Vampier Tanden Pro

Deze vampier tanden zijn ontwikkeld door echte tandheelkundigen en gemaakt van hetzelfde materiaal als tandprotheses. Hierdoor passen deze tanden perfect op ieder gebit en steel jij de show met Halloween. - Makkelijk te gebruiken vampiertanden - Ideaal voor Halloween - Zonder de nadelen van een volledig bitje

€ 12.95

Read on...

Product
 

Wijnfles led verlichting Bottle cap light Kaars

Maak het nog gezelliger aan tafel met de Wijnfles Led Verlichting. Deze trendy lampjes zijn te gebruiken op alle flessen en zullen zorgen voor warm licht en extra sfeer. - LED verlichting - Past in elke fles - Inclusief batterijen

€ 2.95

Read on...

Product
 

Gun Lamp Zwart Ak 47

Zorg voor een stoere en machtige look met deze mooie Gun Lamp Zwart - AK-47 of Beretta Pistool. Verkrijgbaar in twee soorten: AK-47 vloer/tafellamp en een Beretta pistool tafellamp. Ideaal voor in de woonkamer, slaapkamer of op je bureau.
- Stoere, zwarte uitvoering - Geeft prettig en sfeervol licht - AK-47 lamp of Beretta pistool lamp

€ 109.95

Read on...

Product
 

Queen Of Fucking Everything Mug

De Queen of Fucking Everything is een vorstelijk mooie mok voor echte koninginnen. Grappige beker voor iedereen die wel van een geintje houdt. - Grote drinkbeker - Grappige tekst - Voor warme en koude drankjes

€ 12.95

Read on...

Product
 

Opblaasbaar Dino Pak T Rex

Met dit Opblaasbaar Dino Pak T-Rex steel jij overal de show! Of je nu binnen, buiten, in de supermarkt of bibliotheek bent, iedereen zal je met verbaasde ogen aankijken. Als je nog niet overtuigd bent, kijk dan de onderstaande video!
- Kruip in de huid van een dino - Met ingebouwde ventilator - Ook geschikt voor Halloween & Carnaval

€ 49.95

Read on...

Product
 

Kattenhuis kattenmand van duurzaam karton Large

Dit Kartonnen Kattenhuis is de droom van elke kat. Versier het kattenhuis met je eigen design en creëer zo een heerlijke plek voor jouw trouwe viervoeter om zich in terug te trekken.

- Meegeleverde kartonnen krabmat - Mogelijkheid om je eigen design te maken - Voor honden en katten (afm: 48 x 44 x 36 cm)

€ 9.95

Read on...

Product
 

Kerstman Op Tractor

De kerstman is zich al aan het voorbereiden op zijn kerst bezoek. Bij zijn voorbereidingen hoort ook nieuw vervoer. De kerstman reist namelijk uiteraard in stijl. Dit jaar worden de kerstcadeautjes met de tractor bezorgd. Hoor jij hem al aankomen?

 - LED verlichting - Speelt Kerstmuziek - Kan gevuld worden met water waardoor er rook uit de pijp komt.

€ 39.95

Read on...

Product
 

Elektrische vliegenmepper

Met deze elektrische vliegenmepper kun je vliegen, muggen, wespen en andere vliegende insecten doden. Bij aanraking met het rooster worden de insecten direct gedood. Hierdoor kan jij heerlijk genieten van je welverdiende nachtrust!

- Voorzien van een veiligheid schakelaar op het handvat - Voorkomt vieze vlekken - Nooit meer last van insecten

€ 4.95

Read on...

Product
 

Mini LED Openhaard

Breng overal sfeer met je mee met deze Mini LED openhaard. Maak van je bureau een knusse omgeving of ga voor een heerlijk winterse uitstraling naast je bed. Je kunt het zo gek niet bedenken wat je kan deze elektrische open haard gemakkelijk verplaatsen.

- Sfeervolle open haard voor in huis - LED verlichting met realistisch vlammeneffect - Inclusief IP20 adapter oplader

 

€ 29.95

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop