de vroege jaren '90 keert Carl terug. Zijn moeder is vermoord, zijn familie is uiteengevallen en zijn jeugdvrienden zijn in de goot beland. Bij zijn terugkeer naar San Andreas wordt hij door een paar corrupte politieagenten beschuldigd van een misdaad. CJ wordt meegesleept in een avontuur dat hem door de staat van San Andreas voert, om zijn familie te redden en controle over de straten terug te veroveren.

€ 7.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Grand Theft Auto San Andreas (platinum) (losse disc)
 

Real Crimes The Unicorn Killer

Los een van de meest fascinerende echte misdaden uit de geschiedenis op! Zoek naar aanwijzingen in dit echte misdaadmysterie. Jij helpt beginnend FBI agent Jennifer Lourdes en de oudgediende detectieve Alan Michaels om de beruchte Unicorn Killer te vinden. Spoor de moordenaar, Ira Einhorn, op en laat het recht zegevieren in dit opwindende verloren voorwerpen spel. Reis over de hele wereld en onderzoek elke belangrijke plaats delict. Het op echte misdaden gebaseerde Real Crimes: The Unicorn Killer neemt je mee op een langdurige klopjacht naar deze gevaarlijke crimineel.

€ 9.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Real Crimes The Unicorn Killer
 

300

Deze verfilming van een epos door Frank Miller (Sin City) spat van het scherm af met het bloed, de donder en de vrees van de felle visuele stijl van het boek, getrouw weergegeven in een intense mix van actie en computeranimatie.

De film vertelt het verhaal van de Slag bij Thermopylae en de titanenstrijd op leven en dood die Koning Leonidas (Gerard Butler) en 300 Spartanen leverden tegen Xerxes (Rodrigo Santoro) en zijn enorme Perzische leger. Beleef de geschiedenis op het scherpst van de snede en geniet van deze bijzondere film.

€ 9.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
300
 

Steel Diver

In Steel Diver voor de Nintendo 3DS ben jij de kapitein van je eigen onderzeeer. Door middel van de touch screen kan je verschillende hendels en knoppen gebruiken waarmee jouw onderzeeer door de verschillende levels heen moet loodsen.

Onderweg zul je tegenstand krijgen, daarom beschikt jouw onderzeeer over verschillende wapens. Geniet van de prachtige beelden die op het scherm van de 3DS in tot leven komen in 3D!

€ 14.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Steel Diver
 

Disney Infinity Incredibles Dash

Speel de Incredibles Playset met het snelste jongetje uit de buurt: Dash. Vecht niet alleen tegen supervijanden, maar ren ook met bovenmenselijke snelheid rondjes om ze heen.

€ 9.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Disney Infinity Incredibles Dash
 

Mario Tennis Open (Nintendo Selects)

In Mario Tennis Open voor Nintendo 3DS kun je gebruik maken van de knoppenbesturing van eerdere titels in de serie, maar met de toevoeging van zowel bewegingsgevoelige- als touchscreen-besturing kun je genieten van tactisch tennis voor Nintendo 3DS met meer diepte dan ooit tevoren.

Speel alleen of met tot drie andere spelers in een keur aan verschillende standen. Je kunt dit zowel lokaal als online doen! Serveer, volley en smash je een weg door de ranglijst en kijk of je de top van de divisie kunt bereiken. Als je vrienden in de buurt hebt kun je zels met- en tegen hen spelen met slechts één exemplaar van het spel, via Nintendo 3DS Download Play!

Kies uit een verscheidenheid aan favoriete Nintendo-personages of gebruik je Mii-personage voor een ongekend persoonlijke tennisbeleving. Je kunt je speler ook aanpassen door munten te winnen en voorwerpen aan te schaffen in de winkel in het spel.

€ 24.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Mario Tennis Open (Nintendo Selects)
 

Faxanadu (losse cassette)

Deze actie-RPG werpt een unieke blik op de wereld van klassieke fantasy! Jij bent een avonturier die zojuist is teruggekeerd naar zijn thuisstad, de elfenstad Eolis, onderaan de World Tree. Maar je stad is niet meer wat het geweest is: de voorraad elfenwater is opgedroogd, monsters veroorzaken chaos en de voorheen imposante World Tree is langzaam aan het vergaan.

Met het laatste beetje geld van de koning en het lot van het volk in je handen, ga je eropuit om de World Tree te beklimmen, obstakels, vijanden en ander gevaar te trotseren en de bron van deze corruptie te achterhalen. Maak gebruik van wapens en magie, ontvang tips van de bevolking en ervaar een wereld vol nieuwe omgevingen terwijl je je een weg naar boven werkt!

€ 20.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Faxanadu (losse cassette)
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 439 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme