Unreal Championship 2 the Liandri Conflict

De langverwachte opvolger van Unreal Championship, Unreal Championship 2: The Liandri Conflict, versterkt de explosieve actie van een First Person Shooter met de nieuwe uitdagingen van hand to hand combat in de third person mode; melee fighting. Je hebt een volledig arsenaal aan vuurwapens tot je beschikking PLUS nieuwe acrobatische melee moves en wapens die het mogelijk maken om met een zwaard in de strijd te komen, met fatale gevolgen!

Deze game is speciaal voor de Xbox ontworpen, en zal ook speelbaar zijn via Xbox Live! Unreal Championship fans kunnen als één van de 14 karakters uit het Unreal universum spelen, elk met spectaculaire moves en krachten op zowel offensief als defensief vlak.

€ 14.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Unreal Championship 2 the Liandri Conflict
 

Forza Motorsport 6

Van de makers van de bestverkopende en prijzen winnende Xbox raceserie, komt nu het vervolg uit: Forza Motorsport 6. Verzamel, customize en race de wagens van je dromen en ervaar het videogame debuut van de Ford GT.

€ 22.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Forza Motorsport 6
 

Hancock

Met macht komt verantwoordelijkheid, dat weet iedereen. Iedereen, behalve Hancock. Hij is onbeschoft, meestal dronken, sarcastisch en wordt niet begrepen. Toch vervullen Hancock's goedbedoelde heldendaden hun functie, maar zorgen ook voor enorm veel schade.

Hoe dankbaar de burgers van L.A. hun lokale held ook zijn, ze beginnen zich toch af te vragen waar ze deze vent aan hebben verdiend. Het kan Hancock weinig schelen wat mensen van hem vinden, totdat hij het leven van PR-man Ray redt. Hancock komt voor de grootste uitdaging van zijn leven te staan: hij moet zich realiseren dat zijn manier misschien toch niet de juiste manier is, wil hij het volhouden als held.

€ 4.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Hancock
 

Earthworm Jim (losse cassette)

Bewusteloos achtergelaten door een enorme klap op het hoofd door een koe en gekleed in zijn onverwoestbare, hightech superkostuum, zet Earthworm Jim de strijd om de waarheid, gerechtigheid en goed beluchte grond voort. Hij zal je zeker nodig hebben om hem door zijn 3D-speelhuis van een brein te leiden.


Maar pas op, er ligt een kwaad op de loer, een aanwezigheid in zijn geest, een duistere, onzichtbare kracht aan het werk - Jim's brein is een gevaarlijke plek!

€ 20.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Earthworm Jim (losse cassette)
 

Pixel Frame Castlevania NES Classic (25cm x 25cm)

- Officieel gelicenseerd door Capcom
- Beschikbaar in 17cm en 25cm
- Gemakkelijk weergegeven op muren en vlakke oppervlakken
- Inclusief optionele metalen plaatje

€ 29.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Pixel Frame Castlevania NES Classic (25cm x 25cm)
 

Super Mario Sunshine

We hebben lang moeten wachten op een geschikt vervolg op Super Mario 64, het spel dat het videospellenklimaat behoorlijk op zijn kop heeft gezet in 1996. Maar een korte blik op Super Mario Sunshine maakt duidelijk dat Shigeru Miyamoto, Nintendos belangrijkste spellenbrein, de afgelopen zes jaar bezig geweest is om het magnifieke Nintendo GameCube debuut tevoorschijn te toveren dat opleeft aan de verwachtingen van Mario.

Super Mario Sunshine trapt af met Mario die genoeg rode Tshirts en blauwe tuinbroeken inpakt om weken mee vooruit te kunnen en wegvliegt met Princess Peach voor een welverdiende vakantie op een zonovergoten tropisch eiland.

Maar de rust en ontspanning duurt niet lang. Een achterbakse vandaal heeft het prachtige landschap vervuild en om de zaken nog erger te maken, hij lijkt als twee druppels water op Mario! Terwijl zijn snor ongetwijfeld recht overeind staat van woede, gaat Mario op pad om het eiland schoon te vegen en zijn naam te zuiveren.

€ 39.99

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Super Mario Sunshine
 

Playstation PS5 Badge Pack

5 Officiële licentie pin badges.
Diameter:
- 4x 2,5 cm
- 1x 3,8 cm

€ 4.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Playstation PS5 Badge Pack
 

Raging Loop Day One Edition

Inhoud:
- Raging Loop game
- Artbook

Stort je in een spannend psychologisch horrorverhaal dat zich afspeelt in het afgelegen Japanse dorp Yasumizu. Een zware mist omringt de plaats en voorkomt dat iedereen ooit weggaat. Oude goden zijn teruggekomen om de dorpelingen een voor een op te jagen. Het feest is begonnen, kun je levend uit het dorp ontsnappen?

Een eerbetoon aan de Japanse folklore
Haruaki Fusaishi is een jonge man die net is aangekomen in Yasumizu, een afgelegen nederzetting in een bergachtig gebied in Japan. Hij raakt betrokken bij een onheilspellende lokale traditie die bekend staat als het feest. Onder de dorpelingen schuilt een weerwolf, een wezen die gezworen heeft om wraak te nemen op iedereen.

Een visuele roman met een complex verhaal
Houd al je keuzes bij dankzij een begrijpelijk stroomdiagram. Spoel het verhaal terug en selecteer andere acties om verschillende resultaten te zien en meer te weten te komen over de motivatie van de personages. Een dood kan worden beloond met een nieuw stukje informatie, een sleutel die je toegang geeft tot nieuwe paden en je dichter bij de identiteit van de moordenaar brengt.
 
Een uitgebreide New Game Plus
Wis het spel om de Revelation-modus te ontgrendelen en ontdek het verhaal in een nieuw licht. Je zult de innerlijke gedachten van de personages zien en nieuwe scènes ontgrendelen die je meer inzicht geven in hun motivatie.

Een eindeloze spiraal van doden
Haruaki Fusaishi komt vast te zitten in een lus waaraan hij niet kan ontsnappen. Zich bewust van zijn eigen lot, zal hij profiteren van alle kennis die is opgedaan vóór zijn tragische dood.

€ 22.00

Read more...

Nedgame Nedgame Nedgame
Raging Loop Day One Edition
 

© Blackorwhite.nl

2004 - 2023

Website owner: Linda Aben

 

Who's Online

We have 733 guests and no members online

Free Joomla templates by Ltheme