The Witcher 3 Monster's Bane Socks

- Officieel gelicentieerd door CD PROJECKT RED voor de videogame The Witcher 3; ontworpen en gemaakt door J!NX
- Zwarte sokken met rode accenten, met een Wolf-silhouet op de voet en Signs of the Witcher op de bovenkant van elke sok
- Duurzaam en comfortabel 75% katoen, 8% elastisch, 14% nylon, 3% spandex constructie
- Standaard sokken, tot halverwege de kuit; een maat past meestal!

€ 9.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
The Witcher 3 Monster's Bane Socks
 

Captain Marvel Funko Pop Vinyl Yon Rogg

- Serie: Captain Marvel
- Figure: Yon-Rogg
- Nummer: 429
- Formaat: 9.5 cm
- Verpakt in collector's box
- Officiële licentie

€ 12.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Captain Marvel Funko Pop Vinyl Yon Rogg
 

Hori Game Card Case (Black)

Kenmerken:
- Officieel gelicentieerd door Nintendo
- Opslag en ordening van maximaal 24 Nintendo Switch Game Cards
- Haal gemakkelijk je games in en uit het hoesje.
- Inclusief geheugenkaarthouder

€ 9.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Hori Game Card Case (Black)
 

Capcom Belt Action Collection Best Price

Ondertiteling opties: Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Chinees

Capcom Belt Action Collection is een essentiële verzameling Beat ´em Ups inclusief Final Fight (1989), Captain Commando (1991), The King of Dragons (1991), Knights of the Round (1991) en Warriors of Fate (1992). Bovendien maken twee nooit eerder ported titels hun consoledebuut, Armored Warriors (1994) en Battle Circuit (1997), waardoor spelers deze arcade-parels voor het eerst thuis kunnen ervaren. Deze zeven titels zijn voorbeelden van enkele van de beste side-scrolling, co-op plezier van het arcade-tijdperk, en introduceerden ons bij iconische Capcom-personages zoals Captain Commando, plus Cody, Guy en Mike Haggar van Final Fight.

€ 44.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Capcom Belt Action Collection Best Price
 

DJ Hero Draaitafel

Jij bent de DJ! Stap achter je draaitafel en mix nummers aan elkaar. Net als bij de Guitar Hero en Rockstar games is het de bedoeling dat je op het juiste moment de knoppen raakt. Heb je een Guitar van Guitar Hero dan is het ook nog mogelijk om samen te jammen. Met muziek van artiesten als de Black Eyed Peas, 50 Cent, Justice, Marvin Gaye, Beck, Beastie Boys en N.E.R.D.

€ 39.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
DJ Hero Draaitafel
 

MotoGP 07

MotoGP 07 is de vijfde game uit de MotoGP-serie. Deze officiële game van de MotoGP Championship richt zich vooral op diepgang en de juiste sfeer en tracht de passie, spanning en spektakel van de sport vast te leggen. De game bevat bovendien alle officiële coureurs, banen en motoren uit het MotoGP-seizoen van 2007.

Naast de MotoGP Mode is er een Extreme Mode. Hierin zitten veertien opnieuw opgebouwde en verder uitgebreide Extreme Tracks en 20 nieuwe Extreme motoren. Bovendien kan elke motor in deze modus op extreme wijze worden aangepast, zowel op het gebied van uiterlijk, als op het gebied van prestatie.

Ook qua gameplay is MotoGP verbeterd ten opzichte van het vorige deel. De tegenstanders zijn intelligenter en de besturing van de motoren is verbeterd. Online is het in MotoGP '07 mogelijk om je eigen motor op het spel te zetten. Verlies je de race, dan is de motor voor je tegenstander. Win je, dan is zijn of haar motor voor jou.

€ 4.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
MotoGP 07
 

Boerderijleven (Harvest Life)

Word een succesvolle boer! Trek die rubberen laarzen aan en pak je hooivork! Onverwacht geeft je opa je een klein idyllische boerderijtje door. De boerderij verkeerd in een niet al te beste toestand als jij ineens eigenaar wordt, maar laat je vooral niet ontmoedigen steek de handen uit de mouwen en probeer er het beste van te maken!

Afhankelijk van het weer en de eisen van de lokale dorpsbewoners, plant je op diverse velden en een verscheidenheid aan gewassen om deze later te oogsten. Zorg ook goed voor je kippen, koeien, varkens en andere boerderijdieren.

Probeer winst te maken door je producten te verkopen in de boerderijwinkel. Gebruik de opbrengst om jouw vervallen boerderij te herstellen en uit te breiden en te voorzien van ijverige medewerkers zodat jij niet in je eentje verantwoordelijk bent de steeds toenemende werklast.

Alsof je nieuwe leven als opkomende boer niet al opwindend genoeg was, wachten je veel spannende avonturen in het bos waar wolven en beren op de loer liggen. Krijg je het rijtuig veilig door het bos?

Kenmerken:
- Voorzien van Nederlandse ondertiteling en schermtekst
- Ontdek ook de 2-speler modus en speel in gedeeld scherm
- Maak je eigen boerderij en breid deze uit
- Ontdek een grote verscheidenheid aan spannende uitdagingen
- Produceer fruit, groenten, melk en eieren of honing
- Houd varkens, koeien, kippen en zelfs je eigen bijen!
- Verlaat de boerderij en ontdek nieuwe uitdagingen in het bos
- Plaats nieuwe gebouwen om nieuwe functies te ontgrendelen
- Gebruik het nivelleersysteem om uw landbouwvaardigheden te verbeteren

€ 12.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Boerderijleven (Harvest Life)
 

Overwatch (Origins Edition)

LET OP: Dit spel is ondertussen niet meer speelbaar, en dit artikel zal dus alleen als een fysiek verzamel-item werken!

Soldaten. Wetenschappers. Avonturiers. Rare schepsels.
Er is een wereldwijde crisis aan de gang. Daarom werd er een internationaal team van helden opgericht om de vrede te herstellen in een door oorlog verscheurde wereld: Overwatch.

Overwatch maakte een einde aan de crisis en hielp mee de vrede te bewaren in de decennia die volgden. Dankzij hen brak er een tijdperk van exploratie, innovatie en ontdekkingen aan. Maar na vele jaren verwaterde hun invloed en werd het team uiteindelijk ontbonden.

In Overwatch speelt een bende bijzondere helden de hoofdrol: kruip in de huid van een avontuurlijke tijdreiziger, gepantserde krijger met rakethamer of robotmonnik uit de zevende hemel. Elke held heeft een eigen speelstijl. Beheers hun vaardigheden om hun volledige potentieel te benutten. Elke held is uniek.

Of je nu de lakens uitdeelt aan het front, defensieve dekking biedt met je energieschild of je bondgenoten steunt door de schade die ze aanrichten te vergroten - de vaardigheden van elke held vormen een onmisbaar onderdeel van het team. Leren gebruikmaken van je vaardigheden en inspelen op die van je teamgenoten is de sleutel tot de overwinning.

Verschillende heldenteams strijden over de hele planeet. Of je nu de geheimen van de mysterieuze Temple of Anubis moet beschermen of een EMP-wapen ongedeerd langs King's Row moet begeleiden: de wereld is één groot slagveld.

€ 14.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Overwatch (Origins Edition)
 

Crash Dummy

De kwaadaardige D-TROIT heeft MIA, de dochter van de Adviseur, ontvoerd! Je speelt als CID, een simpele crash-dummy. CID is ook geprogrammeerd en uitgerust met alles wat hij nodig heeft om een held te worden.

Het is tijd om met CID op avontuur te gaan en MIA te redden.

Crash Dummy is een spannende 2D-platformgame met meerdere uitdagingen waarmee zelfs de meest geharde gamer op de proef wordt gesteld. Knal, verbrand en bevries je een weg door elk level. Spring over lange afstanden en voer stijlvolle ninja-wallruns uit in dit avontuur met een verhaal en een unieke cast geweldige personages.

Kenmerken:

- Vecht je een weg door de unieke werelden die zijn geruïneerd door D-TROIT.
- Vertoon je skills: CID beschikt over Ninja Skills waardoor hij tegen muren op kan lopen en vijanden kan verwarren door waanzinnige stunts uit te voeren.
- Spring door de levels met behulp van CID's sprongvermogen.
- Sluip langs de beveiliging.
- Start de paniekaanval van CID en vernietig alle gevaren tegelijk.
- Meerdere soorten vijanden, elk met hun eigen aanvallen.

€ 18.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Crash Dummy
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 297 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme